Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 5. Gün blastokist ve bgn transferden sonra 11. Gün yarın belli olucak sizin hikayeleri okuyunca umutlandım🙏😰👼
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sanirim negatif 5.gun birinci kalite iki embriyo bugün 5.gun kan testi sonucu 1,53 ((
Benimde bloksist arkadaşlar 9.gün 112 11.gün 237 ve 13.gün 650 çıktı
20 mayısta transfer oldu
Ikizimi acaba ayy benimki düşük çıkmış o zaman desenebenim 13. gün 4.939 çıktı
hayır seninki olması gereken aslında benimki yüksek pek iyi değil gibi çünkü tek kese ikizi olursa yapışık olma olasılığı ve başka şeylerde var pek anlamadığım bi durum ama inşallah öyle olmaz dün tek kese göründü 10. gün sonra ikinci kese olmazsa bilmiyorum napacaklar ben sevinmiştim tek yumurta ikizi diye ama öyle olmuyomuş tek yumurta ikizleri ayrı keselerde olurmuş geneldeIkizimi acaba ayy benimki düşük çıkmış o zaman desene
hayır seninki olması gereken aslında benimki yüksek pek iyi değil gibi çünkü tek kese ikizi olursa yapışık olma olasılığı ve başka şeylerde var pek anlamadığım bi durum ama inşallah öyle olmaz dün tek kese göründü 10. gün sonra ikinci kese olmazsa bilmiyorum napacaklar ben sevinmiştim tek yumurta ikizi diye ama öyle olmuyomuş tek yumurta ikizleri ayrı keselerde olurmuş genelde
İnşallah bebeklerin Seninledir.içini ferah tut desemde ne kadar biliyorum çok zor beklemek ben keseyi ne zaman görürüm acaba ikiz ihtimalim yok demi benim.bence seninkiler ikiz
ikiz olması için kan değerlerinin normalden yüksek çıkması lazım veya iki kese görünmesi lazım benim dün tek kese görüldü 16. günde
ikiz olup olmadığını öğrenmek için de 6.7. haftada belli olur inşallah diğer kesede görünür tek kese ikizi olursa sıkıntı oluyormuş yapışık olur kordonları birbirine dolanır ikisi aynı anda beslenemezmiş buna benzer sorunlar ya bu nadir görülürmüş tek kesede iki bebek eğer onları ayıran ince bi zar oluşmazsa yaşama ihtimali pek yokmuş düşük olurmuş
internetten araştırdım ayrıca dün doktorda söyledi tek kese ikizi olursa pek iyi olmaz dediSana bunları kim söylediyse esefle kınıyorum aklını karıştıran kimse uzak dur .! Ikizler herzaman daha zeki ve diğer prematüre doğanlara göre daha güçlü.
9 da alıcaz sonucu cok sevindm senin adına bana dua et
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
internetten araştırdım ayrıca dün doktorda söyledi tek kese ikizi olursa pek iyi olmaz dedi