Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel olmuş ellerine sağlık.
bir önceki sayfaya koydum resmi,biraz fulu çıkmış ama yinede belli yorumlarınızı bekliyorum.
ilk deneme çok güzel olmuşalkisalkisalkis
peki bu hamur saklanıyormu
Merhabalar .yaptığınız çalışmalar gerçekten çok güzel olmuş kızlar tebrik ederim.
bende oğlumun doğum günü için farklı şekillerde kurabiyeler yapmayı düşünüyorum.1 gün önceden hazırlarım eğer becerirsem.Ama yaptıktan sonra şekilleri ne kadar sürede bozulur veya bozulurmu bunu merak ettim .yaptıkytan sonra dolaptamı muhafaza etmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim .
Ben de elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştım. kaydirigubbakcemile2
bir önceki sayfaya koydum resmi,biraz fulu çıkmış ama yinede belli yorumlarınızı bekliyorum.
yok canım bozulmuyor ama ince kaplamaya calısKızlar görüntü çok güzel ama tadı nasıl oluyo pastanın tadını yada kurabiyelerin tadını bozuyomu üstüne kaplandığı zaman ???
opuyorumnanaktanben gül lokumuyla yapıyorum pembe oluyor sade lokumla yapınca gıda boyası kullanıyorum evet 2 katlısıda yapılır neden yapılmasın ben daha önce 2 katlı kalp seklinde yapmıstım ama foto makinem olmadıgı için cekememiştim bundan sonra yaptıklarımı hep fotograflıcamyou know sen benim için ilham kaynağı oldun,teşekkürler.şeker hamurlu pasta yapmak artık benim için tam anlamıyla hobi oldu.
bugün lokumla yaptım,daha öncekini marsmallaow ile yapmıştım,gerçektende lokumla daha kolay.
şimdi merak ettiğim bazı şeyler var,sade lokum sarımsı bir renk oluyor beyaz yapmak için gıda boyası mı koymak lazım?bu arada 500 gram civarında lokum gitti bir pastaya.
bunun 2 katlısı yapılıyor mu?daha önce hiç denedin mi?
her şey için teşekkürler.
canım pastan çok güzel olmuş. ama bişey sormak istiyorum. üzerindeki gülleri harika yapmışsın. senin kadar güle böyle güzel şekil vereni görmedim opuyorumnanaktan acaba nasıl bu kadar güzel form verdin güllere canım boshayallersmile
ya canım sende harika yapmışsın hele ortadaki gülün muhteşem olmuş kocaman hemdeboshayallersmile nasıl yaptın gülü canım benim ya ???
canım pastan çok güzel olmuş. ama bişey sormak istiyorum. üzerindeki gülleri harika yapmışsın. senin kadar güle böyle güzel şekil vereni görmedim opuyorumnanaktan acaba nasıl bu kadar güzel form verdin güllere canım boshayallersmile