Sadece ilk 1 ay ağzımdan girdi burnumdan çıktı inanın canım yanıuor ben bunu hak etmedim. Ben kendisini düzeltip gelir mi bilmiyorum hiç iletişim kurmadık 1 haftadır.5 ay çok uzun bi zaman değil. Bu davranışların aksine sende yer etmek için ağzından girip burnundan çıkması gerekirdi. Şimdiden böyleyse ilerisi ne olurdu Allah bilir. Bence bekle kendini düzeltip gelsin gelecekse yoksa gelmesin yani. Daha fazla bağlanmadan biter gider.
beni hiçbir yerden silmedi ben sildim engelledim o da benden takibi cıkmış engellediğim için sonra engelini açtım5 ay çok uzun bi zaman değil. Bu davranışların aksine sende yer etmek için ağzından girip burnundan çıkması gerekirdi. Şimdiden böyleyse ilerisi ne olurdu Allah bilir. Bence bekle kendini düzeltip gelsin gelecekse yoksa gelmesin yani. Daha fazla bağlanmadan biter gider.
Tamam da 1 ay ne ki tavlama aşaması. Bi zahmet ilişki başlasın diye öyle olsun. Ama insan evlenince bile korkuyor ya ilk yıllar böyle ilgiliyse sonra geçerse diye. Sizin bi ciddiyete ulaşamadan bitmiş. Aklı başına gelip de dönerse ne ala dönmezse kurcalama derim. Kaçan kovalanır her zaman.beni hiçbir yerden silmedi ben sildim engelledim o da benden takibi cıkmış engellediğim için sonra engelini açtım
Hiçbir şekilde iletişime geçmeyeyim yani öyle mi? Sadece sosyal medyalardan sildim iletişim kurmadık bi daha ama ben arar veya yazar zannettim hiç öyle bir şey yapmafıTamam da 1 ay ne ki tavlama aşaması. Bi zahmet ilişki başlasın diye öyle olsun. Ama insan evlenince bile korkuyor ya ilk yıllar böyle ilgiliyse sonra geçerse diye. Sizin bi ciddiyete ulaşamadan bitmiş. Aklı başına gelip de dönerse ne ala dönmezse kurcalama derim. Kaçan kovalanır her zaman.
Tabiiki de geçme. Hatta önüne bak. Hatalı olan, eksik olan o. Bırak o düşünsün.Hiçbir şekilde iletişime geçmeyeyim yani öyle mi? Sadece sosyal medyalardan sildim iletişim kurmadık bi daha ama ben arar veya yazar zannettim hiç öyle bir şey yapmafı
İş yoğunluğuyla aklına gelir miyim bilmiyorum ama şundan eminim beni suçlu olarak görüyor en kötüsü de bu zaten o yüzden dönmez gibime geliyor keşke suçlu olduğunun farkına varsaTabiiki de geçme. Hatta önüne bak. Hatalı olan, eksik olan o. Bırak o düşünsün.
Dönmezse dönmesin çok mu lazım Allah aşkına şunun şurasında 5 aydır hayatında.İş yoğunluğuyla aklına gelir miyim bilmiyorum ama şundan eminim beni suçlu olarak görüyor en kötüsü de bu zaten o yüzden dönmez gibime geliyor keşke suçlu olduğunun farkına varsa
Bana saygı göremiyorum senden dddi bi de sırf sıkıntıları yüzüne söyledim diye ve benimle mutsuz olduğunu hissediyodum başkalarkyla gülüyodu neden böyle oldu anlamadımTabiiki de geçme. Hatta önüne bak. Hatalı olan, eksik olan o. Bırak o düşünsün.
İlk 5 ay en önemli zaman değil mi? Yaşımız da az değil ama neden böyle oldu bilemedimSimdiden boyleyse sonrası daha ilgisizlik olur. Suan birbirinize en ilgili olmaniz gereken zamanlar. Biz esimle bu donemdeyken her firsati gorusmek icin degerlendirirdik. 5 dk 10 dk olsa bile. Kavga etsek bulusalim konusalim derdik. Ama siz kavga bile yapamiyosunuz sanirim ilgisizlikten
Bence kurtuldugun icin sevin. Şu forumda eşinin ilgisizliginden sikayetci ne kadar kadin var. En azindan simdi biraz ayrilik acisi cekip sonra hayatin normale döner. Gercek sevgi bu degildir. Ciddi bir anlasmalik olur, tartisma olur. O zaman tamam hatalar vardir. Ama boyle ilgisizlik sebebiyle ayrilip sonrada hatasini anlamiyorsa bana gore sevgisinde eksiklik vardirİlk 5 ay en önemli zaman değil mi? Yaşımız da az değil ama neden böyle oldu bilemedim
Beni hatalı görüyor ki ne yazık ki o yüzden moralim bozuldu ben problem çıkartan çözüm aramayan biriyim onun gözündeBence kurtuldugun icin sevin. Şu forumda eşinin ilgisizliginden sikayetci ne kadar kadin var. En azindan simdi biraz ayrilik acisi cekip sonra hayatin normale döner. Gercek sevgi bu degildir. Ciddi bir anlasmalik olur, tartisma olur. O zaman tamam hatalar vardir. Ama boyle ilgisizlik sebebiyle ayrilip sonrada hatasini anlamiyorsa bana gore sevgisinde eksiklik vardir
Problwm sen cikardiysan çözüm bulmasi gereken kendisi amaBeni hatalı görüyor ki ne yazık ki o yüzden moralim bozuldu ben problem çıkartan çözüm aramayan biriyim onun gözünde
Bana çözüm bul çözüm bul dedi yok çözüm değişmez artık zaten dedim sinirlerim bozuldu cidden ya hiç mi merak etmiyorProblwm sen cikardiysan çözüm bulmasi gereken kendisi ama