Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim. İlk başlarda çok uyuşuyprduk her şeyimiz her beklentimiz aynıyken bu duruma geldik ben o yüzden anlamıyorum. Hep ilgiliyken ilgisiz birine dönüştüTarzı,ilişki yaşama şekli bu ise değişmeyecektir.Bunu yaşayarak hayatı kendinize zindan edeceğinize bir kac gün ağlayın üzülün.Ama bir sonraki beraberliğinizde beklentilerinizin uyuşacağı,beklentilerinize karşılık verecek birisi olmasına özen gösterin.
İlgisizlik,bir insanı yavaş yavaş bitiren bir şey ama ya şüpheler?
Önce kendinizi sevin ve değer verin.Altın kural bu.
Erkeklerin merak duygusunu dürtmezsen ilgisini çekmezsin.Hep acaba,nerde,kimle? ilgisini ve merakını ayık tutmak zorunda kalmak yerine ben genelde çekilmeyi tercih ederim değil 5 ay 5 sene de olsa insanlar değişmez yalnızca değişmiş gibi yapar.Şimdi siz taktik yapsanız tekrar iliskinizi kuvvetlendirmek adına siz mutsuz olacaksınız.İnanın hiç gerek yok.Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim. İlk başlarda çok uyuşuyprduk her şeyimiz her beklentimiz aynıyken bu duruma geldik ben o yüzden anlamıyorum. Hep ilgiliyken ilgisiz birine dönüştü
Nasıl yani ilgisini çekmek için uğraşmalı mıydım anlamadımErkeklerin merak duygusunu dürtmezsen ilgisini çekmezsin.Hep acaba,nerde,kimle? ilgisini ve merakını ayık tutmak zorunda kalmak yerine ben genelde çekilmeyi tercih ederim değil 5 ay 5 sene de olsa insanlar değişmez yalnızca değişmiş gibi yapar.Şimdi siz taktik yapsanız tekrar iliskinizi kuvvetlendirmek adına siz mutsuz olacaksınız.İnanın hiç gerek yok.
Başından hersey yolunda gidiyor ve sonrasında sizi bu anlamda tepetaklak ediyorsa ilgisizliğinden dem vurmanıza,üzülmenize sebep oluyorsa siz icin doğru insan o değildir.
Bana göre uğrasmamalısınız yani taktik yapmaya değmez diyorum.Uğraşmayın,o uğraşsın,koştursun.Gel dedigi zaman gittiginiz,aklinda soru işareti bırakmadığınız,kaybetme korkusu yasatmadıgınız en önemlisi sizden emin hissettiği icin sıkılmış,rutine bindirmiş.Nasıl yani ilgisini çekmek için uğraşmalı mıydım anlamadım
İlk başlarda çok mutkuyduk sonradan kendisi uzaklaştı hep düzelir sandımBoşver mutlu değilmişsin işte. İlişki dediğin şey mutlu edecekse olmalı zaten. Dönemsini falan bekleme bir an önce unutmaya bak. Mutlu olabileceğin biriai girer elbet hayatına
Napmalıydım peki soru işareti oluşmasın kafasında diye uğraştım ben hep. Olması gereken bu değil mi? Rutinmiş peh. Şüphelenmesini mi sağlayacaktımBana göre uğrasmamalısınız yani taktik yapmaya değmez diyorum.Uğraşmayın,o uğraşsın,koştursun.Gel dedigi zaman gittiginiz,aklinda soru işareti bırakmadığınız,kaybetme korkusu yasatmadıgınız en önemlisi sizden emin hissettiği icin sıkılmış,rutine bindirmiş.
Ya da ilgisini başka şeylere yönlendirmiş olabilir bilemiyorum.
Seviyor ve istiyorsa mücadele eder siz asla yazmayın ve aramayın.
Egodan mıdır bilmem ama bi kere bile olsa aramasını gerçekten isterdimNeyseki ömrünüzden sadece 5 ay çalabilmiş formdaki konulara göz atmalısınız bence insanların ömürleri bitiyor.
5 aya cok fazla anlam yüklemeden ve daha fazla yıpranmadan önünüze bakın derim.Akıttığınız her bir gözyaşınız pişmanlığınız olacak ilerde böyle bir insan için..
Olmasi gereken o ama size göre.Bazen huzur ve fazla iyi olunmasından hoşlanmıyorlar.Heyecan,farklılık seviyor kimisi..Aman cok kafa yormayın :)Napmalıydım peki soru işareti oluşmasın kafasında diye uğraştım ben hep. Olması gereken bu değil mi? Rutinmiş peh. Şüphelenmesini mi sağlayacaktım
Kaç gün oldu ayrılalı?Egodan mıdır bilmem ama bi kere bile olsa aramasını gerçekten isterdim
Demek ki heyecan ve farklılık vermedim ondan ilgisiz oldu bana karşıOlmasi gereken o ama size göre.Bazen huzur ve fazla iyi olunmasından hoşlanmıyorlar.Heyecan,farklılık seviyor kimisi..Aman cok kafa yormayın :)
10 günKaç gün oldu ayrılalı?
Kafanızda bir dünya cevaplanmamış anlam veremediğiniz sorular var tahmin edebiliyorum.Ama kendinizle alakalı acaba ben ne yaptımları? düşünmeyin derim.Olan olmuş bittiğini kabullenip önünüze bakın bence.10 gün
Bu zamana kadar hiç bana yazan olmadı ayrılıktan sonra..Kafanızda bir dünya cevaplanmamış anlam veremediğiniz sorular var tahmin edebiliyorum.Ama kendinizle alakalı acaba ben ne yaptımları? düşünmeyin derim.Olan olmuş bittiğini kabullenip önünüze bakın bence.
Gurur yapıp kesinlikle aramayın asla yazmayın bir gün nasılsın? mesajı gelecektir emin olun :)
Peki siz yazıyor veya arıyor musunuz ayrılık sonrası?Bu zamana kadar hiç bana yazan olmadı ayrılıktan sonra..
Evet eskiden öyle yapmıştım. Yazardım arardım. Bu sefer öyle yapmadım her yerden ben sildimPeki siz yazıyor veya arıyor musunuz ayrılık sonrası?
Tavrınızı sürdürün ama aramasını istemenizi anlıyorum belki 1 ay belki 1 yıl sonra arayabilir bilemiyorum.Ama aramasında zaten ya.Evet eskiden öyle yapmıştım. Yazardım arardım. Bu sefer öyle yapmadım her yerden ben sildim
Böyle biten bi ilişkiden sonra ben arayacağını hiç zannetmiyorumTavrınızı sürdürün ama aramasını istemenizi anlıyorum belki 1 ay belki 1 yıl sonra arayabilir bilemiyorum.Ama aramasında zaten ya.
Benim en yakın arkadaşim seneler seneler sonra lise aşkıyla tekrar barışıp evlenmişlerdi.Onların ayrılma sebebi farklıydı.
Ama bence bu insan size mutluluk getirmeyecektir.Mutlu olamadığınız bir beraberliğin ne anlamı kalır ki?
Hesap sormak istiyorum çünkü duygularımı kullandıTavrınızı sürdürün ama aramasını istemenizi anlıyorum belki 1 ay belki 1 yıl sonra arayabilir bilemiyorum.Ama aramasında zaten ya.
Benim en yakın arkadaşim seneler seneler sonra lise aşkıyla tekrar barışıp evlenmişlerdi.Onların ayrılma sebebi farklıydı.
Ama bence bu insan size mutluluk getirmeyecektir.Mutlu olamadığınız bir beraberliğin ne anlamı kalır ki?