5 düsükten sonra tekrar hamilelige hazirim !

Çok teşekkür ederim canım :) Amin inşallah, darısı isteyen herkesin başına :) Kürleri yazabilirim tabii :) Umarım bana olduğun kadar sizlere de faydası olur :)

İnşallah sende de herşey yolunda gidecek ve bebişin önce göbüşüne sonra kucağına gelecek... En önemlisi asla inancını yitirmemen ama takıntı haline de getirmemen. Çok zor biliyorum, o yollardan ben de geçtim. Her düşüğümde ben de yıkıldım ama inancımı yitirmedim, umutsuzluğun beni ele geçirmesine izin vermedim, yaşıma rağmen :) Ben mutlu sona ulaşacağına bütün kalbimle inanıyorum canım :) Dualarım seninle ve tüm isteyenlerle :)
ahh cnm ablacim bende sana ve bu durumda olan arkadaslarima duaciyim hepimizin yüzü gülecek bendede o azim var rabbim veriyor 20 ekimden sonra bende tekrar basliyorum rabbim utandirmasin tatli bebesinde sana saglikla gelsin ins:Saruboceq:

canım benim yok çocuğum.3 yıldır olmuyordu.işte 2 ay önce bi düşüğüm oldu.o da çok küçüktü.ama en azından hamile kalabiliyorum.bu bile moral oluyor insana inan ki.bi yandan sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..inş.bir an önce sağlıklı bir gebelik yaşarsın.
slm cnm evet sükür edecek cok sey var hayatta allahim bizide böyle bi sinavdan geciriyor sonunu güzel eyler rabbim ins rabbim seninde kucagini bos koymasin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

var canım ben 1 kızım var dünyada 99doğumlu sonrası 4 düşük 5cide dış gebelik bunları yaşamama rağmen halen anne olmak istiyorum inşallah hepimizin gönlüne göre versin canım

verdiğin bilgiler için çok teşekkürler RüzgarDeniz bu kürler işe yarıyor demekki...
sanırım bende yaradı :) inşallah sizlere de yarar :)
ahh cnm ablacim bende sana ve bu durumda olan arkadaslarima duaciyim hepimizin yüzü gülecek bendede o azim var rabbim veriyor 20 ekimden sonra bende tekrar basliyorum rabbim utandirmasin tatli bebesinde sana saglikla gelsin ins:Saruboceq:
canım, gerçekten çok zor bir süreç ama istedikten ve takıntı haline getirmedikten sonra geliyor bu minik veletler :) sanırım yaşın daha çok genç, o yüzden sakın ama sakın umutsuzluğa kapılma :) güzel dileklerin için teşekkürler canım, darısı isteyen herkesin başına inşallah :)

var canım ben 1 kızım var dünyada 99doğumlu sonrası 4 düşük 5cide dış gebelik bunları yaşamama rağmen halen anne olmak istiyorum inşallah hepimizin gönlüne göre versin canım
allah bagislasin kizini cnm seninde 5 düsük allah yardimcimiz olsun yavrularimizi kardessiz koymasin ins :Saruboceq:

X