- 5 Ekim 2021
- 137
- -32
- 23
-
- Konu Sahibi papatyahanim0
Yok doktoruma danismadim daha Çarşamba günü randevumuz var gittiğim zaman sorucam ama o arada azar azar vermeye başladımDoktorunuz önerdi mi
Kafanıza göre başladıysanız üzücü
Anneliginizi sorgulamak kimsenin haddine değil böyle anlaşılsın istemem
Biz 5. Ay dolunca doktorumuzun önerisiyle başladık.Anne sütü almıyordu, mamayla besleniyordu bu sebeple doktorumuz baslayabilirsiniz demişti.
Emmesi güzel olup başlayan yakinlarimda var ordan biliyorum hem emzirip hemde ek gıdaya geçen sorun olmayacaklarini söyledilerBiz 5. Ay dolunca doktorumuzun önerisiyle başladık.Anne sütü almıyordu, mamayla besleniyordu bu sebeple doktorumuz baslayabilirsiniz demişti.
Hata ediyorsunuz bence. 180 gun tamamlanmali ek gida icin. Bir de boyle kafaniza gore bir sey uygularken hic tesirgin olmuyor musunuz?Merhabalar bebeğim 5 aylık ek gıdaya başladık ev yapımı tarhana çorbası et suyuyla pişirip veriyorum meyve suları sıkıp veriyorum azar azar benim gibi erken başlayan varmı varsa tecrubelerinizi benimlede paylasirmisiniz
Merhabalar bebeğim 5 aylık ek gıdaya başladık ev yapımı tarhana çorbası et suyuyla pişirip veriyorum meyve suları sıkıp veriyorum azar azar benim gibi erken başlayan varmı varsa tecrubelerinizi benimlede paylasirmisiniz
Et suyu falan çok ağır önce tadımlarla başlamak daha mantıklıMerhabalar bebeğim 5 aylık ek gıdaya başladık ev yapımı tarhana çorbası et suyuyla pişirip veriyorum meyve suları sıkıp veriyorum azar azar benim gibi erken başlayan varmı varsa tecrubelerinizi benimlede paylasirmisiniz
Sebep?Yok doktoruma danismadim daha Çarşamba günü randevumuz var gittiğim zaman sorucam ama o arada azar azar vermeye başladım
Yakınlarınız çocuk doktoru mu?Emmesi güzel olup başlayan yakinlarimda var ordan biliyorum hem emzirip hemde ek gıdaya geçen sorun olmayacaklarini söylediler
Yok öyle sadece et suyuna tarhana çorbasıyla olmaz, koskocaaaaa beş aylık insan, anne dediğin üstüne bir de baklava verir bu kadarcık şeyle karın mı doyarMerhabalar bebeğim 5 aylık ek gıdaya başladık ev yapımı tarhana çorbası et suyuyla pişirip veriyorum meyve suları sıkıp veriyorum azar azar benim gibi erken başlayan varmı varsa tecrubelerinizi benimlede paylasirmisiniz
Tedirgin olduğumuz için zaten danışiyorum doktora goturucem diyorum veriyorum dediysemde tabak tabak çocuğa yemek yedirmiyorum azar azar birer çay kaşığı tattiriyoruz dedimHata ediyorsunuz bence. 180 gun tamamlanmali ek gida icin. Bir de boyle kafaniza gore bir sey uygularken hic tesirgin olmuyor musunuz?
Tadimla veriyorum zaten birer çay kaşığı şeklinde iki tane üzümün suyunu az bişey çıkartıp veriyorum misal tabak tabak yedirmiyorum çocuğa taddiriyorum deniyorumEk gıdaya tadımlarla başlanır. Bu saydıklarınız tadım dönemi için hele ki 5 aylık bir bebek için çok ağır. Tarhananın içerisinde domates alerjendir, et suyu yine ağır gelebilecek bir besin, meyve suyu normal tüketileyecek meyve miktarından çok daha fazla şeker barındırır ve lif içermediği için hiçbir faydası yoktur.
Neyin sebebi anlamadımSebep?
Burada bu yorumları gördükten sonra bu şekilde söylediğinize yemin edebilirim ama kanıtlayamam.Tedirgin olduğumuz için zaten danışiyorum doktora goturucem diyorum veriyorum dediysemde tabak tabak çocuğa yemek yedirmiyorum azar azar birer çay kaşığı tattiriyoruz dedim
Yakinlarima onerenlerde sağlık ocağı ebeleri ne çok abarttiniz ya sanki yasaklı olan şeylerden veriyorum çocuğa azar azar tattiriyorumYakınlarınız çocuk doktoru mu?
Niye sizden korkummu varda bu şekilde soyliycem neyi yapıyorsam onu söylüyorum çocuk benim çocuğum ben sizlerden fikir almak amaçlı yazıyorum hayatıma gelinde müdahale edin diye değil hepiniz çocuğuma annesiniz ben elin yabancisiyim galibaBurada bu yorumları gördükten sonra bu şekilde söylediğinize yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Salak salak konuşmayın gidin dalganizi başka yerde geçin sayın çok bilmiş beyin yoksunu insanYok öyle sadece et suyuna tarhana çorbasıyla olmaz, koskocaaaaa beş aylık insan, anne dediğin üstüne bir de baklava verir bu kadarcık şeyle karın mı doyar