• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylik evliyim vajinismus illetiyle mucadele ediyorum

Ben kullanabiliyorum sadece 4.de yarim alabiliyorum digerlerini tam yapabiliyorum fiziksel bi problemim olsa yapamazdim sanirim
Eğer perdeli kızlık zarınız varsa yapabilirsiniz.
Bende parmakta vs sorun olmuyordu dilatörde oluyordu.
Vajinismus psikolojik bir hastalık ve kendi kendinize tanı koymanız olmayan bir hastalığı tetikliyebilir bile.
Yani doktora gitmek pek zor değil

Ben erkek arkadaşımla yaşıyorum,4 aydır vajinismus belasıyla uğraştım anksiyete,panik atak hepsini yaşadım,izzet güllü videolarını izlemeye başladım korkumdan korkmamayı öğrendiğim an bi anda sadece kayganlaştırıcı yardımıyla ve benim kontrolüm altında yendim(çok kontrolcü bi insanımdır)ve o kadar gereksiz korkmuşum ki aslında o kadar basit bir şeymiş ki KORKUNUZDAN KORKMAYIN YILLARCA BİZE KORKUMUZDAN KORKMAK ÖĞRETİLDİ İSTERSENİZ HERŞEYİ YAPARSINIZ SADECE ZAMAN☘️

Ben erkek arkadaşımla yaşıyorum,4 aydır vajinismus belasıyla uğraştım anksiyete,panik atak hepsini yaşadım,izzet güllü videolarını izlemeye başladım korkumdan korkmamayı öğrendiğim an bi anda sadece kayganlaştırıcı yardımıyla ve benim kontrolüm altında yendim(çok kontrolcü bi insanımdır)ve o kadar gereksiz korkmuşum ki aslında o kadar basit bir şeymiş ki KORKUNUZDAN KORKMAYIN YILLARCA BİZE KORKUMUZDAN KORKMAK ÖĞRETİLDİ İSTERSENİZ HERŞEYİ YAPARSINIZ SADECE ZAMAN☘️
Harikasin canim tebrik ederim🥰🤗

Merhaba arkadaslar 5 aylik evliyim vajinismus illetiyle mucadele ediyorum. Pandemi sebebiyle is yerimiz kapandigi icin tedavi de olamiyorum kendi kendime bu hastaligi nasil yenecegimi bilmiyorum esimle tam bir birkiktelik yasayamiyoruz girme denemelerinde 1 2 cm den sonra yogun bi baski ve yanma hissediyorum biraksma kendimi sanki tek hissettigim bu olacak gibi ama kendime engel olamiyorum eşim de ben de evlenmeden oncesinde bile hemen cocuk yapalim diye konusurduk aileler de bunu bildigi icin yogun bi baski hissediyorum her adetimde ozellikle annem hüsrana ugruyor. Eşim cok anlayisli hep anladi beni 28 yasindayim ve sanirim birine teslim olma fikri benim kasilmama sebep olan şey karşimdaki eşim olsa bile. kontrol edemedigim şeylere tahammül edemiyorum sanirim napacagimi bilmiyorum lutfen yardimci olun bu durum beni gunden gune yipratiyor...
mrb hiç vakit kaybetme ben bu sorunu 8 yıl yaşadım 8 yıllık evliyim vajinismus yenemiyordum psikologa gittim terapi aldım psikiyatriye gittim parmak egzersizi verdi ama ben başaramıyordum murat ulusoy diye dr var araştırdım zaten önceden duymuştum ama keşke daha önceden gitseydim diye pişman oldum karar verdim ve randevu aldık gittik eşimle inanın 8 yıldır başaramadığım vajinismus 1.5 günde bitti ve şuan herşey yolunda ben yendim ilk evli olduğum zamanlar 5 ay 1 sene 2 sene derken 8 yıl devirmisiz bence beklemeyin pişman olursunuz eşimle çocuk çok istiyorduk şuan 39 yaşına geldim vajinismus yendim ama yaşım geçtiği için şuan çocuk sahibi olamıyorum ben geç kaldın keşke daha önceden gitseydim diye ama hayırlısı diyorum size tavsiyem durumunuz varsa beklemeyin para pul herşey boş kazanan siz olursunuz vakit kaybetmeyin

mrb hiç vakit kaybetme ben bu sorunu 8 yıl yaşadım 8 yıllık evliyim vajinismus yenemiyordum psikologa gittim terapi aldım psikiyatriye gittim parmak egzersizi verdi ama ben başaramıyordum murat ulusoy diye dr var araştırdım zaten önceden duymuştum ama keşke daha önceden gitseydim diye pişman oldum karar verdim ve randevu aldık gittik eşimle inanın 8 yıldır başaramadığım vajinismus 1.5 günde bitti ve şuan herşey yolunda ben yendim ilk evli olduğum zamanlar 5 ay 1 sene 2 sene derken 8 yıl devirmisiz bence beklemeyin pişman olursunuz eşimle çocuk çok istiyorduk şuan 39 yaşına geldim vajinismus yendim ama yaşım geçtiği için şuan çocuk sahibi olamıyorum ben geç kaldın keşke daha önceden gitseydim diye ama hayırlısı diyorum size tavsiyem durumunuz varsa beklemeyin para pul herşey boş kazanan siz olursunuz vakit kaybetmeyin
Canim ben yendim 5 günde kendim aparatlarla 15 gün oldu yeneli teşekkür ederim🤗

Back
X