- 30 Kasım 2022
- 1.166
- 416
- 53
- 35
- Konu Sahibi JuliJuli06
-
Ben bile bu kadar zorlanıyorsam kusanların halini düşünemiyorum… Allah yardımcın olsun cnmKusmuyorsan ne güzel canım ben arada kusuyorum da maalesef artık psikolojim bozuldu kusma korkusundan su bile içemiyorum
Geçip gitseydi şu pis belirtiler bi
Bir aydır çekiyorum bunu bir ayda bin yıl yaşlandım sanki
Ayyy hadi hayirli olsun diyelim biz simdiden Allah saglikli vicdanli merhametli bi bebis nasip etsin insallahKızlar selam sata göre 6 hafta ilişkiye göre 5+3 1 gün gecikme 27 beta 3 gün 122 7 gün için yarın kan vericem umarım bende aranıza katılırım
Aminnn inşallah hepimizeAyyy hadi hayirli olsun diyelim biz simdiden Allah saglikli vicdanli merhametli bi bebis nasip etsin insallah
5. Haftamın içinde koku hassasiyetim aşırı arttı.Sigara,soğan,balıkBeyaz leblebi ye canim bendede var beyaz leblebi bastiriyor yanmayi eksimeyi
Hepimiz inşallah sağlıkla kavuşalım. Huzurlu bir hamilelik geçirelim.Ayyy hadi hayirli olsun diyelim biz simdiden Allah saglikli vicdanli merhametli bi bebis nasip etsin insallah
Hamilelik oncesi sigara kullanan biri olarak bende sigara kokusundan nefret ediyorum ayyyy gececek bunlarda5. Haftamın içinde koku hassasiyetim aşırı arttı.Sigara,soğan,balıkayrıca bu sabah bulantım oldu leblebi ve temiz hava bastırdı kusmadım. Şuan 5.hafta için bende durum bu kızlar. Şiddetli kasık ağrım ve yorgunluğum yok
Hamilelik öncesi bende sigara kullanıyordum. Bıraktım. Gerçekten bazı kokular beni bitiriyor şuan. Doktor 5 haftalıksın dedi. Keseyi gördük dış gebelik değil dedi henüz kalp atışı için erken olduğunu söyledi 7.haftada kalp atışını duyacağız inşallah. Kese boyu 7.80mm bugün verdiğim Beta 15binHamilelik oncesi sigara kullanan biri olarak bende sigara kokusundan nefret ediyorum ayyyy gececek bunlarda
Canım benimde 5 haftalık benzer gözüküyor bugün aldık görüntüsünü5 haftalık kese nasıl sizce hanımlar şekli vs
İnşallah kalp atışlarını da duyarızCanım benimde 5 haftalık benzer gözüküyor bugün aldık görüntüsünüEki Görüntüle 3226209 Eki Görüntüle 3226210
İnşallah buna şükür diyeceğiz şimdilik doktor terslik olsa söylerdi takma kafana sen. 2 hafta sonra inşallah kalp atışı sonra cinsiyet derken geçip gidecek.İnşallah kalp atışlarını da duyarız
İnşallah ya ilkinde kürtaj oldum o yüzden çok korkuyorumİnşallah buna şükür diyeceğiz şimdilik doktor terslik olsa söylerdi takma kafana sen. 2 hafta sonra inşallah kalp atışı sonra cinsiyet derken geçip gidecek.
Aa çok üzüldüm olsun moralini yüksek tut güzel olur herşey mübarek aylardayız dua et bol bol. İlkinde bebekle ilgili birşey mi olmuştu?İnşallah ya ilkinde kürtaj oldum o yüzden çok korkuyorum
Rabbim hepinizin bebegini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAa çok üzüldüm olsun moralini yüksek tut güzel olur herşey mübarek aylardayız dua et bol bol. İlkinde bebekle ilgili birşey mi olmuştu?
Benim hamilelik belirtimde hafif şişlik ve reglimden bir kaç gün önce çok hafif karnımın altı kasıklarıma yakın yerde hafif sızlamalar başladı şuan hala ara ara kramp gibi giriyor. Çok merdiven inip çıkarsam özellikle artıyor.Rabbim hepinizin bebegini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBelirtilerde regl sancisindan bir tık az ve sürekli olmayan arada gelen bir ağrı mi oluyor? Bir de beyaz sarı akıntı mi oluyor?
Yorma kendini, bebisne ve kendine iyi bak. Benim de şüphelerim var ama emin olamıyorum. Arada giren karın ağrısı, sarı beyaz akıntı, bel ağrısı özellikle ayakta çok kaldıysam. Bir de biraz biraz göğüslerimde acıma başladı.Benim hamilelik belirtimde hafif şişlik ve reglimden bir kaç gün önce çok hafif karnımın altı kasıklarıma yakın yerde hafif sızlamalar başladı şuan hala ara ara kramp gibi giriyor. Çok merdiven inip çıkarsam özellikle artıyor.
Bende göğüs ağrısı henüz yok ama göğüslerimde ciddi büyüme var benim zaten göğüslerim küçük değildi ama abartısız bir beden büyüdü daha 5 haftanın sonundaymışım düşün yaniYorma kendini, bebisne ve kendine iyi bak. Benim de şüphelerim var ama emin olamıyorum. Arada giren karın ağrısı, sarı beyaz akıntı, bel ağrısı özellikle ayakta çok kaldıysam. Bir de biraz biraz göğüslerimde acıma başladı.
Ah kıyamam, sağlıkla gelsin de önemli olan oBende göğüs ağrısı henüz yok ama göğüslerimde ciddi büyüme var benim zaten göğüslerim küçük değildi ama abartısız bir beden büyüdü daha 5 haftanın sonundaymışım düşün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?