Bebeğimin kilosu

meryem2132

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
381
95
13
23
Merhaba hanımlar 18+5 günlük iken 2 gün önce doktorum bebeğimin kilosuna 409 gram dedi buarada özele gidiyorum sizce nasıl kilosu 🌸

Daha o haftalara gelmediğim için yorum yapamıyorum 😂. Ama 40 hafta olarak düşünürsek öyle ki 20. Haftalardan sonra daha da çok alacak iyidir bence hiç düşünme. Aksi bir şey olsa dr seni uyarırdı

Merhaba hanımlar 18+5 günlük iken 2 gün önce doktorum bebeğimin kilosuna 409 gram dedi buarada özele gidiyorum sizce nasıl kilosu 🌸
Ultrason ölçümünde haftasına uygun mu değil mi çıkar, o şekilde yorumlayabilirsiniz. Örneğin, hc, fl, ac yanında 18+4, 18+1 gibi çıkar. Tüm bu ölçümlerin sonucu da tahmini kilo verir.

Kıyaslanacak bir şey değil ama benimki kız son ölçümleri şöyleydi;

19 hafta 4 gün, 21.84 cm, 294 gram

20 hafta 1 gün, 22.68 cm, 333 gram

22 hafta 3 gün, 25.34 cm, 436 gram

Yukarda bir hanımefendinin yazdığı yorum doğru bu arada ölçümlere göre tahmini kilo çıkıyor. Sizin bebeğinizin ölçümleri önde gözüküyor olabilir bu da genetik yatkınlıktan vs kaynaklanabilir. Benimkinin ölçümleri de haftaya göre ortalama 3-4 gün geride mesela. 2 haftaya kadar sapma normal kabul ediliyormuş. Doktor sorun olmadığını söylediyse sorun yoktur. Sağlıkla gelsin 🙏🏻

Back
X