- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.270
Hayatında başkası da olabilir bilemeyiz ihtimaller üzerine konuşabiliyoruz.Değerinizi asla düşürmeyin gözünde.Böyle biten bi ilişkiden sonra ben arayacağını hiç zannetmiyorum
Keşke kalbimde şu durumu kabullenseHayatında başkası da olabilir bilemeyiz ihtimaller üzerine konuşabiliyoruz.Değerinizi asla düşürmeyin gözünde.
Hesap sorsanızda değişmeyecek,sizi suçlu çıkaracak hatta belki de.Eştikce,konustukca üzülen siz olursunuz.Bence kapatın gitsin üzülürsünüz bir süre sonra geçer.27 yaşındasınız bir gün doğru insan karşınıza çıktığında iyi ki olmamış diyeceğiniz icin saatlerinize dakikalarınıza yazık etmeyin.
Hayat aslında o kadar güzel ki yaşamaya bakın güzel taraflarını.O kaybetti diyip bakın önünüze.
Arasa konuşsaydık belki düzelirdiHayatında başkası da olabilir bilemeyiz ihtimaller üzerine konuşabiliyoruz.Değerinizi asla düşürmeyin gözünde.
Hesap sorsanızda değişmeyecek,sizi suçlu çıkaracak hatta belki de.Eştikce,konustukca üzülen siz olursunuz.Bence kapatın gitsin üzülürsünüz bir süre sonra geçer.27 yaşındasınız bir gün doğru insan karşınıza çıktığında iyi ki olmamış diyeceğiniz icin saatlerinize dakikalarınıza yazık etmeyin.
Hayat aslında o kadar güzel ki yaşamaya bakın güzel taraflarını.O kaybetti diyip bakın önünüze.
:) basa sarar sürekli kısır döngü bu ihtimali düşünürseniz daha cok üzülürsünüz.Arasa konuşsaydık belki düzelirdi
Belki dediğiniz gibi yakın bi zamanda nasılsın yazar:) basa sarar sürekli kısır döngü bu ihtimali düşünürseniz daha cok üzülürsünüz.
40 yasiniza gelseniz de bir erkekten benzer laflari duyacaksiniz. Tecrube hanenize yazin,gecin. Hayat o kadar degisik ki bu yasadiklariniz simdi agir gelirken ileride hatirlamayacaksiniz. hatta kendinizi olum,hastalik,kaza,bela ile ugrasirken bulacaksiniz. Yasam enerjinizi idareli kullanin, degmeyecek insanlarin arkasindan uzulmeyin derim,ama bizler de ayni seyleri yasadik.Beni hatalı görüyor ki ne yazık ki o yüzden moralim bozuldu ben problem çıkartan çözüm aramayan biriyim onun gözünde
Uzaklaşmak iseyen birini naparsan yap eski haline döndüremezsin. Bu süreçte sessiz kal belki pişman olur döner.İlk başlarda çok mutkuyduk sonradan kendisi uzaklaştı hep düzelir sandım
Sessizim o yüzden sesimi çıkarmıyorumUzaklaşmak iseyen birini naparsan yap eski haline döndüremezsin. Bu süreçte sessiz kal belki pişman olur döner.
Bilmiyorum ama nedense arayacağını sanmam çünkü 10 gün oldu arasaydı şimdiye arardıNe tarz bir ilişkiydi bilemiyorum , iletişime geçmeyin max 1 aya bence arar cunku bir anda birini hayatında cıkarmak cok kolay degıl bence.
Evet benden uzaklaşmak istedi bunun farkındaydım. Konuşmaya üşeniyorduUzaklaşmak iseyen birini naparsan yap eski haline döndüremezsin. Bu süreçte sessiz kal belki pişman olur döner.
Ona sadece ilgi beklediğimi söyledim benİlgisizlikten ötürü 5 aylık ilişkim bitti. İkimizken herşey çok güzeldi ama ne zaman kalabalık ortama girsek daha sonra konuşcak bişi bulamazdık ve görüşmediğimiz günlerde 6-7 mesaj atardı çalıştığı için ve işten çıkınca beni hiç aramazdı naptın bugün diye. Bunları istiyorum diye ben çabaladım sen görmedin dedi ve ortak bi kararla daha yıpranmamak için ayrıldık. Ama özledim.. neden benimle tekrardan konuşmak istemedi anlamıyorum. Moralim bozuk ve bu durumdan ötürü uyku düzenimden tutun da işthım bile kapandı. Aklımda ayrılık yokken nolcak şimdi napalım ne edelim diye diye ayrılık noktasına getirdi durumu.
Neden kimse akıl vermiyor gerçekten akla ihtiyacım var beni o bırakmak istedi sizce geri döner miİlgisizlikten ötürü 5 aylık ilişkim bitti. İkimizken herşey çok güzeldi ama ne zaman kalabalık ortama girsek daha sonra konuşcak bişi bulamazdık ve görüşmediğimiz günlerde 6-7 mesaj atardı çalıştığı için ve işten çıkınca beni hiç aramazdı naptın bugün diye. Bunları istiyorum diye ben çabaladım sen görmedin dedi ve ortak bi kararla daha yıpranmamak için ayrıldık. Ama özledim.. neden benimle tekrardan konuşmak istemedi anlamıyorum. Moralim bozuk ve bu durumdan ötürü uyku düzenimden tutun da işthım bile kapandı. Aklımda ayrılık yokken nolcak şimdi napalım ne edelim diye diye ayrılık noktasına getirdi durumu.
Ayrılmayı bi nevi o istedi daha öncesinde de bna bunun teklifini yapmıştı o zaman ayrlmdk ama smdi yine nolcak çözümlenmiyo derken ayrıldık bi anda.. pişman olur muDaha cok o istediyse ayrilmayi pisman olmasi lazim yoksa zor... siz pisman olmussunuz istiyorsunuz