- 13 Aralık 2022
- 89
- 45
- 29
- Konu Sahibi dilarakarann
Tedavi gördüğün hastaneye mi gidiyorsun yoksa başka hastaneye miHem de nasıl canım hatta artıyor ağrısı çok şükür pozitif çıktı artışı takip ediyoeuz hatta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedavi gördüğün hastaneye mi gidiyorsun yoksa başka hastaneye miHem de nasıl canım hatta artıyor ağrısı çok şükür pozitif çıktı artışı takip ediyoeuz hatta
Canım tedavi gördüğüm hastne uzak o yüzden kese zamanına kadar kendi olduğum yerde kam verip hastaneye haber veriyorum daha sonra nasipse inşallah kese için falan gideceğiz. Sürekli gidemiyoruz malesef. Ya sen?Tedavi gördüğün hastaneye mi gidiyorsun yoksa başka hastaneye mi
Benim hastanede uzak ama ben oraya gidip kan vermeyi düşünüyorum başka hastaneye gitmek istemedim kendi doktorum takip etmesini istedim. Ben 12. Gün kan verdiğimde sanırım 2 günde bir takip edilecek dimiCanım tedavi gördüğüm hastne uzak o yüzden kese zamanına kadar kendi olduğum yerde kam verip hastaneye haber veriyorum daha sonra nasipse inşallah kese için falan gideceğiz. Sürekli gidemiyoruz malesef. Ya sen?
Canım tabi ki nasıl rahat edeceksen o şekilde yap strese girme. Ben çok erken öğrendiğim için 3. Kez kan verdiğim ancak 12. Güne geldim pazartesi tekrar vereceğim 1000 görene kadar vereceksin dediler. Senin eğer 1000 ya da ona yakınsa bir daha kan istemez keseye gün verirBenim hastanede uzak ama ben oraya gidip kan vermeyi düşünüyorum başka hastaneye gitmek istemedim kendi doktorum takip etmesini istedim. Ben 12. Gün kan verdiğimde sanırım 2 günde bir takip edilecek dimi
Gayet iyi artmışcanın merhaba umarım iyisindir benim kan değerşerim bu şekilde çıktı sence nasıl?
Çok teşekkür ederim canımGayet iyi artmış
Ben de üzülüyordum canım ama burada 11 ile öğrenip sağlıkla ilerleyenleri bile okudum ben o yüzden içini ferah tut. Burada hep önemli olan düsenli artış derlerdiBen de transfer günü dahil 9.gunu kan verdim 24.8 çıktı. Çok moralim bozuk.pazartesi yine kan verecem
İnşaAllah öyle olur hayırlısı olsun muayene etmez dimi o gün doktor gittiğim de bi bilgin var mı yani ?Canım tabi ki nasıl rahat edeceksen o şekilde yap strese girme. Ben çok erken öğrendiğim için 3. Kez kan verdiğim ancak 12. Güne geldim pazartesi tekrar vereceğim 1000 görene kadar vereceksin dediler. Senin eğer 1000 ya da ona yakınsa bir daha kan istemez keseye gün verir
Canım normalde kaç olunca gebe sayılıyorsunBen de üzülüyordum canım ama burada 11 ile öğrenip sağlıkla ilerleyenleri bile okudum ben o yüzden içini ferah tut. Burada hep önemli olan düsenli artış derlerdi
İnşaAllah öyle olur hayırlısı olsun muayene etmez dimi o gün doktor gittiğim de bi bilgin var mı yani ?
Canım değerin 2000 falan olunca kese görünüyormuş sanırım ben de tam bişgi sahibi değilim ne yazık kiİnşaAllah öyle olur hayırlısı olsun muayene etmez dimi o gün doktor gittiğim de bi bilgin var mı yani ?
Canım merhaba bende tedaviye başlamadan çok önce süt hormonun yüksekti hatta bende tiroid var sürekli değerlerimi ölçüyordu doktor en son gittiğim de yarım saat arayla değerlerime bakıyordu bana stresten dolayı yükseliyor demişti ama şuan ki doktorun daha iyi bilir ama herşeyden stresten kaynaklanıyor yapmamaya çalışKızlar merhaba hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza bende daha yeni bu yola girdim yumurta toplandı 4. Gün bugün, 8 tane döllenmiş ama transfer için 1 adet geçsin dedi doktorumuz çünkü süt hormonum biraz yüksek çıktı neler önerirsiniz bana yani bu transfer zamanına kadar
Canım öncelikle şimdiden hayırlısı olsun inşalah. Benim de 8 adet döllenmişti hatta o ay benim de progesterpn değerim yüksek çıkınca benim de bir ay ertelenmişti. Ama asla stres yapma tek söylediğimiz bunca zaman çabaladık zorluklardan geçtik 1 ay daha bekleriz. Siz de o şekilde düşünün. Bol bol sağlıklı beslen ben transferden öncesinde balık ve et tüketmeye başladım ama ekstra bir şey yapmadım ne yalan söyliyim hatta transferden sonra bile hazır paketli gıdaları bırakmak dışında hiçbir şey yapmadım sadece dinlendim. İşlerimi de yaptım yemeğimi de ama asla ağır birKızlar merhaba hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza bende daha yeni bu yola girdim yumurta toplandı 4. Gün bugün, 8 tane döllenmiş ama transfer için 1 adet geçsin dedi doktorumuz çünkü süt hormonum biraz yüksek çıktı neler önerirsiniz bana yani bu transfer zamanına kadar
Evet canım haklısın gerçekten herşeyin başı strese dayanıyor bakalım sabırsızlanıyorum birazCanım merhaba bende tedaviye başlamadan çok önce süt hormonun yüksekti hatta bende tiroid var sürekli değerlerimi ölçüyordu doktor en son gittiğim de yarım saat arayla değerlerime bakıyordu bana stresten dolayı yükseliyor demişti ama şuan ki doktorun daha iyi bilir ama herşeyden stresten kaynaklanıyor yapmamaya çalış
Hakkında inşallah hayırlısı olsun, en yakın zamanda da annelik haberini alırsın inşalah. Hepimizin en güzel haberler alması nasip olsun inşallahEvet canım haklısın gerçekten herşeyin başı strese dayanıyor bakalım sabırsızlanıyorum biraz
Canım öncelikle şimdiden hayırlısı olsun inşalah. Benim de 8 adet döllenmişti hatta o ay benim de progesterpn değerim yüksek çıkınca benim de bir ay ertelenmişti. Ama asla stres yapma tek söylediğimiz bunca zaman çabaladık zorluklardan geçtik 1 ay daha bekleriz. Siz de o şekilde düşünün. Bol bol sağlıklı beslen ben transferden öncesinde balık ve et tüketmeye başladım ama ekstra bir şey yapmadım ne yalan söyliyim hatta transferden sonra bile hazır paketli gıdaları bırakmak dışında hiçbir şey yapmadım sadece dinlendim. İşlerimi de yaptım yemeğimi de ama asla ağır bir
Şekilde değil. Ne eğildim ne uzandım ne ağır kaldırdım. Yine et tavuk balık salata şeklinde beslemdim. Bence nasip işi bu çünkü aynı gün işe gidenin hamile kaldığını evde sürekli yatanın negatif gördüğünü bile okudum. Sen bu süreçte sadece sakin kal ve stres yapma t beslenmemi düzene sokmam lazım benimde çünkü malesef pek iştahlı biri değilim ya, 1 ay ertelendi benimde buna da şükür tabi
Bebişlerimiz için yapacağız canım sadece onlar için biraz zorla kendini beslenme konusundaÇok güzel yazmışsın canım gercekten haklısın benimde beslenmemi düzene sokmam lazım çünkü malesef pek iştahlı biri değilim ya