Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabir versin cok uzuldumBir gül gibi toprağa düştün yavrumm.. gözüm yaşlı boynum bükük kaldı..
Eki Görüntüle 1394626
Bir gül gibi toprağa düştün yavrumm.. gözüm yaşlı boynum bükük kaldı..
Eki Görüntüle 1394626
Allahım sabır versin. imtihanınız çok ağır olmuş ama Allah kimseye kaldırabileceğinden fazlasını yüklemezmiş. Rabbim evlatlarınızdan yüzünüzü güldürsün inşallah.hayırlı ömürlü olsunlar...Allahım kimseye kaldıramayacağı yükü vermiyor.. taş oluyorsun dayanıyorsun.. dualarınızda beni ve ailemi unutmayın.. çok ihtiyacımız var..![]()
Basiniz sagolsun evlat acısıni nedir bilirim ben de 2011 subatinda kizimi kaybettim 8 aylikti karnimdayken can verdi sen yavrunu kucagina almis koklamis emzirmisin senin ki daha zor ben hala unutamadim bugün ilk defa kizimin yuzunu gordum ruyamda sarildim optum kokladim aci cok aci Allah sabir versin17 temmuzda OĞLUMU CENNETE
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..
2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..
çok üzüldüm bacım acını seninle en içten paylaşıyorum allah birdaha yaşatmasın i17 temmuzda OĞLUMU CENNETE
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..
2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..
Allah kimseye evlat acısı vermesin derler amin yarabbi.Ama giden 3 can daha var en önemlisi annen.Onlarda gideli iki yıl oldu.Bir çift güzel söz yazmaman üzdü beni.Koskoca iki sene oldu yavrum yiğitim. Sen belki yoksun ama ben seninleyim meleğim. Rabbim senin şefaatini bize nasip edecek ınş.
Sabır ve şükürle bekliyorum sana kavuşacağını anı...
Evladı olmayan bu aciyi anlayamaz mesela Sen benim içimde neler yaşadığımı biliyormusun ki. Ben kardeşlerim üzülmesin diye hicbiryerde annemle ilgili hiçbirşey paylaşmiyorum. Dişleri mi sıkmaktan ağzımda diş kalmadı....Allah kimseye evlat acısı vermesin derler amin yarabbi.Ama giden 3 can daha var en önemlisi annen.Onlarda gideli iki yıl oldu.Bir çift güzel söz yazmaman üzdü beni.
Başın sağ olsun arkadaşım. Evlat acısı çok büyük ve dayanması çok zor bir acı, yaşamayan bilemez, anlayamaz... Rabbim sabırlar versin. Ben de aynı acıyla yanıyorum ve bu nedenle senin neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Rabbim yavrularımızın şefaatinden mahrum etmesin bizi. İnşallah ebedi hayatta büyüteceğiz biz bebeklerimizi...Koskoca iki sene oldu yavrum yiğitim. Sen belki yoksun ama ben seninleyim meleğim. Rabbim senin şefaatini bize nasip edecek ınş.
Sabır ve şükürle bekliyorum sana kavuşacağını anı...