Çocuk Hastalıkları 5 aylık bebegim çok öksürüyor ne yapabilirim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Harununozlemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
96
21
38
38
Bebegim 5 aylık çok öksürüyor bugün doktora götürdüm cigerlerine inmemiş ama ilerlerse diye korkuyorm bitkisel şurup verdi daha küçük olduğu için ek olarak bir şey de veremiyorum öksürüğü için evde yapabileceğim bir şey var mı o öksürdükçe benim içim acıyor

7 Sarımsağı ezip zeytinyağında 1 saat boyunca bekletin. Sonra o zeyinyagini süzün. Ve sadece yağı bebeğinizin ayaklarının altına sürüp çoraplarını giydirin. İnsaAllah acil şifa bulur yavrum. Çok üzülüyorum bende küçük bebekler hasta olunca..

2 buçuk aylıkken kış mevsiminde öksürük sonra bronşit baslaginci olarak hastaneye yatıran bennn ayy çok acı verici günlerdi terlemesine izin vermemeye gayret et çok evden çıkarma süreç geçene kadar çok sık da yıkama kıyafetlerini sık değiştir ilacını düzenli verirsin zaten anneler dikkt eder emziriyor musun umarım emziriyorsindur bol bol emzir sk sk kızımda azalma olunca doktor en iyisi emzirmen deyip ilaçla taburcu olmuştum 3 gün sonra çok azaldı 5 gün sonra bitmişti tamamen tez zamanda iyileşsin bebiş 🙏🙏

2 buçuk aylıkken kış mevsiminde öksürük sonra bronşit baslaginci olarak hastaneye yatıran bennn ayy çok acı verici günlerdi terlemesine izin vermemeye gayret et çok evden çıkarma süreç geçene kadar çok sık da yıkama kıyafetlerini sık değiştir ilacını düzenli verirsin zaten anneler dikkt eder emziriyor musun umarım emziriyorsindur bol bol emzir sk sk kızımda azalma olunca doktor en iyisi emzirmen deyip ilaçla taburcu olmuştum 3 gün sonra çok azaldı 5 gün sonra bitmişti tamamen tez zamanda iyileşsin bebiş 🙏🙏
Evet cnm sık sık emziriyorum sadece anne sütü alıyor

7 Sarımsağı ezip zeytinyağında 1 saat boyunca bekletin. Sonra o zeyinyagini süzün. Ve sadece yağı bebeğinizin ayaklarının altına sürüp çoraplarını giydirin. İnsaAllah acil şifa bulur yavrum. Çok üzülüyorum bende küçük bebekler hasta olunca..
Allah razı olsun denicem

Bundan bir kaç ay önce benim kızımda aynı kimse öksürdü ciğerlerine inmemişti ama bende senin gibi çok korktum üstelik bana ve eşimede bulaştı zor bir dönemdi Öncelikle geçmiş olsun bu endişenden biraz olsun kurtulman gerek çünkü işleri zorlaştırıyor seni de yıpratıyor ve gününü saatlerini etkiliyor gerçekten deneyimlendi benim kızım 2 yaşında bitkisel şeyler yapmıştım ama senin bebeğin küçükmüş daha o yüzden doktorun dediklerine uyup bol bol emzir canım bir odasının nemine çok dikkat et benim kızımda bir de toz alerjisi de var tetiklemişti çok zor atlattık ama hiç ciğerine inmedi doktorumuz bize sırtına avuç içinle aşağıdan yukarı doğru vur bu balgamın ciğeri inmesini engeller dedi her gün arada yaptım buhar Makinesi açtım odasından uyumadan burnunu açık tuttum geçti emin ol onlar bizden daha güçlü

Back