Yarın sabah ilk idrarla deneyin benceKızlar dogum kontrol hapini bıraktım adetim 10 gün felan gecikti ama doktorum normal bir iki hafta gecikir dedi bugün bi test yapayım dedim aklıma düştü erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı ama daha öncede böyle olmuştu negatif ti sonucum o yüzden heveslenmek istemiyorum da bu hapi bırakır bırakmaz hamile kalinir mi başınıza gelen varmi yardımcı olursanız sevinirim.
Öyle yapicam teşekkür ederimYarın sabah ilk idrarla deneyin bence
Olabilir bakalım yarın ilk idrarla tekrar yapcam yine aynısı olursa kan vericemBen bu testlere pek güvenmiyorum dk hapı etkisi olabilir
Rica ederim, gönlünüzden geçen olsun inşallahÖyle yapicam teşekkür ederim
Hemen kan ver bence en garantisi o insan bekleye bekleye daha çok telaş yapıyorKızlar dogum kontrol hapini bıraktım adetim 10 gün felan gecikti ama doktorum normal bir iki hafta gecikir dedi bugün bi test yapayım dedim aklıma düştü erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı ama daha öncede böyle olmuştu negatif ti sonucum o yüzden heveslenmek istemiyorum da bu hapi bırakır bırakmaz hamile kalinir mi başınıza gelen varmi yardımcı olursanız sevinirim.
Pazartesi doktor dan randevu aldım gideceğim bakalım hayirlisiHemen kan ver bence en garantisi o insan bekleye bekleye daha çok telaş yapıyor
Hayırlısı umudunu kaybetme sakın bende çok bekledim çok tedaviler gördüm tüp bebek aşılama ameliyat doktorlar normal olmaz dediler tam dedim olmayacak galiba boşuna çabalıyorsun dedim olduPazartesi doktor dan randevu aldım gideceğim bakalım hayirlisi
Evet kan verdim dün negatif dedi doktorum ilacı bıraktığım içinmiş 1 ay böyle düzensiz olur dedidoktora gittiniz mi benimde testim aynı cıktı merak ediyorum
rabbim sağlıkla hayırlısını kolaylığıya nasip etsin inşallahEvet kan verdim dün negatif dedi doktorum ilacı bıraktığım içinmiş 1 ay böyle düzensiz olur dedi
Amin canım inşallahrabbim sağlıkla hayırlısını kolaylığıya nasip etsin inşallah
Kaç dakika içinde çıktı bu çizgi erken olduğu için varsa bile kanda gözükmüyor canim beklemende fayda var bikac gün sonra tekrar kan ver inşallah hamilesindir :)merhaba. ben yaklaşık adetime 10gün kala kasık ağrısı yaşadım sürekli hiç olmazdı şüphelendim ve dün kan tahlili yaptırdım 0.200 çıktı dün gece çok şiddetli ağrı yaşadım. şuan adetime 5gün var. bugünde erken gebelik testi aldım bu şekilde sonuç verdi. boşunamı kuruntu yapıyorum sizce dün olsaydı öyle düşük bir değer çıkmazdı. bugün niye böyle çıkıyor anlam veremiyorum
Eki Görüntüle 3480160
Bide markası neydi testinmerhaba. ben yaklaşık adetime 10gün kala kasık ağrısı yaşadım sürekli hiç olmazdı şüphelendim ve dün kan tahlili yaptırdım 0.200 çıktı dün gece çok şiddetli ağrı yaşadım. şuan adetime 5gün var. bugünde erken gebelik testi aldım bu şekilde sonuç verdi. boşunamı kuruntu yapıyorum sizce dün olsaydı öyle düşük bir değer çıkmazdı. bugün niye böyle çıkıyor anlam veremiyorum
Eki Görüntüle 3480160
Olabilir beta hcg degeri dün negatif olup bir gün sonra pozitif olan bi arkadaşım vardı olabilir canım Bide adetin günü gelmemiş ya ondan öyle sonuç çıkmıştır yarın ilk idrarla tekrar yap istersen daha net belli olur cizgi5 gün var adetime ama dünkü kan değeriyle 1günde böyle sonuç doğarmı bilmiyorum yaptığımdan 5dk sonra falan böyle oldu
Eki Görüntüle 3480163