- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.606
Bugün Çarşamba Pazarında vardı hemsom,küçüklerindenAra ara ıspanak yok piyasada, dün buldum çok mutluyum hemsom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün Çarşamba Pazarında vardı hemsom,küçüklerindenAra ara ıspanak yok piyasada, dün buldum çok mutluyum hemsom
Tabisi perişkom, kiraz aşkıma uygun oldun didimSenin kapak foton neguzel olmuş öyle li falan
Aldım iyi de bence henüz pahalı hemsom on liraya aldım benBugün Çarşamba Pazarında vardı hemsom,küçüklerinden
Bugün benim menüde pırasa vardıYaşasın pırasa mevsimi
10 liraya aldım ama şok oldum nevoşIspanak bu yıl çok pahalı 8-9 1 kiloda yetmez
Çok pahalı her şey ya10 liraya aldım ama şok oldum nevoş
Zor günler yaşayacağız nevoş, allah hepimizin yardımcısı olsun inşÇok pahalı her şey ya
Bugün biraz sebze aldım artık son demler
1 er 2 şer kilo sadece sebze 60 lira falan verdim.Oda yaz sebzeleriPırasa,ıspanak,karnabahar efsane fiyatlarda
Amin canım inşaallahZor günler yaşayacağız nevoş, allah hepimizin yardımcısı olsun inş
Afiyet olsun aşkoçok severimBugün benim menüde pırasa vardı
Yeni olduğunda pahalı hemsom,bollaşinca ucuzlar. Ben pırasa görünce ıspanak fiyatına bakmadım bileAldım iyi de bence henüz pahalı hemsom on liraya aldım ben
Sağ ol aşkom bende severim bol limonluAfiyet olsun aşkoçok severim
Sen de sağol aşkom Evet,mis gibi oluyorSağ ol aşkom bende severim bol limonlu
Aşko geçen yıl 4-5 lira ile başlayıp kışın 2-3 olmuştu.Bu yıl 6-7 den aşağı düşmezYeni olduğunda pahalı hemsom,bollaşinca ucuzlar. Ben pırasa görünce ıspanak fiyatına bakmadım bile
Çocuklarda seviyorSen de sağol aşkom Evet,mis gibi oluyor
Şu an 4_5 civarında acilisi aşko5 cogunluktaydiAşko geçen yıl 4-5 lira ile başlayıp kışın 2-3 olmuştu.Bu yıl 6-7 den aşağı düşmez
Ispanağı diyorum aşkoŞu an 4_5 civarında acilisi aşko5 cogunluktaydi
Ya,herkes sevmez ama ben seviyorum hem faydalı,hem lezzetliÇocuklarda seviyor
İspanağa hiç bakmadım asko,o kadar vermem ,10 TLIspanağı diyorum aşko
8-10 lira