- 4 Kasım 2019
- 1.480
- 1.024
- 29
- Konu Sahibi dilarakarann
O zaman pozitif iki gün sonra tekrar edin yineİlk 10 dakikad çıktı kuruma olur mu acaba? Bir de iki test yaptım ikisi de 10 dakikada çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman pozitif iki gün sonra tekrar edin yineİlk 10 dakikad çıktı kuruma olur mu acaba? Bir de iki test yaptım ikisi de 10 dakikada çıktı
Canım buyün bu oembe olanı yaptım ilk 3 dakika da çıktı sence var mı?O zaman pozitif iki gün sonra tekrar edin yine
Canım bugünlü testi. Pembe olanBende baya erken yapmıştım 5. Gün falandı sanırım çok silik hatta kamerada görünmüyordu iki gün sonra tekrar ettim biraz daha netleşti çizgi sizinkide eğer hemen çizgi çıktıysa pozitif duruyor bazen kuruma çizgisi falanda oluyor
Evet varCanım bugünlü testi. Pembe olan
İnşallah canım inşallah bu da testin son haliEvet var
Evet baya belirgin artıkİnşallah canım inşallah bu da testin son hali
Ben de çok şaşkınım hala acaba bu testte mi bozuk acaba diyorum inşallah tutunmuştur yarın da koyu çıkarsa kan vereceğim hayırlısıyla. Çok teşekküt ederim cevapların içinEvet baya belirgin artık
Benimde bugün 5. Günüm bende yapmak istiyorum ama korkuyorum reflü olacakmışım gibi arada karnım ağrıyor dünde sırtım çok ağrıdı inşalşah güzel haberler alırızKızlarım merhaba, bugün transfer gününü sayarsak 6. Gün( normalde sayılmıyormış sanırım öyleyse 5. Günü oluyor) erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Sizce var mıdır??
Canım inşallah en güzel haberleri alırız ben hata yapıp erken yaptım testi bu sefer acaba mı demekten umutlanamıyorum sen 1-2 gün daha bekle lütfen canım.Benimde bugün 5. Günüm bende yapmak istiyorum ama korkuyorum reflü olacakmışım gibi arada karnım ağrıyor dünde sırtım çok ağrıdı inşalşah güzel haberler alırız
Canım inşallah en güzel haberleri alırız ben hata yapıp erken yaptım testi bu sefer acaba mı demekten umutlanamıyorum sen 1-2 gün daha bekle lütfen canım.
Canım inşallah ikimizin de tutunmuştur bebişlerimiz bizimledir gerçekten beklemek çok zor. Ben de her gün en az bir kez meryem suresi dinliyorumEn zor süreç sanırım bunu beklemek insan dayanamıyorum inşaAllah hamilesindir hamileyimdir ben sürekli Meryem süresi dinliyorum ve onun inancına çok inanıyorum
Güzel haberlerini bekliyorumCanım inşallah ikimizin de tutunmuştur bebişlerimiz bizimledir gerçekten beklemek çok zor. Ben de her gün en az bir kez meryem suresi dinliyorum
Senin dondurulmuş embriyo mu ?Canım inşallah ikimizin de tutunmuştur bebişlerimiz bizimledir gerçekten beklemek çok zor. Ben de her gün en az bir kez meryem suresi dinliyorum
Evet canım senin de dondurulmuş muydu?Senin dondurulmuş embriyo mu ?
Evet benimde dondurulmuşEvet canım senin de dondurulmuş muydu?
Canım o zaman 1-2 gün daha bekle test yapEvet benimde dondurulmuş
Öyle yapıcam sanırım senin kaçıncı günCanım o zaman 1-2 gün daha bekle test yap
Benim dün tranferi saymazsak 5. Gündü bugün de 6. Gün. Transfer günü sayılmıyormuş sanırım saymazsak bu şekilde test yapmş oldum 5-6Öyle yapıcam sanırım senin kaçıncı gün
Anladım canım bir gün var aramızdaBenim dün tranferi saymazsak 5. Gündü bugün de 6. Gün. Transfer günü sayılmıyormuş sanırım saymazsak bu şekilde test yapmş oldum 5-6