Bisküvi - Kurabiye Tarifi 5 Dakikalik Kurabiye-Resimli

Bu tarifi ben bile yapabilirim sanırım :eek: ama aldığı kadar un ne demek ki :uhm:

Aldigi kadar un,yani kurabiye hamuru kivamini alana kadar demek canim.Yada kurabiye yapmamissan simdeye kadar,oyun hamuru vardir ya hani,onun gibi bir kivam demek.

basitmiş bende deniycem..
maaşallah azeri kız arkadasım ne becerıklısın bır suru tarıfın var..

canım kıtır kıtır oluyor demişsin yani bisküvü gibi mi oluyor, yoksa gevrek mi oluyor ben bisküvü gibi sert sevmiyorum da ona göre yapacam ellerine sağlık

canım kıtır kıtır oluyor demişsin yani bisküvü gibi mi oluyor, yoksa gevrek mi oluyor ben bisküvü gibi sert sevmiyorum da ona göre yapacam ellerine sağlık

Yani top seklinde yaptinmi bisküvi gibi olmuyor tabii.
Normal kitir bir kurabiye oluyor.

canm bu kurabiyeyi küçük kalıplar varya kalpli.onlarla yapsak olur mu acaba?

içine ceviz koydum
margarini azalttım
nişastada koydum kendimce
şimdide fırında
belki resmini çekerde koyarım pişince
tarif için teşekkürler seninde ellerine sağlık canım

resim017ro2.jpg

w448.png

Son düzenleme:
cnm margarin yerine sivi yag koysak olurmu acep? hihoyyyt

bende sıvı yag ıle yaptım azıcıgınıda ayırıp kakao kattım he katmadan once fındıkta ekledım:)
fakaat katı yagda oldugu gıbı kolay toplanmıyor bu arada sana yaptıgım olcuyude vereyım:)
1 bardak sıvıyag
1 cay bardagı pudra şekerı(cok tatlı sevmedıgımden bana yeterlı geldı)
3 bardak un

dun yaptım cok begenıldı hatta ıkıncı kez kızkardeşımle yaptık:)

tavsıyem ıkı olcek yap az oluyor:)

A.kızı selam.Kurabiyeni aynen yaptım. çok güzel oldu.Bu güzel tarif için tşk ederim.Ben 40 tane çıkardım.Küçük mü yuvarladım acaba .Seninkinden kaç adet çıktı canım.

ellerine sağlık canım...ben bu kurabiyeyi özellikle habersiz misafir geldiğinde,hemen yoğurup uzun bir rulo yapıyorum bıçakla verev verev kesip fırına atıyorum çok pratik ve harika oluyor

dün bende denedim bu kurabiyeyi ilk yapmama rağmen tadı harika oldu çok beğendim birazda az pişirsem daha iyi olcakta fırında sorun var tarif için tşkler hihoyyyt

azeri kızı canm benimmm denedm kurabiyeni çok güzel oldu...emeğine sağlık cnm!

Bu kurabiyeyi bizde bekarken çok yapardık ablamla, un kurabiyesinin aynısı zaten ama biz şekerleme deriz. Birde biz sıvı yağ koyardık, tarifi bulamıyorum margarinle deniycem inşallah güzel olur.

X