5 aylık ilişki ve ilk ayrılık

Böyle biten bi ilişkiden sonra ben arayacağını hiç zannetmiyorum
Hayatında başkası da olabilir bilemeyiz ihtimaller üzerine konuşabiliyoruz.Değerinizi asla düşürmeyin gözünde.
Hesap sorsanızda değişmeyecek,sizi suçlu çıkaracak hatta belki de.Eştikce,konustukca üzülen siz olursunuz.Bence kapatın gitsin üzülürsünüz bir süre sonra geçer.27 yaşındasınız bir gün doğru insan karşınıza çıktığında iyi ki olmamış diyeceğiniz icin saatlerinize dakikalarınıza yazık etmeyin.
Hayat aslında o kadar güzel ki yaşamaya bakın güzel taraflarını.O kaybetti diyip bakın önünüze.

Keşke kalbimde şu durumu kabullense

Arasa konuşsaydık belki düzelirdi

Beni hatalı görüyor ki ne yazık ki o yüzden moralim bozuldu ben problem çıkartan çözüm aramayan biriyim onun gözünde
40 yasiniza gelseniz de bir erkekten benzer laflari duyacaksiniz. Tecrube hanenize yazin,gecin. Hayat o kadar degisik ki bu yasadiklariniz simdi agir gelirken ileride hatirlamayacaksiniz. hatta kendinizi olum,hastalik,kaza,bela ile ugrasirken bulacaksiniz. Yasam enerjinizi idareli kullanin, degmeyecek insanlarin arkasindan uzulmeyin derim,ama bizler de ayni seyleri yasadik.

Bişey diyim mi.. dönmesine döner elbet ama kendine haksızlık etmemelisin bence ya deli gibi sevip sevileceğin tutku dolu bi aşk yaşamak varken neden olsun diye uğraşasın ki.. olcaksa en başında oluyo aslında ama biz düzelsin diye diretmekle umutla beklemekle yapıyoruz hatayı aslında..... konusacak bir sey bulamadığın bir insanla ömür geçirmeyi gözün alıyor mu bu ayrılık olmasa bile.. şuan üzülmen normal ama kısa süre sonra geçecek eminim.. hakkında hayırlısı neyse öylesi olsun inşallah

Ne tarz bir ilişkiydi bilemiyorum , iletişime geçmeyin max 1 aya bence arar cunku bir anda birini hayatında cıkarmak cok kolay degıl bence.

Ne tarz bir ilişkiydi bilemiyorum , iletişime geçmeyin max 1 aya bence arar cunku bir anda birini hayatında cıkarmak cok kolay degıl bence.
Bilmiyorum ama nedense arayacağını sanmam çünkü 10 gün oldu arasaydı şimdiye arardı

Sürekli anlaşılmaktan bahsediyor sosyal medyasında facesinde böyle şeyler paylaşıyor anlamak ve anlaşılmakla ilgili

Ona sadece ilgi beklediğimi söyledim ben

Neden kimse akıl vermiyor gerçekten akla ihtiyacım var beni o bırakmak istedi sizce geri döner mi

Daha cok o istediyse ayrilmayi pisman olmasi lazim yoksa zor... siz pisman olmussunuz istiyorsunuz

Daha cok o istediyse ayrilmayi pisman olmasi lazim yoksa zor... siz pisman olmussunuz istiyorsunuz
Ayrılmayı bi nevi o istedi daha öncesinde de bna bunun teklifini yapmıştı o zaman ayrlmdk ama smdi yine nolcak çözümlenmiyo derken ayrıldık bi anda.. pişman olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…