Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuçlar kaç dakika içerisinde çıktı?
Laboqickler bariz pozitif, innovitada da silik bir şekilde çıkmış şaka gibi Didoşum valla insanların umutlarıyla oynuyorlarLabouqik beyazlari digerleride innovita![]()
Hemen de çıktıysa kan nasıl negatif ya kan testi mi yanlış oldu acaba?Hemen çıktı sayilir 15 dkkika 5
Hemem sayilir 5 10 en fazla 15 dakikaSonuçlar kaç dakika içerisinde çıktı?
Olabilirmiki boyle bisi kan 0.23 felan ciktiHemen de çıktıysa kan nasıl negatif ya kan testi mi yanlış oldu acaba?![]()
Kanda negatif amaHadi bir marka yanlış veriyor diğer marka nasıl oluyor![]()
Regle kaç gün kala bunlar? Catlatma iğnesi filan vurulduysa o da yanlış çıkartabiliyor diyorlar.Olabilirmiki boyle bisi kan 0.23 felan cikti
Butun bozuk testler denk mi gelmis nolmusLaboqickler bariz pozitif, innovitada da silik bir şekilde çıkmış şaka gibi Didoşum valla insanların umutlarıyla oynuyorlar![]()
3 sorum olacakMerhaba arkadaslar başlıkta belirttigim gibi 5 test positiv ama kanda negativ cikti başına böyle birsey gelen oldumuEki Görüntüle 2583201 Eki Görüntüle 2583202
Regl tarihim tahmini 2 ocak olmasi lazim ovulasyon gunlercr koyu cikti ondan suphelenip yaptim zaten gebelikleri ama kan negatif cikincaRegle kaç gün kala bunlar? Catlatma iğnesi filan vurulduysa o da yanlış çıkartabiliyor diyorlar.ama kan testi de yanlış olabilir niye olmasın.
Evet kanama yasadim iliskiden sonra biraz kanamam oldu hafif sonrasinda sari akinti sapsari kahvemsi bi tuaf bugundr beyaz akintim var3 sorum olacak
1-Kanama yaşadın mı ?
2-hamile kalabilmek için bi ilaç kullanıyor musun ?
3-idrar testini tam 5 dakikada mı kontrol ettin ?
Laboquick güvenilir bi markadır hiç yanıldığını duymadım
Yok canim catlama ignesi olmadimCanım çatlatma iğnesi vuruldun mu bu ay? Eğer vurulduysan kaç gün sonra yaptın testleri? Eğer çatlatma iğnesi vs yoksa çok şaşkınım şu an... markalar ne demiştin