5 ekim 2009 da nohutum dünyaya gelecek.

beryal

rabbimMELEKLERİMİ yolladı
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
8.121
36
5 ekim 2009 da 4 yıldır beklediğim meleğim doğacak allah izin verirse.
Teyzeleri dualarınızı bekliyorum .
sağlıkla gel oğluşum .
semih doruk gelmene 6 gün var annesinin kuzusu

Son düzenleme:
canım inşallah sağsalim kucağına alrsın yavrunu.rabbim sağlıkla almayı nasip etsin.darısı başımıza :)) haber vermeyi unutma canım.dualarımız seninle.

canım inşallah sağsalim kucağına alrsın yavrunu.rabbim sağlıkla almayı nasip etsin.darısı başımıza :)) haber vermeyi unutma canım.dualarımız seninle.

çok teşekkür ederim canım .tamam mutlaka haber veririm .

aman ne güzel, ne kadar az kalmış kavuşmanıza zemuszemus sağlıkla kucakla inşallah bebeğini canım.. güzel haberlerini alalım buradan. şimdiden geçmiş olsun ve tebrikler...:nazar:

az kalmış beryalcim...sağlıkla gelsin oğluşun....:nazar:

beryalciğim çok heyecanlandım arkadaşım

Allah yardım etsin ikinize de

güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
:Saruboceq:

canım zaman ne çabuk geçmiş (gerçi şuan bana zamöan geçmiyo gibi bi 30 lara gelseydim diyorum ama )
o güzel güne ne kalmış
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
kolay doğumlar diliyorum
darısı hepimizin başına sağlıcakla inşallah

doruk ve bitanecik annesi teyzelerinin herzaman dualarında rabbim hayırlı doğumlar nasip eder inşallah doruğu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ilk öpücük teyzelerinden gelecek doğduğuna opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

5 ekim 2009 da 4 yıldır beklediğim meleğim doğacak allah izin verirse.
Teyzeleri dualarınızı bekliyorum .
sağlıkla gel oğluşum .
semih doruk gelmene 6 gün var annesinin kuzusu

ablacım az kaldı sağlıkla alacaksın işallah bebişini kucağına teyzeleri yemiş doruğu ya kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 şafak 6

Dorukcum topıĞımızın bırtane nohutu dÖrt gÖzle senı beklıyoruz saglıkla gel damadım

Son düzenleyen: Moderatör:
canım saglıkla gelsin insallah olusun....ALLAH yardımcın olsun darısı bizim de basımıza...

aman ne güzel, ne kadar az kalmış kavuşmanıza zemuszemus sağlıkla kucakla inşallah bebeğini canım.. güzel haberlerini alalım buradan. şimdiden geçmiş olsun ve tebrikler...:nazar:

az kalmış beryalcim...sağlıkla gelsin oğluşun....:nazar:

evet canlarım az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum .:emir_bebek:
rabbim sizede nasip etsin inşallah

beryalciğim çok heyecanlandım arkadaşım

Allah yardım etsin ikinize de

güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
:Saruboceq:
amin canım teşekkür ederim .
sende sağlıkla kurtul inşallah .
canım zaman ne çabuk geçmiş (gerçi şuan bana zamöan geçmiyo gibi bi 30 lara gelseydim diyorum ama )
o güzel güne ne kalmış
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
kolay doğumlar diliyorum
darısı hepimizin başına sağlıcakla inşallah

canım benim sağol teşekkür ederim .
o günlerinde gelecek bir bakmışsın bebişin kucağında .
bende çok acele ediyordum bak geldi günler .6 gün kaldı teyzesi.:emir_bebek:

Dorukcum topİĞİmİzİn bİrtane nohutu dÖrt gÖzle senİ beklİyoruz saglıkla gel damadım
kuşum benim sağol.
rabbim sana da nasip etsin inşallah .
ablacım az kaldı sağlıkla alacaksın işallah bebişini kucağına teyzeleri yemiş doruğu ya kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 şafak 6
sağol canım .sende bebişimize iyi bak .bu güzel günler geriye gelmiyo.
ham,lelik çok güzel bir duygu .
bazen hiç bitmesin diyorum ama bir yanımda bebeğimi görmek istiyo.
ama herşeye rağmen güzel bir hamilelik dilerim sana da canım

doruk ve bitanecik annesi teyzelerinin herzaman dualarında rabbim hayırlı doğumlar nasip eder inşallah doruğu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ilk öpücük teyzelerinden gelecek doğduğuna opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canımsın
sağol teyzesi teşekkür ederiz .
rabbim sana da bu yaramaz gibi bir bebiş nasip etsin inşallah

amin canım sağolasın .
sana da az kaldı
sağlıkla gelsin miniklerimiz inşalah

amiin canım ben de yarın gidecem doktora insallah..bakacak gün verecem artık gelmezse bi hafta içinde dedi suni sancıyla dogurturum dedi ama ben korkuyorum ..belki bana da 5 ekim der:))))) bakalım hayırlısı olsun hayırlısıyla gelsinler insallah...opuyorumnanaktan

canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin opuyorumnanaktan

hepimiz sağlıkla alırız inşallah...

Allah isteyen herkese tattırsın...

Allah her ikinizind yardımcısı olsun. inş. sağlıkla hiç sorunsuz kucağına alırsın prensini.dualarımız seninle :)

doruk paşam nohutum sağlıkla gel teyzem anneni üzmeden gel heyecanla seni bekliyoruz oğlum saçını başını düzelte gel kızlar seni bekliyor

toprağım beryalim canımsın dualarımızdasın nohutu öyle bir benimsemişimki rüüyalarıma bile girecek kadar inan en az senin kadar heyecanla bekliyorum paşayı rabbim hayırlı ve kolay doğum nasip etsin inşallah

yerim ben onun yanaklarını
ellerini kollarını bacaklarını
bende heyecan yaptım bak şimdi ben doğurcam sanki kaydirigubbakcemile3
paşammm
teyzesinin gülü sağlıkla gel
gülerek gel annene babana teyzlerine
seni çok seviyorummmm

X