5 düsükten sonra tekrar hamilelige hazirim !

seydam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
3.270
5
arkadaslar benim kadar cok düsügü olan varmi? ve illaki bukadar istetem normalmi? korkuda yokk dua edin nolur!:Saruboceq: rabbim beni gibi isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:

her giden çocuk yeni bir umut verir annenin yüreğine..anne hep ister hiç vazgeçmez ki..annelik böyledir işte.çabalrsın,düşersin yorulursun ama yine yola devam..vazgeçmeden usanmadan yola devam..ben tek düşük yaptım ama inan ki ek değil sanki binlercesini düşürmüş kadar kahroldum..düşüklerinin aralıklarını yazmamışsın.düşüklerinin nedenini öğrenebildinmi.bence bir araştır.ihmale gelmez.allah sana ilk önce sabır sonrada sağlıklı bir gebelik nasip eder inş:Saruboceq:

canım benim seni iyi anlıyorum bende 3 kayıp yaşadım....
yeniden hazır olmana çok sevindim...en kısa zamanda göbüşünde bebeiş olsun..sonra kocaman göbekli ol..sonra göğüslerin füze gibi olsun sonra bebeğin kucağında olsun inşallah seni hep emsin sabaha kadar uyutmasın...

canım benim seni iyi anlıyorum bende 3 kayıp yaşadım....
yeniden hazır olmana çok sevindim...en kısa zamanda göbüşünde bebeiş olsun..sonra kocaman göbekli ol..sonra göğüslerin füze gibi olsun sonra bebeğin kucağında olsun inşallah seni hep emsin sabaha kadar uyutmasın...
kaydirigubbakcemile3cok sagol canim insallah dedigin gibi olurda sabaha kadar uyumamaya raziyim ra seninde yoksa rabbim nasip etsin ins herseyin hayirlisi:1hug:

her giden çocuk yeni bir umut verir annenin yüreğine..anne hep ister hiç vazgeçmez ki..annelik böyledir işte.çabalrsın,düşersin yorulursun ama yine yola devam..vazgeçmeden usanmadan yola devam..ben tek düşük yaptım ama inan ki ek değil sanki binlercesini düşürmüş kadar kahroldum..düşüklerinin aralıklarını yazmamışsın.düşüklerinin nedenini öğrenebildinmi.bence bir araştır.ihmale gelmez.allah sana ilk önce sabır sonrada sağlıklı bir gebelik nasip eder inş:Saruboceq:
slm cnm ben 9 yillik evliyim 7 yasinda bir tane oglum var yaklasik 5 yildir ikinciyi istiyoruz düsükleriminde kimisinde canm 6ay kisiminde 2ay bekledim ama bu sonuncu olana 2 yildir ara vermistim sebebi arastirildi genetik testtimde sadece protein s düsük cikti onun kan pihtilasmasi yapabilecegi icin aspirin kullandim ama ise yaramadi 24 eylülde son kürtajimi oldum daha yeni ama doktorum bekleme diyor belki busefer igne kullanacagim hayirlisi senin varmi?

canım bencede bekleme çalışmlara başla ..
ne güzel oğlun varmış bak...benim kucağım boş ama allhım bu sefer dolduracak inşallah kucağımı..5 haftalık hamileyim...bugün dr banada iğne verdi hergün vurulucam...

merhaba arkadaşlar cok cok gecmiş olsun hepinizede..benimde 3 gebelik kaybım var...ama bende hala yılmadım ve o kadar cok hamile kalmayı istiyorum anlatamam..benim tahlillerim yapıldı ama cok şükür hiçbir sorun yok..ama doktorum kan pıhtılaşmasından süpheleniyor.eğer hamile kalırsam hem iğne hemde bebe aspirini kullaıcam..ama şuanda tek derdim hamile kalamamak yaklaşık 4 aydır korunmuyorum ama tık yok..allahım güzel rabbim bizler gibi bebek isteyen tüm annerin kucaklarını boş koyma en kıza zamanda bizlere birer evlat nasip eyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bencede bekleme çalışmlara başla ..
ne güzel oğlun varmış bak...benim kucağım boş ama allhım bu sefer dolduracak inşallah kucağımı..5 haftalık hamileyim...bugün dr banada iğne verdi hergün vurulucam...
cnm allah yardimcin olsun insallah kucaginada alirsin yavrunu rabbim kolayliklar nasip etsin ins herseyin hayirlisi insallah ignede cözüm olur bende yarin gidiyorum doktora hayirlisi bakalim insallah rabbim büyük bizim sinavimiz bu sabredip beklemeliyiz ins

merhaba arkadaşlar cok cok gecmiş olsun hepinizede..benimde 3 gebelik kaybım var...ama bende hala yılmadım ve o kadar cok hamile kalmayı istiyorum anlatamam..benim tahlillerim yapıldı ama cok şükür hiçbir sorun yok..ama doktorum kan pıhtılaşmasından süpheleniyor.eğer hamile kalırsam hem iğne hemde bebe aspirini kullaıcam..ama şuanda tek derdim hamile kalamamak yaklaşık 4 aydır korunmuyorum ama tık yok..allahım güzel rabbim bizler gibi bebek isteyen tüm annerin kucaklarını boş koyma en kıza zamanda bizlere birer evlat nasip eyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
öncelikle gecmis olsun cnm ins en kisa zamanda :Saruboceq:hamilede kalirsin kucaginada alirsin ins rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ins

canım benim seni çok iyi anlıyorum. benim de bir kaybım var. iki buçuk aydır beklemedeyim. ben de artık hazır hissediyorum kendimi ama dr üç ay bekleyin dedi biz de beklemedeyiz. bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri hayırlısıyla görürüz inşallah...

Seydam'cığım, benim de 4 tane kaybım var, bu arada yaşım 42 ve beşinci kez hamile kaldım. Bu sefer herşey yolunda çok şükür, kısmetse ve Allah izin verirse 24 Kasım'da doğumum var, mutlu sona az kaldı inşallah. Ben çok inat ettim, çok istedim ve her seferinde kararlılıkla devam ettim. Çeşitli kürler uyguladım ve çok şükür amacıma ulaştım. Allah isteyen herkese versin inşallah, hiçbir annenin kucağını boş bırakmasın. Allah en kısa zamanda sana ve diğer isteyenlere hayırlı, sağlıklı evlatlar versin canım :)

RüzgarDeniz azminden dolayı seni tebrik ederim.bebeğini kucağına aldığın günü hayırlısıyla görürsün inşallah.nasıl kürler uyguladığını merak etti. bize açıklayabilirmisin.

Seydam'cığım, benim de 4 tane kaybım var, bu arada yaşım 42 ve beşinci kez hamile kaldım. Bu sefer herşey yolunda çok şükür, kısmetse ve Allah izin verirse 24 Kasım'da doğumum var, mutlu sona az kaldı inşallah. Ben çok inat ettim, çok istedim ve her seferinde kararlılıkla devam ettim. Çeşitli kürler uyguladım ve çok şükür amacıma ulaştım. Allah isteyen herkese versin inşallah, hiçbir annenin kucağını boş bırakmasın. Allah en kısa zamanda sana ve diğer isteyenlere hayırlı, sağlıklı evlatlar versin canım :)
gercekten cok sevindim insallah saglikla hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz allah yardimcimiz olsun bende aksam doktordan geldim bikac arstirmadan daha gecmem gerekiyormus ins bende mutlu sona ererim sizin gibi artik sizde coktan haketmissiniz buyasiniza kadar beklemissiniz allah korktugunuza ugratmasin ins hepimizi

canım benim seni çok iyi anlıyorum. benim de bir kaybım var. iki buçuk aydır beklemedeyim. ben de artık hazır hissediyorum kendimi ama dr üç ay bekleyin dedi biz de beklemedeyiz. bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri hayırlısıyla görürüz inşallah...
ins cnm evet beklemek istemiyor insan iyikide rabbim bize bu gücü veriyor bende 1 ay kadar bekliycem mecburen allahim yar ve yardimcimiz olsun ins:Saruboceq:

slm cnm ben 9 yillik evliyim 7 yasinda bir tane oglum var yaklasik 5 yildir ikinciyi istiyoruz düsükleriminde kimisinde canm 6ay kisiminde 2ay bekledim ama bu sonuncu olana 2 yildir ara vermistim sebebi arastirildi genetik testtimde sadece protein s düsük cikti onun kan pihtilasmasi yapabilecegi icin aspirin kullandim ama ise yaramadi 24 eylülde son kürtajimi oldum daha yeni ama doktorum bekleme diyor belki busefer igne kullanacagim hayirlisi senin varmi?

canım benim yok çocuğum.3 yıldır olmuyordu.işte 2 ay önce bi düşüğüm oldu.o da çok küçüktü.ama en azından hamile kalabiliyorum.bu bile moral oluyor insana inan ki.bi yandan sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..inş.bir an önce sağlıklı bir gebelik yaşarsın.

RüzgarDeniz azminden dolayı seni tebrik ederim.bebeğini kucağına aldığın günü hayırlısıyla görürsün inşallah.nasıl kürler uyguladığını merak etti. bize açıklayabilirmisin.
Çok teşekkür ederim canım :) Amin inşallah, darısı isteyen herkesin başına :) Kürleri yazabilirim tabii :) Umarım bana olduğun kadar sizlere de faydası olur :)
gercekten cok sevindim insallah saglikla hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz allah yardimcimiz olsun bende aksam doktordan geldim bikac arstirmadan daha gecmem gerekiyormus ins bende mutlu sona ererim sizin gibi artik sizde coktan haketmissiniz buyasiniza kadar beklemissiniz allah korktugunuza ugratmasin ins hepimizi
İnşallah sende de herşey yolunda gidecek ve bebişin önce göbüşüne sonra kucağına gelecek... En önemlisi asla inancını yitirmemen ama takıntı haline de getirmemen. Çok zor biliyorum, o yollardan ben de geçtim. Her düşüğümde ben de yıkıldım ama inancımı yitirmedim, umutsuzluğun beni ele geçirmesine izin vermedim, yaşıma rağmen :) Ben mutlu sona ulaşacağına bütün kalbimle inanıyorum canım :) Dualarım seninle ve tüm isteyenlerle :)

Soğan suyu kürü:
‘Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı:

ıki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.virüs
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Hepsi de ıbrahim Saraçoğlu'ndan alıntıdır.

1. Sabah uyanır uyanmaz bal+çörek otu ve tarçını (1'er çay kaşığı) karıştırıp hap niyetine suyla içiyordum.
2. Öğlene doğru öğlen yemeğinden önce soğan suyu yapıp içiyordum.
3. Akşam yemeğinden önce tekrar soğan suyu yapıp içiyordum. (soğan suyu 15 gün sürdü sadece, sonra 21 günlük kuru incir kürü yaptım aynı, 21 gün bittikten sonra 7 gün soğan suyu içtim yine ve sonra yine 21 gün incir suyu kürüne devam ettim [edemedim gerçi hamile kaldığımı öğrendim])
4. Yemekten aşağı yukarı 1,5 saat sonra filan polen+arı sütü+bal (aktarlarda ya da kuru yemişçilerde bulabilirsiniz) karışımını birer kaşık hem eşime yediriyordum hem kendim yiyordum.
5. Bu arada akşamları eşime yemekten sonra E vitamini hapı içirirdim.
6. Yatmadan önce de keçi boynuzu suyu içiriyordum (3 ay içmesi gerekiyordu 2 - 2,5 ay içti ve hamile kaldığım için bıraktık)

Son düzenleme:
verdiğin bilgiler için çok teşekkürler RüzgarDeniz bu kürler işe yarıyor demekki...

X