• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 5 6 7 yaş erkek çocuk kiyafetleri aranıyor takaslik

:anneadayı:acil fiyatları uygun ve temiz olması tercihim

Merbalar, bende böyle bir takım var, lohusa tacı, aynı model bebek bandı ve yine ayno model iğneli broş. Hiç bir lekesi bızulmadı yok. Sadece hastanede fotoğraf çekiminde kullandım. Fiyat 15 tl
Fotoda resimler kötü çıkmış ama renkleri daha canlı, isterseniz whasup tan gönderebilirm

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    206,5 KB · Görüntüleme: 76
Merbalar, bende böyle bir takım var, lohusa tacı, aynı model bebek bandı ve yine ayno model iğneli broş. Hiç bir lekesi bızulmadı yok. Sadece hastanede fotoğraf çekiminde kullandım. Fiyat 15 tl
Fotoda resimler kötü çıkmış ama renkleri daha canlı, isterseniz whasup tan gönderebilirm
Özelden msj atarmisin alacam

Canim yeni dogum yapacksinya nacizane tavsiyem su an nevresim takimi alma alanlar kullaniyormu bilemedim ama benimkizimda kis bebegi hic kullanamadim yani zaten kucucuk bebek yumusacik battaniyeleri ozel onlari koca yorgan kilicina geciremiyorsun yani cocuk buyiyecek ki yorgan alip battaniye alip gecireceksin icine bebek icin erken diye dusundum yani ama tabi s3nin kararin

Bende var ayrica gormek istetsen yarin resim yuklerim canim 10liraya da veririm yikanip utulendi bebek dogmadan herseyi ve sadece carsafi kullanildi oda tertemiz ama yorgan kilifini yastigini hic kullanmadim

Olabilir ama bana tek bisey aalınca 20 tlye gelecek ikeadada 25 TL sıfırı o yüzden kalsın cnm hatta tek nevresim yastık takımı 15 TL bazı mağazalarda bulamazsa öyle yapacam artık

Back