5 aylık yavrum cennete uçtu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım benim allahtan cok mutlu çok güzel bahtlar diliyorum. rabbim korusun sizleri .

panik atağa kendimce çözüm buldum. 39 yaşındayım ilk 26 yaşında yakalandım buna. son 10 aydır hiç geçirmedim.

canim benim basin sagolsun.Allah size ve bize sabir versin.

Ben yanarım yavruma,yavrum yanar yavrusuna.Allah kimseye evlat açısıyla imtihan etmesin ama annenizden ablanixdan bahsetmemeniz yürek burkucu.

Allah sabrı cemil ihsan etsin..ne mutlu böyle kuvvetli imanınız var..bizde derdimiz var sanıyoruz..

Başınız saolsun,Rabbim büyük sabırlar versin, Çok zor biz karnımızda 2 aylık bebeğimizi kaybediyoruz, kahroluyoruz, imtihanı büyük olanın ecride büyük olurmuş, inşallah bu sabrınızın mukafatı ahirette yerini bulur

Allah bol sabir versin cnm gozlerim doldu okurken

RAB'bim acısını verdiği gibi beraberinde sabrını veriyor,ne denebilir bilemiyorum acınız çok taze yine de ALAH'tan size büyük sabırlar ve mutluluklar vermesini diliyorum acılar paylaşıldıkca azalırmış sizi tanımıyor olabilirim ama inanın ki yaşıyor kadar acı hissettim yüreğimde... bu dönem yanınızda ki dostlarınıza sevdiklerinize sımsıkı sarılır ancak bu kadar büyük acıları onların sayesinde bir nebzede olsa atlatıcaksınız buna emin olun...esenlikle kalın

Yiğitimmmm seni unuttuk sanma kuzumm seni hergün anıyoruz sadece seni değil anneanneni halanı amcanı hiçbiriniz aklımızdan çıkmıyorsunuz.. senin yerine Rabbim Seyhanımızı yolladı.. bizsiz cennete girme olur mu annemm.. kuzum şimdilik sana bunları yazıyorum aslında o kadar doluyum ki babanla ablan üzülecek diye ağlayamıyorum sana şiirler yazamıyorum..

Arkadaşlar çok sağolun.. Rabbim düşmanıma yaşatmasın böylesine çoklu ve zor acıyı..... acımın tarifi yok..annemin yokluğunu düşününce nefesim kesilir gibi oluyorum.. ya görümcem ablam gibiydi arkadaşımdı dert ortağımdı.. yapayalnız kaldım.. peki ya kaynıma ne demeli neler demeli gencecik iman dolu kardeşim yokluğunuz o kadar belli ve zor ki yegenin sayesinde dimdik ayaktayiz.. kızımı 12 eylülde kucağıma aldım şükürler olsun Rabbim onu bize hediye olarak verdi... sizlerle doğum hikayemi paylaşmak istiyorum musait bir zamanda..

Allah size sabır versin arkadaşım.. diyecek başka birşey bulamadım. tüm kalbimle sabırlar diliyorum.çok üzüldüm.

Rabbim bir daha boyle bir aci yasatmasin sizlere ailenize omur versin, belliki sizde inancli bi insansiniz. Rabbim kaldiramayacaginiz yuku size yuklemem demis hic bisey unutulmuyor ama sadece zamanla hafifliyor acilar, Rabbim kimseyi evlat ve sevdiklerinin acisiyla sinamasin bir daha yasatmasin insaAllah..

Tesadüfen rastladım ve çok üzüldüm. Allah sabır versin mekanlarını cennet eylesin... İnsan kendi dertlerine o kadar yoğunlaşıyor ki sanıyor kendinden başkasının derdi yok...Sizlere ve kalanlara Allah hayırlı sağlıklı günler nasip etsin

Allahım kimseye kaldıramayacağı yükü vermiyor.. taş oluyorsun dayanıyorsun.. dualarınızda beni ve ailemi unutmayın.. çok ihtiyacımız var..

Allahın sevdiği kullarındansınız.Ben de başıma her gelene neden ben diye isyan ederdim.Artık etmiyorum.Allah size ailenize sabırlar versin.Şüphesiz ağır bir imtihana tabii tutulmuşşunuz.Ben zikir çekerek sabır ve huzur bulmuştum.Nacizhane tavsiyem size de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…