Aminnnn inşallahAllah'ım sen bu mübarek günlerde bizim dualarımızı kabul et yarabbimmm
SAFFAT SURESİ 100. ayette;
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.”
Tüm isteyenler için sen dualarımızı boş cevirme yarabbimmmm. aminn
Onu bilmiyorum. Kurdele de baglayabilirsin ya da guk agacinin dibine para da koyabilirsin.sonanda , peki iş isteyenler neyi nasıl çizmeli? dilek tutup kurdale ile gül ağacına bağlasam?
Ozaman bende denize atmiyim bu gece asiyim sabah alıp cuzdanima koyiyimHerkesin duası kabul olsun. Annem dileklerini yazıp gül fidanına asmıştı sabah da alıp cüzdanında saklamıştı. O sene dilekleri kabul oldu.
Nasıl çizdiniz ve sildiniz mi?Biliyor musunuz? Ben yillAr once cocuk isteyip cizmistm ve araba.. hem cocuk nasip olmustu hemde arabami degistirmistim..bunlari balkona cizmistim buarada yanina bozuk parada koymustum.,
sizler hangi sekillerde yapiyorsunuz bunu?Sadece dua mi ediyorsunuz yoksa yazip ciziyor musunuz bi yerlere?
Nerdeki tasa cizmiştı cocuk resmini hatırlıyormusunBizim bir komşumuzun çocuğu olmuyordu çok senedir. Biz küçükken bir hıdrellez günü taşa tebeşirle çocuk çizmişti. Şimdi çocuğu ilkokula gidiyor bile. :) ben de üni hazırlandıgm sene istediğim okulun önünde kendimi çizmiştim aynı okulu kazandım. Darısı diğer dileklerime. Hepimizin duası kabul olsun inşallah
Bizim evin o taraflarda yeşillik biryer vardı orada yürüyüş yaparken bitane taşın üstüne çizdi. Ama şimdi karantinadayız. Sen de evde taş varsa taşın üstüne ya da kağıda çiz gül varsa güle yoksa canlı bir çiçeğin dibine koy pencere kenarında. Öyle söylüyorlar çünkü, biri topraka gömmeyin dibine koyun yazmıştı bu konularla ilgili birini okumuştum. Bizim evde eskiden kalma denizden aldıgım taş vardı onun üstüne çizmeye çalıştım bişeyler mesela yarın dışarda topraka bırakcam doğaya deniz de var ama gidemessem topraka koycam. Önemli olan niyet. Yaz çiz niyet et. İnşallah kabul olurNerdeki tasa cizmiştı cocuk resmini hatırlıyormusun
Karakalemle cizdim.. cuzebildigim kadar iste.. hayir silmedimNasıl çizdiniz ve sildiniz mi?
Bir adet de para göm. Onu da kırmızı ya da mor (genelde kırmızı seçilir ama mor bereketin rengi) onu da cüzdanda veya evinde sakla. Bereketin paranın devr-i daim ettiği söyleniyor. :) Kabul olsun inşallah :)Ozaman bende denize atmiyim bu gece asiyim sabah alıp cuzdanima koyiyim
Teşekkür ederim bilgi için sabah alıyım demi parayıBir adet de para göm. Onu da kırmızı ya da mor (genelde kırmızı seçilir ama mor bereketin rengi) onu da cüzdanda veya evinde sakla. Bereketin paranın devr-i daim ettiği söyleniyor. :) Kabul olsun inşallah :)
Evet evet sabah erkenden al kumaşa dik cüzdana koy :)Teşekkür ederim bilgi için sabah alıyım demi parayıağaç komşunun çünkü
Canlı çiceğiniz varsa onun toprağına koyup sabah akar bir suya atın kağıdınızı. Burada mantık toprakla akarsuyu buluşturmak. Çünkü inanışa göre hz. Hızır karadan hz. İlyas sudan gelip buluşuyorlar hıdrellez sabahındaArkadaşlar gül ağacım yok benim dairede oturuyom
Tessekkür ederim Rabbım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyleyip nasip etsin inşallah hepimizeBizim evin o taraflarda yeşillik biryer vardı orada yürüyüş yaparken bitane taşın üstüne çizdi. Ama şimdi karantinadayız. Sen de evde taş varsa taşın üstüne ya da kağıda çiz gül varsa güle yoksa canlı bir çiçeğin dibine koy pencere kenarında. Öyle söylüyorlar çünkü, biri topraka gömmeyin dibine koyun yazmıştı bu konularla ilgili birini okumuştum. Bizim evde eskiden kalma denizden aldıgım taş vardı onun üstüne çizmeye çalıştım bişeyler mesela yarın dışarda topraka bırakcam doğaya deniz de var ama gidemessem topraka koycam. Önemli olan niyet. Yaz çiz niyet et. İnşallah kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?