• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylik bebegimin sacini sifira vurdum

Kader2410

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
265
82
28
ne zaman uzar kizimin saci hanimlar :( Cok pismanim sirf gürlessin diye acaba 1 Ay icinde uzarmi? :(((((

aslında hiç gerek yok öyle şeylere...bir kaç doktora sormuştum ben ilgisi yok demişti.

bu arada ya başına bişey olsaydı ben böyle bir risk alamazdım almadım da zaten

Ne zaman uzar bilemiyorum ama saçı sıfıra vurdurmanın işe yaramadığını biliyorum. Annemin saçları gür,benim sapsarı azıcık saçım varmış bebekken,annem habire kestirirdi gürleşsin çoğalsın diye ama hala az saçlarım. İşin kötüsü uzamıyorda artık.
Sizde bir daha yapmayın derim,hem işe yaramıyor,hemde zarar görebilir kafası.

Ben bu sekılde tras edılmıs cocukların kız erkek saclarının cok kotu cıktıgını dusunuyorum. Mesela erkekse dıken dıken kızsada sekıl almayacak sekılde sert

ne zaman uzar kizimin saci hanimlar :KK43: Cok pismanim sirf gürlessin diye acaba 1 Ay icinde uzarmi? :KK43:((((
boşuna yaptırmışsın. sac kökü 5 ise 10 olmaz. 5 se 5 kalır.
elbette uzar. bir ayda uzamaz ama. pişman da olma. madem pişman olacaktın önceden yapmayacaktın.
bnundan ne cıkartıyoruz : bir işi yaparken yarın pişman olmayacagımız şekilde yapacagız . veee yarın taşıyacagımız yükün altına elimizi sokmayacagız.

Bence de görüntü olarak hoş görünmüyor çok itici duruyor o tatlı minnaklarda kazinmis saç ancak saçı cogaltir benim de bir çok yakınım yaptı çocuğuna falan benim çocukların saçı da seyrekti ancak ben yaptirmadim çünkü görüntüsü hoşuma gitmiuordu sağlık acidindan bir zararı olacağını düşünmüyorum muhtemelen makine ile iki dakikada kazimistir başına bir zararı olamaz bence soğuk günlerde sapkasiz tutmayın başını bir de koku onda en kisa zamanda buyur sıkıntı etmeyin sağlıkla büyütün inşallah bebisinizi

Saçmalamayın!!

Bir hadisinde Peygamberimiz şöyle buyurmuştur: “Her çocuk, akika kurbanı ile rehinelenmiştir. Bu kurban, (doğumunun) yedinci günü, onun adına kesilir. (O gün) saçı da tıraş edilir ve çocuğa isim de verilir.” Ebu Davud, Edahi 21, (2837, 2838); Tirmizi, Edahi 23, (1572); Nesai, Akika 5, (7, 166)

Bir ayda uzar tabiki.Yani uzar derken beline kadar degilde iki cm uzar.Kazitmak sac koklerini hic etkilemiyormus bu arada sacini gurlestirmez

islamiyette sunnettir ister uygularsin ister uygulamazsin

Uygulamam saçma şeylerle işim olmaz.

Küçücük çocuğun kafası o jileti usturayı kaldırabilir mi mikrop kapar bastırmaya sert bile tutamazsın şekil bozukluğu olur.
Daha kemikleri bile kemik değil yumuşacık
Siz yapın bravo

Back
X