5. Gün Embriyosu Blastosist ile Hamile Kalanlar

Benimde 5. Gün blastokist ve bgn transferden sonra 11. Gün yarın belli olucak sizin hikayeleri okuyunca umutlandım🙏😰👼

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde 5. Gün blastokist ve bgn transferden sonra 11. Gün yarın belli olucak sizin hikayeleri okuyunca umutlandım🙏😰👼

konuyu merakımdan açmıştım :) çok şükür kan değerlerime göre hamileyim. dün baktırdım artış Hay devamırlı ediyo ols çok şükür senin de guzelhabe rini beklıyorm:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

9 da alıcaz sonucu cok sevindm senin adına bana dua et

Sanirim negatif 5.gun birinci kalite iki embriyo bugün 5.gun kan testi sonucu 1,53 :KK43:((

Test tarihinizden önce kesinliklee!! Yapmayın bunun birçok sebebi var birincisi embriyonun ne zaman yerleştiğini bilmiyorsunuz transfer günüde yerleşebilir 3 gün sonrada... Bu durumda ebriyonuz 10 günlüktür hcg salgılar diyemeyiz bu çok yanlış.

2.ve bence en önemlisi kimyasal gebelik,değeriniz bu dönemde 10 civarı çıkabilirdi daha yükseği zaten imkansız daha 5.gün,çıksaydı hamile olduğunuza inanacak ve belkide ileriki günlerde bu değer sıfırlanacaktı bende yaşadım ve birçok kişi yaşıyor bu durumu.gününden önce yapmak kesinlikle doğru bilgi vermez.

Sabretmek çok zor arkadaşım ama merakının gitmesi için en azından 10.güne kadar beklemelisin üzülmek için çok erken

Arkadaslar banada yarin 5.gun embriyosu transfer edilecek..
Sizleri okudukca umutlandim, icim huzurla doldu..
Allah hepinizin bebeklerine saglik verisin.. Kucaginiza almayi nasip etsin insallah🙏🙏

benimde 5.gun embriyosu 1.sınıf kaliteli yumurta 18 mayıs'da transfer yapıldı 30 haziran'da kanda 436 çıktı dün yine kana baktılar 4936 normalin oldukça üstünde ikizde olabilir dedi ama tek yumurta ve tek kese var ve tek kese olunca sanırım iyi olmuyormuş 10 gün sonra bidaha bakacaklar inş. bi sorun çıkmaz :KK43:

Benimde bloksist arkadaşlar 9.gün 112 11.gün 237 ve 13.gün 650 çıktı
20 mayısta transfer oldu

Ikizimi acaba ayy benimki düşük çıkmış o zaman desene:KK14:
hayır seninki olması gereken aslında benimki yüksek pek iyi değil gibi çünkü tek kese ikizi olursa yapışık olma olasılığı ve başka şeylerde var pek anlamadığım bi durum ama inşallah öyle olmaz dün tek kese göründü 10. gün sonra ikinci kese olmazsa bilmiyorum napacaklar ben sevinmiştim tek yumurta ikizi diye ama öyle olmuyomuş tek yumurta ikizleri ayrı keselerde olurmuş genelde :KK43:

hayır seninki olması gereken aslında benimki yüksek pek iyi değil gibi çünkü tek kese ikizi olursa yapışık olma olasılığı ve başka şeylerde var pek anlamadığım bi durum ama inşallah öyle olmaz dün tek kese göründü 10. gün sonra ikinci kese olmazsa bilmiyorum napacaklar ben sevinmiştim tek yumurta ikizi diye ama öyle olmuyomuş tek yumurta ikizleri ayrı keselerde olurmuş genelde :KK43:

İnşallah bebeklerin Seninledir.içini ferah tut desemde ne kadar biliyorum çok zor beklemek ben keseyi ne zaman görürüm acaba ikiz ihtimalim yok demi benim.bence seninkiler ikiz

İnşallah bebeklerin Seninledir.içini ferah tut desemde ne kadar biliyorum çok zor beklemek ben keseyi ne zaman görürüm acaba ikiz ihtimalim yok demi benim.bence seninkiler ikiz

ikiz olması için kan değerlerinin normalden yüksek çıkması lazım veya iki kese görünmesi lazım benim dün tek kese görüldü 16. günde
ikiz olup olmadığını öğrenmek için de 6.7. haftada belli olur inşallah diğer kesede görünür tek kese ikizi olursa sıkıntı oluyormuş yapışık olur kordonları birbirine dolanır ikisi aynı anda beslenemezmiş buna benzer sorunlar ya bu nadir görülürmüş tek kesede iki bebek eğer onları ayıran ince bi zar oluşmazsa yaşama ihtimali pek yokmuş düşük olurmuş

ikiz olması için kan değerlerinin normalden yüksek çıkması lazım veya iki kese görünmesi lazım benim dün tek kese görüldü 16. günde
ikiz olup olmadığını öğrenmek için de 6.7. haftada belli olur inşallah diğer kesede görünür tek kese ikizi olursa sıkıntı oluyormuş yapışık olur kordonları birbirine dolanır ikisi aynı anda beslenemezmiş buna benzer sorunlar ya bu nadir görülürmüş tek kesede iki bebek eğer onları ayıran ince bi zar oluşmazsa yaşama ihtimali pek yokmuş düşük olurmuş

Sana bunları kim söylediyse esefle kınıyorum aklını karıştıran kimse uzak dur .! Ikizler herzaman daha zeki ve diğer prematüre doğanlara göre daha güçlü.

Sana bunları kim söylediyse esefle kınıyorum aklını karıştıran kimse uzak dur .! Ikizler herzaman daha zeki ve diğer prematüre doğanlara göre daha güçlü.
internetten araştırdım ayrıca dün doktorda söyledi tek kese ikizi olursa pek iyi olmaz dedi

Maşallah kızlar :) ne güzel haberler bunlar. Şu kese ne zaman belli olur ? Bi görsem ven de hatta anacıklarına çift görünseler hayırlısıyla ...

9 da alıcaz sonucu cok sevindm senin adına bana dua et

Canım özür dilerim cevabını yeni gördüm. Burdaki herkese dua ediyorum hep sonucunu aldın mı yoksa 9 Haziran mı? Hayırlı haberlerini bekliyorum:)

Yok cnm 2 gun once aldik pozitif cok sukur ama 15. Gun tekrar test yapicaz :KK66:

internetten araştırdım ayrıca dün doktorda söyledi tek kese ikizi olursa pek iyi olmaz dedi

İkizler yaramaz olur, kesesi sonradan oluşanlar oluyomuş. ya da kalp atışıyla öğrenenler olmuş. İyi olur her şey inşallah

X