- 22 Temmuz 2017
- 43.963
- 130.646
Hamdolsun yavru, hazırlanıp tekneme gideceğimyasminsay reis nasılsın
Sen nasılsın, gelsene tekneme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamdolsun yavru, hazırlanıp tekneme gideceğimyasminsay reis nasılsın
BİM'DE vardı bebek coraplariA101 ürünleri perşembe diyor... ama dünden beri herkes almış
nasıl oluyor bu iş
gidemde kızıma çorap alaym
Sadece burnum akıyor cancağzım, koku kaybı gittiİyiyim şükür cancağızım Sen nasılsın?
a101dekiler kilotluBİM'DE vardı bebek coraplari
İçerde tanıdıkları olanlar ayırtıyorA101 ürünleri perşembe diyor... ama dünden beri herkes almış
nasıl oluyor bu iş
gidemde kızıma çorap alaym
Aman şükür boşuna endişe ettirdi seniSadece burnum akıyor cancağzım, koku kaybı gitti
Evet cancağzım, zaten pimpirikliyim kahroldum milletle görüştüm diyeAman şükür boşuna endişe ettirdi seni
yok yok erken sermişler... neden beleee yapıolarİçerde tanıdıkları olanlar ayırtıyor
Tekne fantezisi bilmem ben sen biliyorsan geleyimHamdolsun yavru, hazırlanıp tekneme gideceğim
Sen nasılsın, gelsene tekneme
Çok şükür bir şey yokmuş cancağızımEvet cancağzım, zaten pimpirikliyim kahroldum milletle görüştüm diye
İçerde tanıdıkları olanlar ayırtıyor
Ay hastamıydin geçmiş olsun ❤Sadece burnum akıyor cancağzım, koku kaybı gitti
Evet ne kraliçe ama
Yasak yaÖyle mi diyorsun
Abla pacanga yasak olsaydiyaa
Busefer yasaklı tarif varmi
Aman dikkat et alışmasınBıraktırması zor oluyor.benm kız parmakalrını keşfefio sabah baktım paş parmağını nerdeyse damağına sokmuş...
aksiyon aksiyon
Vallami şeyde yasak olsaydı neydi o içi kıymalı filanYasak ya
O 1.olmadı hiç niye olsunVallami şeyde yasak olsaydı neydi o içi kıymalı filan
abla emzik veriorum çoktandırda şimdi ellerini parmaklarını keşfettiAman dikkat et alışmasınBıraktırması zor oluyor.
Emzik ver.
Parmağına dikkat alışınca büyüse bile bıeakmıyorabla emzik veriorum çoktandırda şimdi ellerini parmaklarını keşfetti
bide emzik bağımlısı değil bitek ağlarken (susana kadar)
uyuyacağı zaman (uyuyana kadar ) sonra kendi kendine pıt atıo
EmaaanO 1.olmadı hiç niye olsun