• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 5 aylık bebeğimin Kafasına telefon düşürdüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi dessa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adnan Oktar kedicigi anne olmuş 🤣
Ne saçmalıyorsun sen ya adnan oktarın kediciği değilim senin dinle alakan yoksa beni ilgilendirmez benim dini terimleeimde seni ilgilendirmez sen adanan oktarın kediciğimisin salakmısın nesin yaa gerizekalımısın malmısın kafayımı yediniz ???konuyla alakasız alakasız yorumlar yaptınız beni tanımıyorsunuz birde bu kadar linç lenilmez ya bu cahillik olamaz ya ne kadar ezilmiş annelik egonuz varmış sizin yaa

Son düzenleme:
Bir de her çizgi filmi izletmiyormus,seçici davranıyorsun ,aferin mi diyelim !!! Allah da akıl fikir vermiş kullanın diye ki konunun Allahla da bir alakası yok inşallah masallah
Ya sen kimsin yaaa cocuğu yapıp yapmamakla sana mı sorucaz böyle yazmam gerekiyordu herhalde ki buradakiler konuyla bağlantı kuramamış hem sen kimsin heee kafayımı yedin nedir bence sen kafayı yemişsin duydum telefon izlet memeyi ama telefon izletme Mekkle annelik ne alaka ilgilenip il gelemeyeceğim seni zerre alakadar etmez ve çocuk doğurup doğurmayacağımda zerre alakadar etmez konuyla alakasız anneliğine asla laf edemezsin ettiysem de ezilmiş bir egon var o kesinn yada kafan çok iyi ve bilinçsiz birisi varsa oda sensin

Pardon ne demeliyiz bir şey olmaz mı diyelim , biz de telefon düşürdük mü diyelim?
Başına gelen oldumu birşey olırmu başına gelen olduysa birşey demesini bekledim babasına telefonu düştüğünü söyleyimmi diye bir kaç tavsiye almak istedim ama burada bana yorum yapanların coğu ezilmiş annelik egoları yada ezilmiş egoları varmış ki beni ezmeye çalıştılar aynı şekilde Allah lâ dini bakımdan cevap yazdım ama anlamadılar buradanda belli ne kadar kötü insan oldukları linç lemek istedikleri

Başına gelen oldumu birşey olırmu başına gelen olduysa birşey demesini bekledim babasına telefonu düştüğünü söyleyimmi diye bir kaç tavsiye almak istedim ama burada bana yorum yapanların coğu ezilmiş annelik egoları yada ezilmiş egoları varmış ki beni ezmeye çalıştılar aynı şekilde Allah lâ dini bakımdan cevap yazdım ama anlamadılar buradanda belli ne kadar kötü insan oldukları linç lemek istedikleri
Peki söylediniz mi babasına? Sizin olduğu kadar onun da çocuğu?

Bu kadar insan elestirdigine göre bi durup en azından bir acaba deseniz mi acaba. İnşallahla maşallahla çocuk büyütülmez. Abartmadan bilinçli de olmak lazım. Bence siz de neyin ne olduğunun farkındasınız ondan bu saldırganlık. Cahil olan da biz değiliz ezik olan da.
Ne saçmalıyorsun sen ya adnan oktarın kediciği değilim senin dinle alakan yoksa beni ilgilendirmez benim dini terimleeimde seni ilgilendirmez sen adanan oktarın kediciğimisin salakmısın nesin yaa gerizekalımısın malmısın kafayımı yediniz ???konuyla alakasız alakasız yorumlar yaptınız beni tanımıyorsunuz birde bu kadar linç lenilmez ya bu cahillik olamaz ya ne kadar ezilmiş annelik egonuz varmış sizin yaa

Bu kadar insan elestirdigine göre bi durup en azından bir acaba deseniz mi acaba. İnşallahla maşallahla çocuk büyütülmez. Abartmadan bilinçli de olmak lazım. Bence siz de neyin ne olduğunun farkındasınız ondan bu saldırganlık. Cahil olan da biz değiliz ezik olan da.
Farkındayım tabikide o yüzden biraz ses etmedim tepeme bindiniz ya insan yeni olmuş bir anneye ve hasta yorgun düşmüş bir anneye bir telefon düşürdü diye anneliğine laf edemez ediyorsa o insanın ezik annelik egosu vardır ilgisiz bilinçsiz diyemezsiniz bir insanı tanımadan tanımıyorsunuz beni ben başka şehre geldim lohuslıktan beri annem ( doğumda ve iki üçgün kalıp gitmek zorunda kaldı memlekete) kayınvalidem ablam görümce lerimin bir yardımı olmadan bu zamana kadar baktım Allah a çok şükürler olsun o yüzden gelip bana burada ilgilenmiycekseniz çocuk yapmayın bilinçsiz insanlar anne olmamalı demeye hakkınız yokk!! Benim saldırganlığım bu yüzden tanımıyorsunuz hem adnan oktarın kediciği diyecek kadar dalga geçemezsiniz annelik ve dini duygularımla bunu o kafanıza sokun!!!!!!!!! Allah a havele ediyorum beni tanımdan konuyla alakasız yorum yaıpıp ezmeye çalışan siz ezikleri çok cahilleri hakkımı helal etmiyorum size ve Allah ıslah etsin sizi

Son düzenleme:
Evet düşürdüğümü söyledim
Tepkisi nasıl oldu? Daha önce kafasının üstüne düşürmüşsünüz, sonra da kafasına telefon düşürmüşsünüz. Bebekler çok hassas, en küçük kaza onlar da büyük hasarlar bırakıyor. Lütfen ondan çekinip hastaneye götürmemezlik etmeyin.

Asıl Sana vah ki ne vah...çok fazla cahilsin geleceği Sadece Allah bilir geleceği siz BİLMİYORSUNUZ ve bilemezsiniz de inşaallah Geleceği sadece ve sadece ALLAH BİLİR❗

Siz kafayımı yediniz??? ne bu önyargı yaa Her önüme gelen çizgi filmi izletmiyorum Allah a şükürler olsun Bu kadar bilinçsiz insanlar anne olmamalı dedin bunun kararını SADECE ALLAH VERİRRR ve Allah a şükürler olsun bilinçli yim en azından inşaallah senden daha bilinçliyim inşaallah
Karaparacı fenomenler gibi köşeye sıkışınca habire ALLAHHHH diyorsunuz. Bir de bilinçliyim falan, çok ilginç bir vakasınız.

Ban yeme uğruna yazacağım. Senin gibi kör cahil bir insanın anne olmasına o kadar üzüldümki üzüldüğüm o küçük çocuk. O kadar leş bir ağızın var ki bide allah din falan karıştırıyor senin gibi tipleri çok iyi biliyorum senin yetiştireceğin çocukta senin gibi olacak ne yazıkki senin gibiler keşke üremese.

4aylık bir çocuğa çizgi film izletmek nedir ? Üstüne üslük birde 2 kere telefonu kafasına düşürmek nedir !!!
Ben bebeğim o aylardayken bıngıldağına bişey olmasın diye kafasını bile sevemiyordum sen koca telefonu düşürüyorsun!!

Bide kocam kızar falan yazmış seni o çocukla evde tek başına bırakam adamdada akıl yok belliki kör cahil ama kendini bi bol sanan bir tipsin anneliğinden ağzının bozukluğundan iğrendim.

Ban yeme uğruna yazacağım. Senin gibi kör cahil bir insanın anne olmasına o kadar üzüldümki üzüldüğüm o küçük çocuk. O kadar leş bir ağızın var ki bide allah din falan karıştırıyor senin gibi tipleri çok iyi biliyorum senin yetiştireceğin çocukta senin gibi olacak ne yazıkki senin gibiler keşke üremese.

4aylık bir çocuğa çizgi film izletmek nedir ? Üstüne üslük birde 2 kere telefonu kafasına düşürmek nedir !!!
Ben bebeğim o aylardayken bıngıldağına bişey olmasın diye kafasını bile sevemiyordum sen koca telefonu düşürüyorsun!!

Bide kocam kızar falan yazmış seni o çocukla evde tek başına bırakam adamdada akıl yok belliki kör cahil ama kendini bi bol sanan bir tipsin anneliğinden ağzının bozukluğundan iğrendim.
Bebeğin kafasına bir şey düşürmesini yadırgamadım ben. İnsanlık hali, öyle kazalar olabilir. O kadar esirgememe rağmen abisi kızımın kafasına krem kutusu düşürmüştü. Saniyelik şeyler bunlar, ne kadar dikkat etsen de ani gelişebiliyor. Asıl mesele el kadar bebeğe telefon izletmesi ve hatasını anlamayı geçtim bir de milleti cehaletle bilinçsizlikle suçluyor, çemkiriyor. Değişik bir arsızlık örneği. 🤣

Bebeğin kafasına bir şey düşürmesini yadırgamadım ben. İnsanlık hali, öyle kazalar olabilir. O kadar esirgememe rağmen abisi kızımın kafasına krem kutusu düşürmüştü. Saniyelik şeyler bunlar, ne kadar dikkat etsen de ani gelişebiliyor. Asıl mesele el kadar bebeğe telefon izletmesi ve hatasını anlamayı geçtim bir de milleti cehaletle bilinçsizlikle suçluyor, çemkiriyor. Değişik bir arsızlık örneği. 🤣
Çizgi film izletirken telefonu düşürmesi olağandışı bir olay 4aylık bebeğe🤦🏼‍♀️ evet olabilcek şeyler krem kutusuyla telefonun ağırlığı bir değil keşke krem düşürseymiş😀

Cehaleti konuşma tarzı o kadar leşki yaptığını savunması bide yanlış olduğunu söyleyen herkese cahil demesi korkunççç😀😀

Çizgi film izletirken telefonu düşürmesi olağandışı bir olay 4aylık bebeğe🤦🏼‍♀️ evet olabilcek şeyler krem kutusuyla telefonun ağırlığı bir değil keşke krem düşürseymiş😀

Cehaleti konuşma tarzı o kadar leşki yaptığını savunması bide yanlış olduğunu söyleyen herkese cahil demesi korkunççç😀😀
Dur şimdi gelir yine ezilmiş annelik egosu diye djdkkdkd

Farkındayım tabikide o yüzden biraz ses etmedim tepeme bindiniz ya insan yeni olmuş bir anneye ve hasta yorgun düşmüş bir anneye bir telefon düşürdü diye anneliğine laf edemez ediyorsa o insanın ezik annelik egosu vardır ilgisiz bilinçsiz diyemezsiniz bir insanı tanımadan tanımıyorsunuz beni ben başka şehre geldim lohuslıktan beri annem ( doğumda ve iki üçgün kalıp gitmek zorunda kaldı memlekete) kayınvalidem ablam görümce lerimin bir yardımı olmadan bu zamana kadar baktım Allah a çok şükürler olsun o yüzden gelip bana burada ilgilenmiycekseniz çocuk yapmayın bilinçsiz insanlar anne olmamalı demeye hakkınız yokk!! Benim saldırganlığım bu yüzden tanımıyorsunuz hem adnan oktarın kediciği diyecek kadar dalga geçemezsiniz annelik ve dini duygularımla bunu o kafanıza sokun!!!!!!!!! Allah a havele ediyorum beni tanımdan konuyla alakasız yorum yaıpıp ezmeye çalışan siz ezikleri çok cahilleri hakkımı helal etmiyorum size ve Allah ıslah etsin sizi
Kim size kafasına bi şey düşürdünüz diye laf etti yav? Çizgi film izletmenize laf edildi, cevap olarak "her çizgi filmi izletmiyorum" dediniz. Hani konu çizgi filmin türü, konusu gibi. Bi yerde de eksikliği kabul etmek, doğru haklısınız demek lazım bu bile yeni bi şeyler öğrenmeye olan açıklığınızı gösterir de sizde o bile yok

Sislik olustuysa kafasinda doktora götürün bazen sislik dagilmaz tranva nedeniyle yag bezesine dönüsür ve ne yazikki bir cok anne bu hattayi yapiyo cocuklari telefona alistirmayin benim bir arkadasim hep telefonla cocuguna yemek yediriyor suan telefon olmadimi yemek yediremiyor ve cocuklarda ileride dikkat eksikligine neden oluyor bu durum

Yer yüzünde tek zor durumda bebek bakan sen değilsin bu 1. Bir bebeğe iyi ve doğru bakman gerektiğini ifade edebilmemiz için seni tanımamız gerekmiyor bu 2. O kadar küçük bebeğe ekran gösterilmemesi konusunda uyardı seni herkes buda konuyla alakasız bir durum değil bu 3. Ezik cahil falan diye hepimize salliyorsun da kişi kendinden bilirmiş bu da 4. Yalnızım kimsem yok diyerek o kadar kucuk bebeğin önüne telefon koymaya kim olursan ol hakkın yok ve bu tercihi anlayabilmek için seni tanımamız gerekmiyor. Benimde 2.5 aylık bebeğim var ve bizde yalnız kalıyoruz. Üstelik reflusu olduğu için çok kusuyor ne olur ne olmaz diye başından ayrilamiyorum bile. Bırakın telefonu açıp önüne koymayı kucagimdayken televizyon açıksa başını diğer tarafa çeviriyorum. Hangimiz daha cahil oluyoruz bu durumda? Allah seni de ıslah etsin o yavrucagin hatrina.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back