Biz de yaşadık hâlâ da yaşıyoruz 7.ayda aynı durumu. Açlık değil, temas istiyor, sizin orada olduğunuzdan emin olmak istiyor, memeyi arıyor... Sebepsiz de olabilir.Bebeğim 5 ay 3 günlük geceleri saat başı uyanıyor 9 9.30 gibi uyutuyorm yarim saate agliyor ama emmek icin degl tekrar pispislamam icin bende tekrar. Uyutuyorum sonra özelikle gece 12 den sonra saat başı kalkiyor emmek istiyor sürekli en fazla 10 dk emdikten sonra geri yatıyor sabah 8.30 9 a kadar uyuyor ama saat basi emme alışkanlık yaptı sanırım nasil duzeltebilirim bu uyku araliklarini aç midir ondan mi kalkıyor sizce
Normalde emzik aliyor ama o an asla almaz ciglik basiyor bu sefer illa meme istiyor sadece emziriyorum mama vermiyorumBiz de yaşadık hâlâ da yaşıyoruz 7.ayda aynı durumu. Açlık değil, temas istiyor, sizin orada olduğunuzdan emin olmak istiyor, memeyi arıyor... Sebepsiz de olabilir.
Emzik alıyorsa emzik verin, su verin, mama alıyorsa mama verin, babası geri uyutmayı denesin.
Meme ile uyuyan bebeklerde oluyor bu durum genelde
Tam doymuyor mu acaba? Ek gıdaya başlayın yatmadan önce çorba verin iyice karnı doysun. Benimki de tam beş aylık gündüz uyuyamıyorNormalde emzik aliyor ama o an asla almaz ciglik basiyor bu sefer illa meme istiyor sadece emziriyorum mama vermiyorum
Aksam yemeklerde corba yedirmeye basladim gece mamasi alacagim birde onu deneyecegimTam doymuyor mu acaba? Ek gıdaya başlayın yatmadan önce çorba verin iyice karnı doysun. Benimki de tam beş aylık gündüz uyuyamıyor
Bahsettiğiniz şey açlık. Dis ağrısı bu kadar sık olmazBebeğim 5 ay 3 günlük geceleri saat başı uyanıyor 9 9.30 gibi uyutuyorm yarim saate agliyor ama emmek icin degl tekrar pispislamam icin bende tekrar. Uyutuyorum sonra özelikle gece 12 den sonra saat başı kalkiyor emmek istiyor sürekli en fazla 10 dk emdikten sonra geri yatıyor sabah 8.30 9 a kadar uyuyor ama saat basi emme alışkanlık yaptı sanırım nasil duzeltebilirim bu uyku araliklarini aç midir ondan mi kalkıyor sizce
5 aylik bebeğe çorba ıcirilmez saçmalamayın isterseniz 180 günü dolduran bebeğe tadım başlanır o da kademeli şekilde. 9 aya kadar ek gıda doymak için değil tatmak içindir. Ek gıda verirse sindirim güçlüğü yaşar.Aksam yemeklerde corba yedirmeye basladim gece mamasi alacagim birde onu deneyecegim
Oğlum 1.5 yaşında hala aynı söylediğiniz durumdayız. Gece en uzun uyuduğu süre 3 saat falandır o da çok nadir yani. Açlıktan değil tamamen memeye temas istemesinden kaynaklı bir durum çünkü kilosu ve gelişimi ayına göre çok iyi durumda ama bizimki artık oyuna çevirdi gece uyku arasında ağlarken memenin kokusunu alınca kahkaha atıyorBebeğim 5 ay 3 günlük geceleri saat başı uyanıyor 9 9.30 gibi uyutuyorm yarim saate agliyor ama emmek icin degl tekrar pispislamam icin bende tekrar. Uyutuyorum sonra özelikle gece 12 den sonra saat başı kalkiyor emmek istiyor sürekli en fazla 10 dk emdikten sonra geri yatıyor sabah 8.30 9 a kadar uyuyor ama saat basi emme alışkanlık yaptı sanırım nasil duzeltebilirim bu uyku araliklarini aç midir ondan mi kalkıyor sizce
Ek gıdaya corbayla mi basladiniz sonra muhallebi...Aksam yemeklerde corba yedirmeye basladim gece mamasi alacagim birde onu deneyecegim
Bebeğim 5 ay 3 günlük geceleri saat başı uyanıyor 9 9.30 gibi uyutuyorm yarim saate agliyor ama emmek icin degl tekrar pispislamam icin bende tekrar. Uyutuyorum sonra özelikle gece 12 den sonra saat başı kalkiyor emmek istiyor sürekli en fazla 10 dk emdikten sonra geri yatıyor sabah 8.30 9 a kadar uyuyor ama saat basi emme alışkanlık yaptı sanırım nasil duzeltebilirim bu uyku araliklarini aç midir ondan mi kalkıyor sizce
Dediğiniz de doğru ama ben eski usul yediklerimizden tatirmaya basladim çorba tuzsuz salcasz yedigide 5 en fazla 6 kaşık yogurt corbasi be tavuk suyu corbasi icirdm bu zamana kadar boz sofradayken durmiyordu hep yedikerimize ilgi duyuyordu halen oyle cok hevesli olunca basladm tattirmaya5 aylik bebeğe çorba ıcirilmez saçmalamayın isterseniz 180 günü dolduran bebeğe tadım başlanır o da kademeli şekilde. 9 aya kadar ek gıda doymak için değil tatmak içindir. Ek gıda verirse sindirim güçlüğü yaşar.
Oğlum 1.5 yaşında hala aynı söylediğiniz durumdayız. Gece en uzun uyuduğu süre 3 saat falandır o da çok nadir yani. Açlıktan değil tamamen memeye temas istemesinden kaynaklı bir durum çünkü kilosu ve gelişimi ayına göre çok iyi durumda ama bizimki artık oyuna çevirdi gece uyku arasında ağlarken memenin kokusunu alınca kahkaha atıyorBende her şeyi denedim gece maması, su, pışpış vs ama yok yani memeyi bırakana kadar bu böyle devam edecek kabullendim, sizde deneyin hala gece uyanmaları devam ederse size de bolca sabır diliyorum
O ilgi değil çocuk yemeğin yemek olduğunu ayırt edemez daha 6 kaşıkla tadım olmaz 1 kaşıkla olur yaptığınız yanlışDediğiniz de doğru ama ben eski usul yediklerimizden tatirmaya basladim çorba tuzsuz salcasz yedigide 5 en fazla 6 kaşık yogurt corbasi be tavuk suyu corbasi icirdm bu zamana kadar boz sofradayken durmiyordu hep yedikerimize ilgi duyuyordu halen oyle cok hevesli olunca basladm tattirmaya
Sık sık uyanmasinin belki bundan dolayı olabilecegini bile düşünememis. Ufacık bağırsakları süt dışında ilk defa katı gidayla Kaşık kaşık çorba ver içindekilere alerji varmı diye kontrol etmeden olmaz öyle.Her tadiminda zeytinyağ koyulur ardindna su teklif edilir.O ilgi değil çocuk yemeğin yemek olduğunu ayırt edemez daha 6 kaşıkla tadım olmaz 1 kaşıkla olur yaptığınız yanlış
MalesefSık sık uyanmasinin belki bundan dolayı olabilecegini bile düşünememis. Ufacık bağırsakları süt dışında ilk defa katı gidayla Kaşık kaşık çorba ver içindekilere alerji varmı diye kontrol etmeden olmaz öyle.Her tadiminda zeytinyağ koyulur ardindna su teklif edilir.Bunlarda önemli .
Muhtemelen diş sancısı çekiyor. Meme bebekler için ağrı kesici olduğu için de memeye gelmek istiyor ağrısını dindirip uyuyorBebeğim 5 ay 3 günlük geceleri saat başı uyanıyor 9 9.30 gibi uyutuyorm yarim saate agliyor ama emmek icin degl tekrar pispislamam icin bende tekrar. Uyutuyorum sonra özelikle gece 12 den sonra saat başı kalkiyor emmek istiyor sürekli en fazla 10 dk emdikten sonra geri yatıyor sabah 8.30 9 a kadar uyuyor ama saat basi emme alışkanlık yaptı sanırım nasil duzeltebilirim bu uyku araliklarini aç midir ondan mi kalkıyor sizce
Kayı gıda yorumunuzu gördüm de diş dışında bağırsajları da ağrıyor olabilir katı gıdaya yanlış geçmişsiniz. Şu an onun midesi ne ki 5 6 kaşık çorba içiyor maalesef içinde alerji yapan bir şey de olabilir. Kesin bu şekilde beslemeyiBebeğim 5 ay 3 günlük geceleri saat başı uyanıyor 9 9.30 gibi uyutuyorm yarim saate agliyor ama emmek icin degl tekrar pispislamam icin bende tekrar. Uyutuyorum sonra özelikle gece 12 den sonra saat başı kalkiyor emmek istiyor sürekli en fazla 10 dk emdikten sonra geri yatıyor sabah 8.30 9 a kadar uyuyor ama saat basi emme alışkanlık yaptı sanırım nasil duzeltebilirim bu uyku araliklarini aç midir ondan mi kalkıyor sizce
Bende biliyorum ek gida ya nasil baslandigini 3 gun kuralini yaptim ayrica çorbanın icine alerjik urun koymuyorum ben bebegimi herşeyi tatirarak ek gidaya gecmesini istedim ilk baslarda 1 kasikla basladik tabikide kendi mama kaşığı ile yogurt gibi su ve zeytinyağı ni kullaniyorum meyve pureleriyle de denedm elma denedm sevmedi şimdilikSık sık uyanmasinin belki bundan dolayı olabilecegini bile düşünememis. Ufacık bağırsakları süt dışında ilk defa katı gidayla Kaşık kaşık çorba ver içindekilere alerji varmı diye kontrol etmeden olmaz öyle.Her tadiminda zeytinyağ koyulur ardindna su teklif edilir.Bunlarda önemli .
Doktorumuz bile ilgisi var diyor cok erken başladı ama artk cok istedigi için tatirmaya basladim 6 kasik bebek kendi mama kasigi cok degil yaniO ilgi değil çocuk yemeğin yemek olduğunu ayırt edemez daha 6 kaşıkla tadım olmaz 1 kaşıkla olur yaptığınız yanlış