Canim merhaba bana doktorum 4 aylikken tadim yaptir demisti bende oyun oynarken eline kabak havuc veriyordum hem dislerini kasiyordu donmus bir sekil veriyordum ama. Tadim pek yaptirdim yogurt, yogurt corbasi cay kasiginin ucuyla cok az olacak sekilde. Bebegim sadece anne sutu aliyor boyle memelerime kuma gelmis gibi hissediyorum pek veresim yoktu
5. Ay kontrolumuzde doktorumuz ek gidaya baslayabilirsin dedi ama yinede her gun vermiyorum 6 ay oncesi bana mantikli gelmedi acikcasi ben de 2 gunde bir veriyorum ama tarhana corbasi degil
bu yaptigin bayagi yanlis tarhana bir cok bilesenin olustugu bir madde onu oyle hop diye verdin cocuga alerjisi neye oldugu anlasilmaz. Sebzelerden ya da meyvelerde baslayabilirsin. Ben eline kabak ve havuc verdigim ve sonradan bir sorun gozlemlemedigim icin bunlari rengeleyip corba yaptim cok sevdi 3 gun sonra avokado ekledim. Yumurta sarisinin tadimini yaptirmistim cok sevmisti bir kac gun sonra yumurta kaynatip sarisini verdim. Yani yapacagin sebze ve meyveleri tek tek cocuga vermek alerjisi olup olmadigini anlayabilmek adina. Bu yuzden sakin ol. He bir de acelesi yok elbet yiyecek bu cocuk