- 28 Haziran 2011
- 59.386
- 149.832
Perişim artık sana onur ödülü vermeleri gerekiyordu buradan yetkililere sesleniyoruzGidelim buralardan lim hele ben temelli gideyim alıp başımı ne çektim bu sponsorlardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perişim artık sana onur ödülü vermeleri gerekiyordu buradan yetkililere sesleniyoruzGidelim buralardan lim hele ben temelli gideyim alıp başımı ne çektim bu sponsorlardan
Aynen oda çok katılıyorPerişim artık sana onur ödülü vermeleri gerekiyordu buradan yetkililere sesleniyoruz
Nevosum valla bi paket gönderiversinlerAynen oda çok katılıyor
Pınar bana bile yollamadıBileğimin hakkıyla aldımNevosum valla bi paket gönderiversinler
Konuş kuzu be vallahi konuş altın harfler ile yazılası su lafınPerişim artık sana onur ödülü vermeleri gerekiyordu buradan yetkililere sesleniyoruz
Oylar gelmeye başlamışOhaaaaa biri bana oy atmış, 20 oldum
Nasıl yollamadıPınar bana bile yollamadıBileğimin hakkıyla aldım
Bana sabır ödülü olarak ama ablaPınar bana bile yollamadıBileğimin hakkıyla aldım
Perişim biz lafimizi söyledik şimdi onlar düşünsünKonuş kuzu be vallahi konuş altın harfler ile yazılası su lafın
Neysem ağayı etiketledi nevos sessizce oturalım yerimize biz bişey istemiyom
Ben taş oldum taşBana sabır ödülü olarak ama abla
Hee bu bildirimi kendim için istedim Nevoş, biraz oy alayım olmuyo böyleOylar gelmeye başlamış
Taş gibisin zatenBen taş oldum taş
Aynen oyun artsınHee bu bildirimi kendim için istedim Nevoş, biraz oy alayım olmuyo böyle
Tabi tabiTaş gibisin zaten
Benim demekki taş olmaya daha çok varBen taş oldum taş
Biraz gururum oksansin benimdeAynen oyun artsın
AynenBenim demekki taş olmaya daha çok var
Kıymetini bilmedilerBiraz gururum oksansin benimde
Yalan mıTabi tabi