- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Canm oglmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruma cizgisi olup olmadıgını teyit etmek için idrar dsmlattıgınız yere su damlatın. Çizgi kaybolmaz inşallahhKızlar 23 Mart’ta yumurtam çatladı, bu sabah test yaptım birşey çıkmadı kenara koydum. 5-6 saat sonra baktım böyleydi, biliyorum geçerli değil ama böyle olup pozitif sonuç alan var mı merak ediyorum.
Eki Görüntüle 2613807
valla birdaha deneyebilirsinKızlar 23 Mart’ta yumurtam çatladı, bu sabah test yaptım birşey çıkmadı kenara koydum. 5-6 saat sonra baktım böyleydi, biliyorum geçerli değil ama böyle olup pozitif sonuç alan var mı merak ediyorum.
Eki Görüntüle 2613807
5-6 saat sonrası çıkan sonuç anlamsız olacağı için testin tozunu bile bırakmazdım canım. İlk 5 dakka çıktı çıktı çıkmadı çöp yani.Kızlar 23 Mart’ta yumurtam çatladı, bu sabah test yaptım birşey çıkmadı kenara koydum. 5-6 saat sonra baktım böyleydi, biliyorum geçerli değil ama böyle olup pozitif sonuç alan var mı merak ediyorum.
Eki Görüntüle 2613807
Sabah ilk idrarla yapıcam tekrar inşaallahvalla birdaha deneyebilirsin
5 6 saatsonrada olmayinca hic cikmiyor
Bence olabilir
Umut işte.5-6 saat sonrası çıkan sonuç anlamsız olacağı için testin tozunu bile bırakmazdım canım. İlk 5 dakka çıktı çıktı çıkmadı çöp yani.
O zaman umut çok
Kıyamam yaaUmut işte.
Çok teşekkür ederimBen olumlu düşünüyorum inşllah vardir
cunku ben hic hamile olmadan oyle çizgi görmedimÇok teşekkür ederim![]()
Çok sağolunO zaman umut çok❤sabah tekrarlayın testi sonucunu merak ediyorum![]()
Bu arada gecikmen oldu mu canımUmut işte.
Gerçekten mi?cunku ben hic hamile olmadan oyle çizgi görmedim
buhangi markaGerçekten mi?
50 Lik bir kutu testi bitirmek üzereyim bu markanın hiç silik çizgisini görmedim bende
Amin Allah razı olsun. Çok teşekkür ederimKıyamam yaaRabbim tez zamandaseni sevindirsin InşAllah mübarek ayların cumanın hürmetine. Bütün isteyenleri
Dün olmam gerekiyordu en geç Bugün yani yumurtlamaya göreBu arada gecikmen oldu mu canım
Freelybuhangi marka
bunu duymadım inşllah hamilesindirFreely