5. Gün Embriyosu Blastosist ile Hamile Kalanlar

Merhaba arkadaşlar
Benimde Cumartesi günü 5. Gün blastokist transferim olacak . Bugün transfer için gittim doktorum 5. Gün transferine karar verdi .
Sizin sonuçları okuyunca hem duygulandım hem umutlandım . Banada dua edin Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inş

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

yaş durumuna göre özellikle 30 yaş altında 5.gün blastokist transferinin başarısı %80 lere kadar çıkmakta. inşallah gebe kalırsınız

yaş durumuna göre özellikle 30 yaş altında 5.gün blastokist transferinin başarısı %80 lere kadar çıkmakta. inşallah gebe kalırsınız

Slm
Ben 31 yaşındayım ve tüp bebek yapmamın sebebi daha önce tüplerimin alınmasıydı . Bu ilk denememiz . 17 yumurtadan 11 i döllenmiş. Ama biyolojisit kaliteyi seçebilmek açısından 5. Günü tercih edelim dedi . Çok az bir şansla hepsinide kaybede biliriz . Bu bir risk ama bu %10 olabilir dedi . Bizim elimizdekiler yeterli sayıda dedi . Neyseki karar verdik . Cumartesi transfer olacak . İnş olur .

Slm
Ben 31 yaşındayım ve tüp bebek yapmamın sebebi daha önce tüplerimin alınmasıydı . Bu ilk denememiz . 17 yumurtadan 11 i döllenmiş. Ama biyolojisit kaliteyi seçebilmek açısından 5. Günü tercih edelim dedi . Çok az bir şansla hepsinide kaybede biliriz . Bu bir risk ama bu %10 olabilir dedi . Bizim elimizdekiler yeterli sayıda dedi . Neyseki karar verdik . Cumartesi transfer olacak . İnş olur .

11 taneden blasta giden olacaktir zaten şimdiden hayırlı olsun. Gebe kalirsiniz insallah. Allah blastlarinizi hatch etsin :)
Hatch blast en iyiside :)

11 taneden blasta giden olacaktir zaten şimdiden hayırlı olsun. Gebe kalirsiniz insallah. Allah blastlarinizi hatch etsin :)
Hatch blast en iyiside :)

Bilginiz olacağını düşünüyorum .
Progesteron kullanımı neye takviye . Okumaktan yoruldum . Ama bulamadım

Herkese slm canlar kucaginiz dolsun hayirlisiyla ins. Benimde 5.gün blostakist transferi.bugün transferimin 3.günü erken belirti yaşayan oldumu ?

ikiz olması için kan değerlerinin normalden yüksek çıkması lazım veya iki kese görünmesi lazım benim dün tek kese görüldü 16. günde
ikiz olup olmadığını öğrenmek için de 6.7. haftada belli olur inşallah diğer kesede görünür tek kese ikizi olursa sıkıntı oluyormuş yapışık olur kordonları birbirine dolanır ikisi aynı anda beslenemezmiş buna benzer sorunlar ya bu nadir görülürmüş tek kesede iki bebek eğer onları ayıran ince bi zar oluşmazsa yaşama ihtimali pek yokmuş düşük olurmuş
Merhaba msjınızın üstünden baya Amn geçmiş ama merak ettim sonjç nasıl gitti bebek ya da bebekler iyi mi 🙏🏻

X