- 25 Aralık 2023
- 104
- 58
- 18
- 27
- Konu Sahibi dilarakarann
İnşallah ikimiz de gebelik haberimizi yazarız buraya canımAnladım canım bir gün var aramızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ikimiz de gebelik haberimizi yazarız buraya canımAnladım canım bir gün var aramızda
İnşaAllah canımİnşallah ikimiz de gebelik haberimizi yazarız buraya canım
Canım kan verdim bugün 41 çıktı iyi mi sence 8. Günü ilk günğ saymazsak transferin 7. GünüEvet baya belirgin artık
Gayet iyi benim 11.günü 227 çıkmıştıCanım kan verdim bugün 41 çıktı iyi mi sence 8. Günü ilk günğ saymazsak transferin 7. Günü
Maşallah canım, inşallah benim de öyle yükselir. 2 gün sonra tekrar kan vereceğimGayet iyi benim 11.günü 227 çıkmıştı
Bende 6.gün bundan da silik bi şekilde öğrendim.Benimde çift transfer 5.gün embriyosuydu.Hayırlı uğurlu olsun inşallah.Kızlarım merhaba, bugün transfer gününü sayarsak 6. Gün( normalde sayılmıyormış sanırım öyleyse 5. Günü oluyor) erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Sizce var mıdır??
Canım ben kan verdim 41 çıktı ama doktor 2 kat artıp artmadığkna bakacağız dediBende 6.gün bundan da silik bi şekilde öğrendim.Benimde çift transfer 5.gün embriyosuydu.Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Canım merhaba son durum ne senin ? Benim böyle çıktı sence var mı gebelikCanım ben kan verdim 41 çıktı ama doktor 2 kat artıp artmadığkna bakacağız dedi
Canım ben hayalet bir çizgi görüyorum bence kan ver sen zaten günün gelmiş olması gerekiyor. Ben kan verdim pozitif çıktı 2 günde bir artık varmı onu takip edeceğiz canımCanım merhaba son durum ne senin ? Benim böyle çıktı sence var mı gebelik
Ayyy inşaAllah çıkar benimde yinede ümitlenmek istemiyorum tabi doktorum 12. Gün kan verebilirsin demişti yani pazartesi gününe denk geliyor ama öncesinde de verebiliyormuyuz ? Sende sağlıkla kucağına alırsın inşaAllahCanım ben hayalet bir çizgi görüyorum bence kan ver sen zaten günün gelmiş olması gerekiyor. Ben kan verdim pozitif çıktı 2 günde bir artık varmı onu takip edeceğiz canım
Canım verebiliyorsun ben dayanamadım testle kafayı yemek üzereydim kan verdim ama işte düzenli artış takibi yaptırıyor doktor bence verirsen çıkarAyyy inşaAllah çıkar benimde yinede ümitlenmek istemiyorum tabi doktorum 12. Gün kan verebilirsin demişti yani pazartesi gününe denk geliyor ama öncesinde de verebiliyormuyuz ? Sende sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah
Bakalım vericem inşallahCanım verebiliyorsun ben dayanamadım testle kafayı yemek üzereydim kan verdim ama işte düzenli artış takibi yaptırıyor doktor bence verirsen çıkar
Hamilesiniz benimde 5.gün embriyosuydu 6.gğnde testim böyle silikti Şuan ikizlerim 7 aylık
canın merhaba umarım iyisindir benim kan değerşerim bu şekilde çıktı sence nasıl?Gayet iyi benim 11.günü 227 çıkmıştı
Canım ne yaptın test yaptın mı?Bakalım vericem inşallah
Canım kan testi daha vermedim pazartesi günü vericem gününü beklemek istedim ama dün tekrar idrar testi yaptım en altta ki düne ait.Canım ne yaptın test yaptın mı?
Ay maşallah bayağı belirginleşmiş bence pozitif canım hayorlı olsun inşallahCanım kan testi daha vermedim pazartesi günü vericem gününü beklemek istedim ama dün tekrar idrar testi yaptım en altta ki düne ait.
Bu testler kaçıncı güne ait acaba?Canım kan testi daha vermedim pazartesi günü vericem gününü beklemek istedim ama dün tekrar idrar testi yaptım en altta ki düne ait.
7. 8. 9. günlerBu testler kaçıncı güne ait acaba?
Ay maşallah bayağı belirginleşmiş bence pozitif canım hayorlı olsun inşallah
Ay inşaAllah öyledir canım kasıklarım bazen çok ağrıyor seninde öyle oluyormuAy maşallah bayağı belirginleşmiş bence pozitif canım hayorlı olsun inşallah
Hem de nasıl canım hatta artıyor ağrısı çok şükür pozitif çıktı artışı takip ediyoeuz hattaAy inşaAllah öyledir canım kasıklarım bazen çok ağrıyor seninde öyle oluyormu