Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Masallahhh boyuda kilosu da cok iyi benim kizim 5 aylikken 6600 gr boyuda 61 cm di ana kimse zayif demiyor hatta goren 8 aylik zannediyorlardi bence sizinkinin boyu uzun oldugu icin zayif gorunuyor
Masallahhh boyuda kilosu da cok iyi benim kizim 5 aylikken 6600 gr boyuda 61 cm di ana kimse zayif demiyor hatta goren 8 aylik zannediyorlardi bence sizinkinin boyu uzun oldugu icin zayif gorunuyor
Tesk. Ederim cvp yazdığınız için. Doktorumuz boyunun üst sınırda olduğunu kilosunun normal olduğunu söyledi. Birde çok hareketli bir bebek. Bazı insanlar çok moral bozuyor malesef
Rica ederim canim hic kafana takma bence onemli olan boydur zaten yurumeye basladiginda zaten hicbir bebiste kilo kalmiyor birde senin hareketliymis masallahhh ondan dolayida az kilo alir ama suan kilosu gayet iyi bence ben nama ile besledim halde az kilo aluyor rabbim saglik versin
Rica ederim canim hic kafana takma bence onemli olan boydur zaten yurumeye basladiginda zaten hicbir bebiste kilo kalmiyor birde senin hareketliymis masallahhh ondan dolayida az kilo alir ama suan kilosu gayet iyi bence ben nama ile besledim halde az kilo aluyor rabbim saglik versin
Kiloyuda doktorlar zerre önemsez ama bu konu komşu sürekli kilo kontrolü yapar bebeklere :) Takmayın yahu. Çocuk başlı başına sorumluluk, adaptasyonu zor. Uykusuzluk başlıbaşına bir stres unsuru zaten. Birde millete kulağınızı açıp dertlenmeyin.