- 30 Ocak 2023
- 568
- 137
- 18
- Konu Sahibi JuliJuli06
-
Çok erken gebe kaldığımı fark ettim doktor hep alttan baktı en son altı haftalıkken kalp atışını almak için vajinal baktı alet beş dakikaya yakın icimde kaldı sağa sola çevirip durdu sonra kalp atışını duyduğunu söyledi ama ben duymadım sonra da zaten kese bozulmuş alti hafta boyuncada o şekilde karnimda durdu 12 haftalıkken de kürtaj oldum ya bebekte sıkıntı vardı ya da doktor ihmali bilmiyorum dünde pembe akıntı geldi doktora gittim bugün karindan keseyi gördü yerleşme kanaması olabilir dedi her ihtimale karşı düşük hapı ve aspirin verdi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan hiçte çocuğum yok çokta hevesliyimAa çok üzüldüm olsun moralini yüksek tut güzel olur herşey mübarek aylardayız dua et bol bol. İlkinde bebekle ilgili birşey mi olmuştu?
Evet hamilesiniz besbelliKızlar madem hepiniz hamilesiniz bilirsiniz, bu beta HCG değere göre pozitif mi?Eki Görüntüle 3226310 Eki Görüntüle 3226311
Bu teste göre hamilesin şimdi 1 gün arayla tekrar Beta test yaptırmalısın 1.000i geçene kadar kan ver geçer geçmez doktor randevusu alıp doktora gidebilirsin. Keseyi görmek için hem artışların normalse hemde keseyi görürse doktorun dış gebelik- yalancı gebelik ihtimallerinde ortadan kalkacak.Kızlar madem hepiniz hamilesiniz bilirsiniz, bu beta HCG değere göre pozitif mi?Eki Görüntüle 3226310 Eki Görüntüle 3226311
Benimde bata göre 5 çıkıyor beta test 15.000ve 7mm olduğu için kese 6 haftalık sandım. Doktor 5 hafta dedi bence doktor ne diyorsa oBenimde 6haftalik ama bata göre 7cikiyor anlamadım .birde göğüs büyümesi oldu bulantı vs hicbirsey yok.
Şunu merak ediyorum 5+6da 2.5mm dedi sizce nedir
Sanırım kesenin boyutuna değil icinxekinin boyutunu ölçtü benimkiBenimde bata göre 5 çıkıyor beta test 15.000ve 7mm olduğu için kese 6 haftalık sandım. Doktor 5 hafta dedi bence doktor ne diyorsa o
Selam hayırlı olsunbence doktorun gerek yok dediyse verme en zoru beklemek biliyorum ama beklemekten başka birşey gelmiyor elimizde
Hayırlı olsunTekrar selamlar herkese, sat a göre 6+2
Bugun ilk dr kontrolüm var inşallah herşey yolundadır
En son cmtsi dayanamadım bi kan verdim kaç olmuş diye 5087 çıktı , hafif kasık ağrısı ara ara oluyor, göğüs hassasiyeti azaldı ama halen var ucu daha çok acıyor
TeşekkürlerHayırlı olsunne güzel sabretmissin ben 4+6 da dayanamadım doktora gittim keseyi alttan gördük 6+2de tekrar çağırdı. Doktordan çıkınca da yaazz
Heee anladiimTeşekkürlerseninde hayırlı olsun ben sabretmedim :)) nerde o sabır 4nisanda çağırdı ilk yazıcam tabiki
Çok şükür keseyi gördük, hatta sarı keseyide (yolk) bebeğin oluşmaya başladığı yer diyebiliriz dedi dr :) dış gebelik yok çok şükür 10 gün sonra kontrol , inşallah kalp atışınıda duyacağızHayırlı olsunne güzel sabretmissin ben 4+6 da dayanamadım doktora gittim keseyi alttan gördük 6+2de tekrar çağırdı. Doktordan çıkınca da yaazz
Maşallah canım çok çok sevindim senin adınaÇok şükür keseyi gördük, hatta sarı keseyide (yolk) bebeğin oluşmaya başladığı yer diyebiliriz dedi dr :) dış gebelik yok çok şükür 10 gün sonra kontrol , inşallah kalp atışınıda duyacağız
Beklenen doğum 3 aralıkmış :)
Çok çok hayırlı olsun,şükür kanamam olmadı ama progestan bulunsun diye yazdırdım , hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsinMaşallah canım çok çok sevindim senin adınaben şimdi hastaneden çıktım kanamam oldu hemen gittik iğne serum fitil aldım eve geçiyoruz ben de yolku gördüm çok şükür
Teşekkürler hayır yaptirmadim yaptırılması mi gerekiyorduÇok çok hayırlı olsun,şükür kanamam olmadı ama progestan bulunsun diye yazdırdım , hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Bu arada sma testi yaptırdınız mı
Benimde Dr kontrolum vardı kalp atışını duyduk.Duyurana hamd olsunÇok çok hayırlı olsun,şükür kanamam olmadı ama progestan bulunsun diye yazdırdım , hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Bu arada sma testi yaptırdınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?