Merhaba ,Merhabalar 5.gun dondurulmuş embriyo transferi oldum 6.gun idrarda pozitif aldım sonrasında 7.gun kan testim özel hastanede sabah saatlerinde 47.87 çıktı 2 gün sonra 9.gun 82.5 çıktı devlet hastanesi akşam acilde sonraki testimi 11.gun tüp Bebek doktoruma sabah yaptırdım 104 çıktı artış yavaş geldi doktoruma sizce nasıl acaba yükselişi illaki vardır benzer bekleyiste olanlar yani 9 ila 11 gün arası 48 saat yok 1bucuk gün olmuştu
Evet 48 saat sonrasi 209 oldu bi sonraki testim 396ya yükseldi şimdi tekrar kan testi istedi doktorum sonuç bekliyorumMerhaba ,
Bir gelişme oldu mu ?
Bence bırakın artık bu HCG şimdilik sonra direkt muayeneye gidersiniz daha rahat olur ?
Hayırlısı olsun
Baya yükseliyorEvet 48 saat sonrasi 209 oldu bi sonraki testim 396ya yükseldi şimdi tekrar kan testi istedi doktorum sonuç bekliyorum
İnşaallah tek duam tek dileğim bu birkaç dakikaya cikicak sonucum İnşallahBaya yükseliyoriçini ferah tut güzel sonuçlar alacaksın inşallah
18.gun değerim 1488 çıktı nasıl acabaMerhaba ,
Bir gelişme oldu mu ?
Bence bırakın artık bu HCG şimdilik sonra direkt muayeneye gidersiniz daha rahat olur ?
Hayırlısı olsun
Artış nasıl sizce kızlar son olan dün yaptım 5 6 8 10 12 günleriEvet 48 saat sonrasi 209 oldu bi sonraki testim 396ya yükseldi şimdi tekrar kan testi istedi doktorum sonuç bekliyorum
Merhaba bende 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün 4.günüm acaba belirtiniz varmıydı nasıl geçti sürecinizMerhabalar 5.gun dondurulmuş embriyo transferi oldum 6.gun idrarda pozitif aldım sonrasında 7.gun kan testim özel hastanede sabah saatlerinde 47.87 çıktı 2 gün sonra 9.gun 82.5 çıktı devlet hastanesi akşam acilde sonraki testimi 11.gun tüp Bebek doktoruma sabah yaptırdım 104 çıktı artış yavaş geldi doktoruma sizce nasıl acaba yükselişi illaki vardır benzer bekleyiste olanlar yani 9 ila 11 gün arası 48 saat yok 1bucuk gün olmuştu
Merhaba valla hiç belirtim olmadı aslında sadece karın ağrısı oldu hala akşamları oluyo hatta adet olucam zaman ellerim falan titrer panik atak gibi olurum yine aynısı oldu âdet olucam sandım ama 6.gun idrarda 7.gun kanda pozitif çıktı bu arada 2.transferim Matta transfer oldum negatif oldu adet oldum bittikten sonra 2.transferimi oldumMerhaba bende 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün 4.günüm acaba belirtiniz varmıydı nasıl geçti süreciniz
Tebrik ederim bende erken test yapmayı düşünüyorumMerhaba valla hiç belirtim olmadı aslında sadece karın ağrısı oldu hala akşamları oluyo hatta adet olucam zaman ellerim falan titrer panik atak gibi olurum yine aynısı oldu âdet olucam sandım ama 6.gun idrarda 7.gun kanda pozitif çıktı bu arada 2.transferim Matta transfer oldum negatif oldu adet oldum bittikten sonra 2.transferimi oldum
Canım ne zaman test yapmayı düşünüyorsun normal test günün ne zamanTebrik ederim bende erken test yapmayı düşünüyorum
Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gunundesinTebrik ederim bende erken test yapmayı düşünüyorum
Selam 5.gün embriyosu 8.gün kan vermeye karar verdim bekleyrbilirsemCanım ne zaman test yapmayı düşünüyorsun normal test günün ne zaman
5.gün embriyosu bugün 5.günüm transfer günü hariçKaçıncı gün embriyosu kaçıncı gunundesin
Ben 7.gun kanda 6.gun idrarda öğrendim herkesin farklı olur tabi ama hayırlısı canımSelam 5.gün embriyosu 8.gün kan vermeye karar verdim bekleyrbilirsem
Tşk ederim herhalde hasonu bende bir idrar testi yapacağım belirsiz beklemek sıkıcı bide çokk merak ediyorummBen 7.gun kanda 6.gun idrarda öğrendim herkesin farklı olur tabi ama hayırlısı canım
Hayırlısı olsun inşallah hakkinizda sonucu yazarsınız merak ettim inşallah pozitif sonuçlar olsunTşk ederim herhalde hasonu bende bir idrar testi yapacağım belirsiz beklemek sıkıcı bide çokk merak ediyorumm
Çok tşk ederimm tabii ki paylaşırımmHayırlısı olsun inşallah hakkinizda sonucu yazarsınız merak ettim inşallah pozitif sonuçlar olsun
Merhabalar sonucunuz ne oldu merak ettimTşk ederim herhalde hasonu bende bir idrar testi yapacağım belirsiz beklemek sıkıcı bide çokk merak ediyorumm
Merhaba idrar testi yapmadım 8.gün kan verdim 86 geldi ☺siz test yaptınız mıMerhabalar sonucunuz ne oldu merak ettim