Teşekkür ederimefsane7 Miden peki olağan büyüklükte mi? Babamin midesi hem büyüktü hem de kalinlasma vardi. Bir prof. Doktora gittik çünkü devlet bize bir çözüm sunmadı. Babamin mide çıkışında 1 mm bile gecis yok. O da yiyeceklerin midesinde kalmasına sebep oluyor. Gegirti çok oluyor ve kötü kokulu oluyor. Şişkinlik ve hazımsızlık da var. Şimdi tekrar yattı hastaneye ameliyatla midededen bağırsaklara yeni çıkış yapılacak.
Şimdi sizin de kötü bir şey olsaydı tomografide çıkardı. Taş mide bulantısı yapar diye biliyorum. O yüzden çok endişe etmeyin.Çok geçmiş olsun.
Merhaba,Merhaba endoskopi
çok geçmiş olsun inşallah temz çıkarMerhaba,
Evet oldum ama patoloji sonucum çıkmadı daha onu bekliyorum
teşekkür ederim inşallah temiz çıkarçok geçmiş olsun inşallah temz çıkar
bulatılarınz nasıl oldu
dr bir yorum yapmadı mı ?teşekkür ederim inşallah temiz çıkar
devam ediyor bulantılarım ve diğer şikayetlerim
daha tam olarak adı konulup ilaçlara başlayamadım da
safra keseindeki polip için bir tedavi uygulanmadı mı?Merhaba safra kaynaklı olabilir…
Safra kesemde polip var benim de oluyor her zaman bulantım. Dilerseniz ultrasonla bakıyorlar . Tamamen stres , sıkma , kendini germe ile de ilgili olabilir , midemiz en hassas organımız hemen kendini gösteriyor ..
Yok canım geceleri çok şükür rahatım. Sabah gözümü bir açıyorum akşam yatana kadar sürüyor.geceleri de bulanıyor mu
dr bir yorum yapmadı mı ?
bazı mide bakterileri de bulantı yapıyor,
yaz buraya merak ettim sebep neymiş..
selamlarYok canım geceleri çok şükür rahatım. Sabah gözümü bir açıyorum akşam yatana kadar sürüyor.Dr bir şey söylemedi.
Bakteri kaynaklı da olabiliyormuş dediğin gibi... Umarım kötü bir şey çıkmaz
Sonuçlarım çıksın doktorla görüşeyim bilgisini veririm.
Merhaba yok canım ya çıkmadı dün hastaneye sormaya gittim daha üstünde çalışılıyormuş. 1,5 ay oldu hala sonucu alamadım. İşin kötüsü son 2-3 aydır ağzında tükürük fazlalaşması oluyor ağzımın içi su. Mide mi yapıyor anlamıyorum ki hayatımda ilk defa başıma geldi.Kimsenin yanına yaklaşamıyorum. Ne olcak halim bilmiyorumselamlarefsane7 , çıktı mı sonuçların
yakın zamanda çıkar inşallah,bakteri var gibiMerhaba yok canım ya çıkmadı dün hastaneye sormaya gittim daha üstünde çalışılıyormuş. 1,5 ay oldu hala sonucu alamadım. İşin kötüsü son 2-3 aydır ağzında tükürük fazlalaşması oluyor ağzımın içi su. Mide mi yapıyor anlamıyorum ki hayatımda ilk defa başıma geldi.Kimsenin yanına yaklaşamıyorum. Ne olcak halim bilmiyorum
Bakteri yapar mı bu tükürük artışını prenses annyakın zamanda çıkar inşallah,bakteri var gibi
Tam emin değilim...Bakteri yapar mı bu tükürük artışını prenses ann
olsun fikrini söylemende önemli teşekkür ederim. Patoloji sonucunu almadan anlaşılmayacak heral de mideden olup olmadığı. Ocağın sonuna doğru çıkacak gibi... Sonucu muhakkak yazacağım buraya, benim yaşadıklarım başka arkadaşlara yol gösterir bel kiTam emin değilim...
Prensescann merhaba, sonuçlarım çıktı. Çok şükür kötü bir şey yok.selamlarefsane7 , çıktı mı sonuçların
Ay çoook şükür ya çok geçmiş olsunPrensescann merhaba, sonuçlarım çıktı. Çok şükür kötü bir şey yok.
Kimyasal gastropati çıktı. Nexıum 40 mg mide koruyucu verdi 2 ay sonra kontrol
valla bende sevindim ama pek doktor açıklama yapmadı kimyasal gastropati ne onu bile bilmiyorum kronik gastrit mi diyorum onun gibi bir şey diyor. Ahh ahh nerde eski doktorlar istanbul' un her yerinde stajyar, asistenlar var doktorun kendisini bulmak mümkün değil. Bulantımıı, yiyecek görünce tiksinme mi karın şişliğimi üsten gazı mı bu kimyasal mı yapıyor. inşallah mide koruyucu ile yapışık gezmemAy çoook şükür ya çok geçmiş olsun
kullan bakalım ,inş kesilir bulantınvalla bende sevindim ama pek doktor açıklama yapmadı kimyasal gastropati ne onu bile bilmiyorum kronik gastrit mi diyorum onun gibi bir şey diyor. Ahh ahh nerde eski doktorlar istanbul' un her yerinde stajyar, asistenlar var doktorun kendisini bulmak mümkün değil. Bulantımıı, yiyecek görünce tiksinme mi karın şişliğimi üsten gazı mı bu kimyasal mı yapıyor. inşallah mide koruyucu ile yapışık gezmem2 ay sonra tamamen geçer umarım