- 6 Haziran 2012
- 500
- 6
Topikde ki hamis arkadaslarimizz bize dua edinn💕💕
Her zaman:) 💝
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topikde ki hamis arkadaslarimizz bize dua edinn💕💕
İkizler yaramaz olur, kesesi sonradan oluşanlar oluyomuş. ya da kalp atışıyla öğrenenler olmuş. İyi olur her şey inşallah
5. Gun embriyosu transfer edilen baska arkdas yok mu?
Nbnmkide 5 gun transferi
Beraber aliriz insallah canim guzel sonuclari.
Moralin duzeldi mi?
Insallah adasim ya cok sukur duzeldi duzelmk zorunda tutunmalari icin
😊😊 cok sukur canim cok sevindim:)
Benimde 5.gün ve hamisim :) ama ama sadece hamiş olduğunu öğrenmekle kalmiyirmus kizlar :) kesesini görmek için 30 mayisi bekliyiorim ve daha çok var :)
5. Gun embriyosu transfer edilen baska arkdas yok mu?
Senn ne zamndi test gunun kac tane transfer edildi cnm
Bende varım cnm 29 mayısta trasnfer edildi 4 tane iyi kalite 5.gün embiryosu yaşımda 25 doktor çok umutlu olduğunu söyledi bakalım cumartesiyi bekliyorum sabırsızlıkla ama belirti olarak 3 .günden beri hep belim ağrıyor dün başım çatladı ağrıdan birde acayip gazım var karnımda da hep bi şişlik var inş iyiye işarettir bunlar günlerde geçmiyorki çatlıcam meraktan :S
Canim daybakgillerin 5. Gunden kasti 5. Gun embroyosu yani 5. Gunde anlamamistir. Sende gununden once test yapma bence.
Benimde transferim 5. Gun embriyosu sali gunu yapildi transfer 1 tane konuldu. Senn kac tane transfer edildi?
Benim hic bir belirtil yok valla.
[SUP][/SUP]
Canım sıkıntı benim eşimdeydi ilk defa tüp bebek denedik bende hiç birin sorun çıkmadı Allahın izniyle herşey yolunda gitti benim 15 yumurtam toplandı 11 i döllendi 7 si 5.güne kdr dayanabilmiş doktorda 4 tane transfer etti senin nasıl oldu?
Canim sali gunu transfer yapildi 1 tane yapildi dondurulmus da var dedi dr ama kac tane dondurulmus var sormadim.
İnsallah onlara gerek kalmaz canim.
Senin kac tane
Insallah guzel sonuclar alrsn zeynebim banada 2 tane transfer edildi ilk deneme esim varikosel ameliyati oldu cift tarafli ileri hareketlilik sorunu vardi umarim tutar rabbim yardimcimiz olsun...
Bn evlendgm ilk gunden beri istyrdm bnmde olmdi bnde 2,5 yillk ewlym cok zor bi durim ya rabbim hayrlsni versnİnsallah kardesim Allah yardimcimiz olsun. Allah gunah yazmasin ama icim karma karisik. Sanki ruyadayim. Sanki hic bebegim olmicak gibi geliyo bazen, bazense hep istedigim oglusumun karnimda oldugunu hissediyorm.
Biz 4.5 yillik evliyiz. 3.5 yil hic istemedik hemde ne istememek
Aklim cikardi hamile kalirim diye.. İste rabbim beni boyle cezalandirdi.
İnsallah son bulur e hayirlisi ile evlatlarimiza kavusurus.
Canim transferin hayirli ugurlu olsun..Allah kucagina almayi nasip etsin. 4 tane mi transfer edildi sana masallah sansin cok yuksek Allahin izniyle.
Ben 1. Evre endometriozis ve hasimato ( troid bezinin calismamasi) hastasiyim. 1 kez asilama oldum ama tutmadi. Bu ilk tup bebek denemem 1 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. Simdi beklemedeyim. 7 tane yumurta toplandi, 6 si dollendi. Ama kaci donduruldu bilmiyorum o gun sormadim doktoruma.
Senin 4 tane transeferin nasil oldu canim kacinci gun?
Bn evlendgm ilk gunden beri istyrdm bnmde olmdi bnde 2,5 yillk ewlym cok zor bi durim ya rabbim hayrlsni versn