- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
valla gaz değil yeminleAbbbboow
doğrular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla gaz değil yeminleAbbbboow
Asla maddi konuda sıkıntı olmadı çok şükür dötünle uydurmaiçini rahatlatmak isterdim ama ı ıh
bu o kadar cimriki sanıoki hediye istiorum
len gel gel iş yerine gel
oda yok
cesaret sifirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Füze attın kızavalla gaz değil yeminle
doğrular
maddiyatla alakalı bişey demedm ki sen neyin havasını atıosunAsla maddi konuda sıkıntı olmadı çok şükür dötünle uydurma
Welcome to the real worldbenm kız parmakalrını keşfefio sabah baktım paş parmağını nerdeyse damağına sokmuş...
aksiyon aksiyon
Etkilemez kendinden bildigi için bu şekilde yorum yapıyor sen bakma aklına kafası gitmiş bunun bir de yanına gideceğim korkarım benFüze attın kıza
hoşbuldumWelcome to the real world
AbbbooowwwEtkilemez kendinden bildigi için bu şekilde yorum yapıyor sen bakma aklına kafası gitmiş bunun bir de yanına gideceğim korkarım ben
Hediye için diyorsun ne yaZdığını daha bilmiyorsun..git kendine gel..maddiyatla alakalı bişey demedm ki sen neyin havasını atıosun
içten gelen duygudan bahsediorum
kendi kendine nerelere gittin öyleee
Hayat sevince güzelhoşbuldum
bence beni cezalandırıo... tam kapıdan çıkacam altını pisleti fodddddd die... off dedm ya... 8de mesai başlıo
8de evden cıkıodum daha
Çok şükür ablacım, iyiyim. Sen nasılsın?Günaydın yasemin nasılsın
tmm ben gelenek görenek ve adetlerden bahsediorumHediye için diyorsun ne yaZdığını daha bilmiyorsun..git kendine gel..
Çok şükür iyiyimÇok şükür ablacım, iyiyim. Sen nasılsın?
Cancağzım, belin nasıl oldu?Günaydın cancağızım
Rabbim daha da iyi etsin ablamÇok şükür iyiyim
Boş zamanım yok uğraşamıycam seninle sana laf anlatmak zortmm ben gelenek görenek ve adetlerden bahsediorum
maddiyattan değil
kişi kendinden bilir işi
İyiyim şükür cancağızım Sen nasılsın?Cancağzım, belin nasıl oldu?