5 aylık hamileyim evliliğim bitmek üzere

Ayrılman gerekli

Kendi terzi dükkanı var eşim ve ikizi yardim ediyormuş hep
E yine eşiniz ve ikizi yardım etseydi siz niye kayınvalideye paraları yağdırdınız? Bakın şu an siz yoksunuz ve hayatını idame ettiriyorlar. Kendinizi bu kadar kullandırtmayın insanlara yazık günah.

Çocuk için çok erken değil miydi? Bir de olmadığı, regl olduğum aylar kızardı bana demişsiniz.

Adam ve ailesi berbat zaten de. Neden bir evlilik oturmadan, birbirinizi iyice tanımadan hemen çocuk?

Gerçekten bu kaçıncı konu? Bir konuda da evlilik 5 yıllık vs olsun.

Kadınların cehaletini söyleyince de "kadın düşmanı", neden çocuk deyince de "çocuk düşmanı" oluyoruz.

Cok kolay soyluyorsunuz ama yasamazsiniz umarim
Azıcık aklı olan, kendine saygısı olan yaşamaz emin olun. Ortada evlilik yok, para için yanınızda duran bir koca var. Yazık doğacak çocuğa, böyle bir aileyi kimse hak etmez.

10 aydır evlisiniz 5 aylık hamilesiniz. Lütfen çok rica ediyorum yapmayın şunu artık hanımlar. Adamların karakterini, kim olduğunu çözmeden, ekonomik olarak ayağa kalkmadan, aile olarak toparlanmadan çocuk yapmayın.
Çok üzüldüm durumunuza. Dinler misiniz bilmiyorum ama boşanın. Emin olun bebeğin o evde büyümesi onun ve sizin için daha kötü.

Öyle bi konum da degilim nereden biliyorsunuz
Tecrübe döneceksiniz yaşamadığınız kalmamış hala aramadı etmedi eşyamı göndermedi ana tema bu adama da laf soktuğunuzu sanıyorsunuz ama erkekler için cevap vermek cevap vermektir isterseniz sövün , sizde boşanacak göz yok
Adamda sizi iyi yemiş para için hemen çocuk falan kitlemiş sizi bitti gitti

Ne güzel cesaret verdiniz ters psikoloji yaptınız bol bol okurum yorumunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…