Bisküvi - Kurabiye Tarifi 5 Dakikalik Kurabiye-Resimli

Azeri kizi

Türkiye'mmm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
5.700
12
46
Arkadaslar bu kurabiye hemen sipsak oldugu icin adina 5 dakikalik kurabiye dedim.Cok lezzetli ve kitir kitir bir kurabiyedir.Bunu genc kizligimdan beri yaparim.

dsc01969vj8.jpg

250 gr. margarin
1 cay bardagi pudra sekeri
1 vanilya
Aldigi kadar un

Margarinle pudra sekerini birbirine yedirin ve diger malzemeleri katin.Yuvarlayip 160 derecede beyaz kalacak sekilde pisirin.Iliyinca üzerine pudra sekeri serpin.
Ben icine bazen kirilmis cevizde koyuyorum ve bazende kakaolu da yapiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bunlarda cok görünüyor canim...
ellerine saglik...
ben kalkip birazdan senin tahinli kurabiyen varya onu yapicam....
evdekiler bayildilar onal...

bende yapıorum ama ben yarım çay bardagıda sıvıyag koyarak yapıyorum gerçekten çok güzel oluyo

Kiz bu un kurabiyesi degil mi? ben tereyag ile yapiyorum ve gerçekten insanin agzinda dagililiyor. Elllerine saglik canikom

un kurabiyesi bu çok ta güzel olur ağızda dağılır olsada yesek şimdi:))))

Sevgili a.kızı ellerine sağlık...Yuvarladıktan sonra elimizle hafif yassıltalım mı yoksa gerek yok mu...a.s.

canım tariflerin gerçekten damağa hitap ediyor cokacimcoook .bende tariflerini deniyenlerdenim . tariflerin hem kolay hemde malzeme konusunda sıkıntı yaratmıyo evde hemen bulunacak malzemeler. başka tariflerinide bekliyorum .

ha bu arada ben ilk ismim makbuş_30 sonraki isim _N£V!N_ şimdiki ismim bu artık bu gidişle kullanıcı ismi değiştiren üye rekorunu ben kıracam galiba :roflol:.belki hatırlamazsın ama ben yinede yazayım dedim kimim diye.

paylaşımların için saol a.s.

kurabiyeni denedim ve çok güzel oldu.teşekkürler tariflerinin sıkı takipçisiyim..

X