- 17 Şubat 2014
- 506
- 225
- 34
Cok sagol bitanem allah razı olsun. Stres yapmamaya çalışıyorum ama elde değil. Kabiz olmadım henüz tam tersi her yemek sonrası rahat çıkıyorum, midem de şişkinlik vardı onu da çözüm iki gündür badem yedim yattım midem şişti eritemedim tabi.su içmeye bende çalışıyorum. Sende duy saglikla kalp atışını mutlulugumuzu Katlayalim.
Hayirlisi olsun tatlım, Allah tamamına erdirsin, cok güzel geçsin. Ne gibi belirtilerin oldu,nasıl geçti yattin mi leke agrı var mıydı gerçi herkesin kullandığı ilaçlar farklı olduğu içn tepkisi de farklı oluyor ama kendimize bir teselli arıyoruz. Bizi aydınlatırsanız Sevinirim
Transfer sonrasi 2 saat cikarmadilar, eve geldim ilk 3 gün WC dişinda kalkmadim. Film izledim oyun oynadim. Hic stres yapmamaya dusunmemeye calistim. Hatta bazen onu istemediğimi düşünecek diye bile korktum. 3 gün sonra yürüyüşler yaptim. Toplamda aslinda 5 gün yattim diyebililrm. Diğer denemelerde yatmana gerek yok demislerdi Ama bu Dr kesinlikle yatacaksin dedi. Hic kanama ya da kahve rengi akinti olmadi bekleme suresinde...kasiklarima ara ara sanci girdi ama digerlerindede oldugu icin tutmsyacak diye korktum. Ama cok sukur bebeklerim beni secti..karnimda sislik vardi, kabiz olmustum yani hersey beni bulmustu :) kabixlik icin surup verdi ama kar etmedi .. Neyseeee :) Kan testinden sonraki gün kahve akinti ile azcik kan geldi. Coraspin vermişti onu kestik. Su an acayip karnimda şişlik var bazen nefes alamiorum
Dışarı nezaman çıktın 3 gun yattım demişsin
canım ben 4.gün dr çağırmıştı onun için bi dr a gitmiştim sonra sonucu öğrenene kadar çıkmadım
Belirtilerin var mı tatlım nasıl geciriyorsun nelere dikkat ediyorsun
benimde 6. gun dondurulmus blastti cok sukur hamileyim..darisi tum isteyenlere..
Belirti aramamaya çalışıyorum tatlım . Ama bazı bazı batma mı desem ne biliyim bişeyler oluyo karnımda. Hatta o zamanlarda bile duamı edip hemen dikkatimi dağıtıyorum. Nelere dikkat ediyorum ilaçlarıma. Çünkü Dr um sadece onlara dikkat et dedi. İlk 3 gün tutundu tutundu yoksa bişey olmaz yatman gebeliğine bi faktör değil dedi. Eşim şehirdışında anneler bilmiyo. Dün sabah kayınvalidemle sabahki işleri hallettim dışarda. Çok dolaşmadım da, oturduk yemek yedik falan. Akşam hoop dürttüler Dr U arayıp izin alıp kardeşimi Karabük'e bırakmaya geldim annemlerle. Önde konsola uzattım ayaklarımı kabak çekirdeğiyle ananası yanıma aldım geldim.Şuanda ordaym kahvaltı sonrası gezi programı yapıyoruz akşam geri döncez. 2 saatlik yol. Doktorum mutlu ol dedi:))) kendimi hırpalamıyorum ters harekette yok, Rabbim izin verir de hamile olursam zaten platesime de gidicem diyetimi de yapıcam gezmelere de gidicem ben öyle bi gebe olmak istiyorum tabii rabbimin izniyle. Anlayacağın günlük hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Ha bu arada gerçekleşsin gebelik herkesin haberi olsun naz hakkımı da hepsine tek tek kullanıcam:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Süper yapıyorsun neşe geldi içime:)) ben bugun bi kan testi yapsam mi acaba zor duruyom
Sağol canım bi yat diyorlar bi çık dolaş diyorlar şaşırdım.
Ilac ne kullanıyorsun
Progestan estrofem elevit prednol balık yağı bi de jel canım
Sanirim negatif 5.gun birinci kalite iki embriyo bugün 5.gun kan testi sonucu 1,53((
Ya çok erken neden acele ettin canım ya . Daha kanda belli olmaz ki o. Sakın ilaçlarını falan bırakayım deme. Ben de bi yandan pişmanlık duyuyorum ya zerre kadar yorulmadım aksine çok iyi geldi. Deniz karşımda uzattım ayakları dinleniyorum. Ama araba kullandım birascık. Üf ne biliyim sordum doktora ama. Rabbim hayırlısını versin. Ol desin. Ben 30 Mayıs'ta kan vercem. Onu da sonucu ben alayım diye totem yaptım:) sen de bekle lütfen 5. Gün ne demekmiş.
Sanirim negatif 5.gun birinci kalite iki embriyo bugün 5.gun kan testi sonucu 1,53((
Bi arkadaşım çıkar dedi döllenmeden 10 gün sonra belli oluyormuş senin 5.gun bugün 5 daha ekle 10 oldu dedi bende ona uykum kahretsin moralim sıfır oldu kanı alan hemşire de çıkması lazım deyince ben çöktüm kendi doktorum a korkudan soramadim durum bu zehir ettim kendime inan sen en iyisini yapmışsın bi daha asla yapmam böyle br şey
Ya çok erken neden acele ettin canım ya . Daha kanda belli olmaz ki o. Sakın ilaçlarını falan bırakayım deme. Ben de bi yandan pişmanlık duyuyorum ya zerre kadar yorulmadım aksine çok iyi geldi. Deniz karşımda uzattım ayakları dinleniyorum. Ama araba kullandım birascık. Üf ne biliyim sordum doktora ama. Rabbim hayırlısını versin. Ol desin. Ben 30 Mayıs'ta kan vercem. Onu da sonucu ben alayım diye totem yaptım:) sen de bekle lütfen 5. Gün ne demekmiş.
arkadaşım 5.gün çıkarmı Allahaşkına yapma böyle.10.gün ve 12.gün bile ne kadar farkediyo.şuan senin yaptığın boşu boşuna moralini bozmak başka bir şey değil.
Haklısın arkadaşım