- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.317
-
- Konu Sahibi irembykckrl
Bir şey diyeyim mi, bile bile yapıyorlar ve olan sadece çocuklara oluyor. Kimse hoop diye bir anda değişmiyor aslında bunlar kocalarının ne b*k olduklarını çok iyi biliyorlar ama nedense inatla üreme peşindeler.10 aydır evlisiniz 5 aylık hamilesiniz. Lütfen çok rica ediyorum yapmayın şunu artık hanımlar. Adamların karakterini, kim olduğunu çözmeden, ekonomik olarak ayağa kalkmadan, aile olarak toparlanmadan çocuk yapmayın.
Çok üzüldüm durumunuza. Dinler misiniz bilmiyorum ama boşanın. Emin olun bebeğin o evde büyümesi onun ve sizin için daha kötü.
Millet dolu dizgin cinsellik yaşarken hamile kalmıyor ama burada ne hikmetse sorunlu evliliklerde cinsellik eksik ama çocuk var.İlgi ve cinsellik de yok yalniz olay sadwcw para dwgil
Allahin hikmetiMillet dolu dizgin cinsellik yaşarken hamile kalmıyor ama burada ne hikmetse sorunlu evliliklerde cinsellik eksik ama çocuk var.
Onu düşünüp ona odaklı yaşamayı bırakmalısın. Zaten kesinlikle boşanmayı kafana koy ve onu unut hamileliğine odaklan. Ne bu adamdan sana koca ne ailesinden aile olur. Evet özür bekliyorsun pişmanlık görmek istiyorsun ama bunları beklerken kendi hayatından gidiyor onu düşün. Bazı insanlar nankördürKizlar merhaba bundan 2 ay önce eşimin maaşımdan para alıp sürekli kumar oynadığını fark ettim annesine zor durumda olduğu için bir miktar para veriyodum çünkü kendi maaşı borç ödemeye gidiyordu söz de. 2 şubatta işten geldim yemek yapıyorum eşim aradı anneme 1000 gönder dedi bir önceki gün 10.000 atmıştım zaten. Annesini aradım açtım ağzımı artık benim almam gereken vitaminler var 10 aydır ailemi görmeye gidemiyorum bez biriktirmem lazım kusura bakma içimden gelmiyo dedim kadın telefonu yüzüme kapattı. Dayıma ve kendi anneme bahsettim olayı aglıyodum. Dayım dayanamamış aramış sormak için. 5 dakika sonra kadın evimdeydi. Yedi düvele anlattın ağzını kapatacaksın susmayı bilmiyosun tarzında bağırdı. Aileme yedi düvel demesi ve hiçbir zaman annemin telefonlarını açmamasının hesabını sordugumda ailenin yanına yürü got diyerek evden kovdu. Peşime koştu gidiyorum diye valizi toparlayamadan çıktım. Ellerime bacağıma saldırıp yere düşürdü can havliyle kurtuldum. O günden öncesine baktığımda benim maddi birçok param gitmiş ya ben uyurken ya da işe hazırlanırken haberim yokken gönderilmiş. Bunlar dışında cinsellik zaten benim zorumla oluyordu beyefendi bana azgınsın evliliği seks sanıyosun diyordu kendisi instagram da saçma sapan dans eden kadın videoları kaydetmemiş gibi. Normal gündelik hayatta ilgisi yok denecek kadar. Bu olaydan sonra geleceğim dedi ama iki ay olmak üzere halen yok. Eşyalarım orada kaldı. Hala gönderemediler. Kasım ayında hamile kaldım bebeğim olacak. Geldim geleli ailesinden kimse arayıp özür dilemiş değil. Ne yapacağım bilmiyorum böyle bir insanı hak etmiyorum ama ne yaşadım merak ediyorum. Borcunu da ödememiş evimiz de kira değildi. Kendisi arada saçma sapan mesaj yazıyo. Anlamiyorum amacı ne
Kizlar merhaba bundan 2 ay önce eşimin maaşımdan para alıp sürekli kumar oynadığını fark ettim annesine zor durumda olduğu için bir miktar para veriyodum çünkü kendi maaşı borç ödemeye gidiyordu söz de. 2 şubatta işten geldim yemek yapıyorum eşim aradı anneme 1000 gönder dedi bir önceki gün 10.000 atmıştım zaten. Annesini aradım açtım ağzımı artık benim almam gereken vitaminler var 10 aydır ailemi görmeye gidemiyorum bez biriktirmem lazım kusura bakma içimden gelmiyo dedim kadın telefonu yüzüme kapattı. Dayıma ve kendi anneme bahsettim olayı aglıyodum. Dayım dayanamamış aramış sormak için. 5 dakika sonra kadın evimdeydi. Yedi düvele anlattın ağzını kapatacaksın susmayı bilmiyosun tarzında bağırdı. Aileme yedi düvel demesi ve hiçbir zaman annemin telefonlarını açmamasının hesabını sordugumda ailenin yanına yürü got diyerek evden kovdu. Peşime koştu gidiyorum diye valizi toparlayamadan çıktım. Ellerime bacağıma saldırıp yere düşürdü can havliyle kurtuldum. O günden öncesine baktığımda benim maddi birçok param gitmiş ya ben uyurken ya da işe hazırlanırken haberim yokken gönderilmiş. Bunlar dışında cinsellik zaten benim zorumla oluyordu beyefendi bana azgınsın evliliği seks sanıyosun diyordu kendisi instagram da saçma sapan dans eden kadın videoları kaydetmemiş gibi. Normal gündelik hayatta ilgisi yok denecek kadar. Bu olaydan sonra geleceğim dedi ama iki ay olmak üzere halen yok. Eşyalarım orada kaldı. Hala gönderemediler. Kasım ayında hamile kaldım bebeğim olacak. Geldim geleli ailesinden kimse arayıp özür dilemiş değil. Ne yapacağım bilmiyorum böyle bir insanı hak etmiyorum ama ne yaşadım merak ediyorum. Borcunu da ödememiş evimiz de kira değildi. Kendisi arada saçma sapan mesaj yazıyo. Anlamiyorum amacı ne
5aylık evlisin böyle saçma bir kocaya çocuk yapmışsın sana dönse ne olacak bari bu Saaten sonra adamı değil doğacak çocuğu düşünKizlar merhaba bundan 2 ay önce eşimin maaşımdan para alıp sürekli kumar oynadığını fark ettim annesine zor durumda olduğu için bir miktar para veriyodum çünkü kendi maaşı borç ödemeye gidiyordu söz de. 2 şubatta işten geldim yemek yapıyorum eşim aradı anneme 1000 gönder dedi bir önceki gün 10.000 atmıştım zaten. Annesini aradım açtım ağzımı artık benim almam gereken vitaminler var 10 aydır ailemi görmeye gidemiyorum bez biriktirmem lazım kusura bakma içimden gelmiyo dedim kadın telefonu yüzüme kapattı. Dayıma ve kendi anneme bahsettim olayı aglıyodum. Dayım dayanamamış aramış sormak için. 5 dakika sonra kadın evimdeydi. Yedi düvele anlattın ağzını kapatacaksın susmayı bilmiyosun tarzında bağırdı. Aileme yedi düvel demesi ve hiçbir zaman annemin telefonlarını açmamasının hesabını sordugumda ailenin yanına yürü got diyerek evden kovdu. Peşime koştu gidiyorum diye valizi toparlayamadan çıktım. Ellerime bacağıma saldırıp yere düşürdü can havliyle kurtuldum. O günden öncesine baktığımda benim maddi birçok param gitmiş ya ben uyurken ya da işe hazırlanırken haberim yokken gönderilmiş. Bunlar dışında cinsellik zaten benim zorumla oluyordu beyefendi bana azgınsın evliliği seks sanıyosun diyordu kendisi instagram da saçma sapan dans eden kadın videoları kaydetmemiş gibi. Normal gündelik hayatta ilgisi yok denecek kadar. Bu olaydan sonra geleceğim dedi ama iki ay olmak üzere halen yok. Eşyalarım orada kaldı. Hala gönderemediler. Kasım ayında hamile kaldım bebeğim olacak. Geldim geleli ailesinden kimse arayıp özür dilemiş değil. Ne yapacağım bilmiyorum böyle bir insanı hak etmiyorum ama ne yaşadım merak ediyorum. Borcunu da ödememiş evimiz de kira değildi. Kendisi arada saçma sapan mesaj yazıyo. Anlamiyorum amacı ne
yahu sen ne yaşıyorsun o evde? adamı boşa anasıyla bacısıyla da muhattap olma.Evden giderken gitmemem icin cekti dusurdu telefonumu almak icin elimi ısırdı
Yok ben kesin kararlıyım istemiyorum zaten
Allaha suc atmaktan da bıkmıyorsunuz kiAllahin hikmeti
Nasil bu kadar cahil olabiliyorsunuzAllahin hikmeti
İyi de bizde soruyoruz işte niye dava açmadınız hala diye. Anlaşmalı olması için bekliyorum demişsiniz de kim verdi anlaşmalı boşanma garantisini? Sülük gibi ailecek yapışmışlar, kanınızı emiyorlar resmen, hamile halinizle şiddet de görmüşsünüz, hâlâ neyi bekliyorsunuz?İlgi ve cinsellik de yok yalniz olay sadwcw para dwgil
Davayı eşiniz açarsa, ozaman görürsünüz kaybettiğiniz birşey var mı, yok mu. Zira kusurlu taraf siz olmuş oluyorsunuz evi terk ettiğiniz için yanlış bilmiyorsam. Gördüğünüz darp için rapor alınmamış, şikayetçi de olunmamış. "Hiç sebep yokken evi terk etti, takıları da aldı" diyerek dava açsa eşiniz, aksini nasıl kanıtlayacaksınız? O "bekleyelim bekleyelim" diyen avukatınıza bir sorun bakalım ne diyecek.beklerken kaybettiğim hiçbir şey yok
Sadece siz değil babası da yetiştirecek, daha doğrusu atacak annesinin başına. Sizi döven kadın onu dövmez ama kaba saba davranır. Sizin bu kocaya ihtiyacınız yok ama bir çocuğun babasına ihtiyacı var. Evet anne karnındayken babası vefat eden bebekler var ama babalarının maneviyatı ölmüyor. Niye hemen çocuk yaptın denmesinin sebebi bu, böyle adamlardan hamile kalmayın. Doğacak, mahkeme babayla görüşme günleri belirleyecek ve çocuğunuz o aileye gidip gelecek. Bebekken değil ama belli yaştan sonra yatılı da vermeniz gerekecek. İstediğiniz kadar düzgün yetiştirin, fiziksel psikolojik şiddet görmedikleri sürece baba tarafının çocuğu görmesine engel olamazsınız.Yetiştirmeyle aynı olmaz diye düşünüyorum. Cocuk gittiginde boyle seyler yasanirsa da hukuksal devamini getiririm umarim silerler gercekten