Öncelikle ins güzel bir gebelik geçirirsin
beta yuksek ama kese yok demişsin geç döllenme olduysa eğer beta iyiyken kese hemen görünmeyebilir bu seni korkutmasin aynı şey ablamda oldu çünkü kanamaya gelince kahverengi akıntı olabilir bunu tıpta normal görüyorlar sadece âdet kanaması gibi kırmızı olursa tehlikeli arz eder bı arkadaş bı pedi doldurmalı demiş hayır o kadar olursa geç kalınabilir dediğim gibi adet kanaması gibi kırmızı olursa mutlaka gecede olsa hastaneye git ama mutlaka kadın doğum doktoru olsun yoksa gitmenin bı anlamı olmaz bu süreçte de hiç bir şey yapma doktor yemeğini yapabilirsin derse de bana kalırsa yapma süpürge asla yapma sadece uzan ayaklarının altına yastık koy yüksekte kalsin dizlerine doğru koy gün içerisinde evin içinde sadece yürü kendini yormadan suyunu eksik etme protein ağırlıklı meyve çiğ badem çiğ fındık vs bunlari eksik etme doktorun ilaç vericektir mutlaka saatinde alman daha iyi olur ayrıca yatarken hep sol tarafına yatmaya özen göster saf tarafta bebeğin beslendiği damara rahim baskı yapiyormus o yüzden yeterli oksijen ve kan gitmiyor bebeğe bende hep o şekilde yattim ve yatmaya özen gösteriyorum hala bu ara da muane olduğun dokturunla bı iletişim kanalın olsun mutlaka ya tel ya da Instagram gibi bu gibi durumlarda yazip en iyi bilgiyi ondan alman daha sağlıklı olucaktir. Bu yazdıklarımın hepsini yaşadım ve tecrübe edindiklerim bende kanama alanları vardı zorlu bir süreç olmuştu benim için ama içini yine de ferah tut kesinlikle pozitif düşün bu çok etkili oluyor inan bana bu durumda imkansız gibi geliyor evet ama yaşayan biri olarak söylüyorum. ins kanama alanin yoktur da sadece yerleşme kanaması olur. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin