Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 aylik bebegimin sacini sifira vurdum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.651
- 798
Ne zaman uzar bilemiyorum ama saçı sıfıra vurdurmanın işe yaramadığını biliyorum. Annemin saçları gür,benim sapsarı azıcık saçım varmış bebekken,annem habire kestirirdi gürleşsin çoğalsın diye ama hala az saçlarım. İşin kötüsü uzamıyorda artık.
Sizde bir daha yapmayın derim,hem işe yaramıyor,hemde zarar görebilir kafası.
Sizde bir daha yapmayın derim,hem işe yaramıyor,hemde zarar görebilir kafası.
- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
- 3 Nisan 2010
- 16.020
- 5.086
- 448
boşuna yaptırmışsın. sac kökü 5 ise 10 olmaz. 5 se 5 kalır.ne zaman uzar kizimin saci hanimlar Cok pismanim sirf gürlessin diye acaba 1 Ay icinde uzarmi? ((((
elbette uzar. bir ayda uzamaz ama. pişman da olma. madem pişman olacaktın önceden yapmayacaktın.
bnundan ne cıkartıyoruz : bir işi yaparken yarın pişman olmayacagımız şekilde yapacagız . veee yarın taşıyacagımız yükün altına elimizi sokmayacagız.
Saçmalamayın!!Bayanlar benim bildiğim kadarı ile bebek doğduktan sonra 7 ci gün saçı kesilir ve ağırlığınca altın verilir ihtiyacı olan birine. .
5 aylık bebek.. bence geç kalınmış saçı kesmek icin. .
- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
Bayanlar benim bildiğim kadarı ile bebek doğduktan sonra 7 ci gün saçı kesilir ve ağırlığınca altın verilir ihtiyacı olan birine. .
5 aylık bebek.. bence geç kalınmış saçı kesmek icin. .
Hıı yaşına girincede deve kesiliyo
- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Saçmalamayın!!
neden saçma olsun böyle bişey var. .
araştırın isterseniz. ..
- 30 Kasım 2016
- 708
- 949
- 23
Bence de görüntü olarak hoş görünmüyor çok itici duruyor o tatlı minnaklarda kazinmis saç ancak saçı cogaltir benim de bir çok yakınım yaptı çocuğuna falan benim çocukların saçı da seyrekti ancak ben yaptirmadim çünkü görüntüsü hoşuma gitmiuordu sağlık acidindan bir zararı olacağını düşünmüyorum muhtemelen makine ile iki dakikada kazimistir başına bir zararı olamaz bence soğuk günlerde sapkasiz tutmayın başını bir de koku onda en kisa zamanda buyur sıkıntı etmeyin sağlıkla büyütün inşallah bebisinizi
- 30 Kasım 2016
- 708
- 949
- 23
islamiyette sunnettir ister uygularsin ister uygulamazsinHıı yaşına girincede deve kesiliyo
- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Saçmalamayın!!
Bir hadisinde Peygamberimiz şöyle buyurmuştur: “Her çocuk, akika kurbanı ile rehinelenmiştir. Bu kurban, (doğumunun) yedinci günü, onun adına kesilir. (O gün) saçı da tıraş edilir ve çocuğa isim de verilir.” Ebu Davud, Edahi 21, (2837, 2838); Tirmizi, Edahi 23, (1572); Nesai, Akika 5, (7, 166)
- 30 Kasım 2016
- 708
- 949
- 23
islamiyette sunnettir yani istersen uygulanabilir sünnet yani peygamber efendimizin yaptığı iş demektirneden saçma olsun böyle bişey var. .
araştırın isterseniz. ..
- 30 Kasım 2016
- 708
- 949
- 23
- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
islamiyette sunnettir ister uygularsin ister uygulamazsin
Uygulamam saçma şeylerle işim olmaz.
Küçücük çocuğun kafası o jileti usturayı kaldırabilir mi mikrop kapar bastırmaya sert bile tutamazsın şekil bozukluğu olur.
Daha kemikleri bile kemik değil yumuşacık
Siz yapın bravo