- Konu Sahibi JuliJuli06
-
Merhaba öncelikle hayırlı olsun gebeliginiz konuya göz atarken dış gebelik değil şükür demişsiniz dış gebelikten suphelendiginjz konu nedir bende 6+4haftalik hamileyim yarın doktora gideceğim karnım çok ağrıyor yanıyor gibi korkuyorum acaba dış gebelik midirÇok şükür keseyi gördük, hatta sarı keseyide (yolk) bebeğin oluşmaya başladığı yer diyebiliriz dedi dr :) dış gebelik yok çok şükür 10 gün sonra kontrol , inşallah kalp atışınıda duyacağız
Beklenen doğum 3 aralıkmış :)
Bir belirtim yoktu şüpheleneceğim, ilk gebeliğim ,aşılama ile oldu ve yaşım ileri oldugu için(38) ve çok okudugum içim bir efhamdı genel olarakMerhaba öncelikle hayırlı olsun gebeliginiz konuya göz atarken dış gebelik değil şükür demişsiniz dış gebelikten suphelendiginjz konu nedir bende 6+4haftalik hamileyim yarın doktora gideceğim karnım çok ağrıyor yanıyor gibi korkuyorum acaba dış gebelik midir
Bende evham yapıyorum şuan da benimde 3. Gebeligim olacak ilk ikisi düşük oldu bundada ister istemez kotu senaryolar geliyor aklıma karnımda da ağrı olunca acaba dış gebelik mi düşündümBir belirtim yoktu şüpheleneceğim, ilk gebeliğim ,aşılama ile oldu ve yaşım ileri oldugu için(38) ve çok okudugum içim bir efhamdı genel olarak
Benim ara ara hafif regl ağrısı gibi oluyor dr normal dedi , korkmamaya çalış, şimdi de haftaya inşallah kalp atışını duyarsamBende evham yapıyorum şuan da benimde 3. Gebeligim olacak ilk ikisi düşük oldu bundada ister istemez kotu senaryolar geliyor aklıma karnımda da ağrı olunca acaba dış gebelik mi düşündüm
Duyarsınız inşallah sağlıklı gebelikler yasalimBenim ara ara hafif regl ağrısı gibi oluyor dr normal dedi , korkmamaya çalış, şimdi de haftaya inşallah kalp atışını duyarsam
Kalp atışı için kaç gün sonra gidiceksiniz acaba bize 10 gün sonrası için randevu almamazı söyledilerBenim ara ara hafif regl ağrısı gibi oluyor dr normal dedi , korkmamaya çalış, şimdi de haftaya inşallah kalp atışını duyarsam
Banada 10 gün sonraya verdi randevu,13 nisanda gideceğim , 6+4 oldu bugunKalp atışı için kaç gün sonra gidiceksiniz acaba bize 10 gün sonrası için randevu almamazı söylediler
Benim de var sabahları aç karnına 1 kaşık saf zeytinyagi ve kayısı suyu içiyorum bazen de avakado yeyip küçük 1 fincan türk kahvesi içtiğim an 5 dakika içinde tuvalete koşuyorum tavsiye ederimSelam kızlar bende 6+2’yim. Göğüs hassasiyeti, arada olan kasık ağrıları ve hafif mide bulantılarım var. Lakin ben günlerdir kabızım ne yapmam gerek bilmiyorum
Ay cok teşekkür ederimBenim de var sabahları aç karnına 1 kaşık saf zeytinyagi ve kayısı suyu içiyorum bazen de avakado yeyip küçük 1 fincan türk kahvesi içtiğim an 5 dakika içinde tuvalete koşuyorum tavsiye ederim
Ne demek rica ederimAy cok teşekkür ederim
Aynısı bende de var.gebelikten kabızlık ta .bol su ve kayısı kurusu yemek sıcak suyla yada hoşafı iyi geliyor İnsSelam kızlar bende 6+2’yim. Göğüs hassasiyeti, arada olan kasık ağrıları ve hafif mide bulantılarım var. Lakin ben günlerdir kabızım ne yapmam gerek bilmiyorum
Günde 1 bucuk litre suyun altına düşmüyorum zaten kayısı yemeye baslayacağım bakalımAynısı bende de var.gebelikten kabızlık ta .bol su ve kayısı kurusu yemek sıcak suyla yada hoşafı iyi geliyor İns
5+6yim daha mide bulantım yok çok şükür ama şişkinlik var tabiikiDiğer bulgularınz varmı kızlar mide bulantısı karında baya bı şişlik rahatsizlik
Canım hayır maalesef 280 le görmen imkansız benim beta 2800 dü alttan zar zor görebildiler ayrıca betan gayet güzel artmış telaş yapma bence 5 ya da 5+5 haftalık olana kadar bekle öyle git biliyorum beklemek zor ama şimdi de gitsen 4 haftalıkken de gitsen birşey değişmeyecek görünmez kese üzgünüm. Ayrıca evet geç yumurtlamis olabilirsinKızlar bata göre 4+5im adete 3 gün kala 15le öğrendim. Adetin 4. Günü beta 280di bu ilerleme normal mi 15-50-85-280. Kese oluşmuş mudur. Gitsem görebilir miyim. Geç döllenme dedikleri şey bu mu oluyo yani adete 4 gün kala bu kadar düşük betayla öğrenmem geç döllenme mi demek
Adete 4 gün kala düşük beta ile öğrenmen normal.Ben adetin geciktiği 3.gün 41 le öğrendim,2 gün sonra(cmtsi) 134,2 geldi ,dr 10 gün sonraya randevu verdi, dr gitmeden 2 gün önce ve 134,2 çıkan değerden tam bir hafta sonra baktırdım 5087 çıktı.Yani dr a gittiğimde 10binleri geçmişti muhtemel karından ultrasonrala gördük keseyi ve yolk kesesinide hatta,10 gün sonra yani 13 nisanda kalp atımı için çağırdı bakalımKızlar bata göre 4+5im adete 3 gün kala 15le öğrendim. Adetin 4. Günü beta 280di bu ilerleme normal mi 15-50-85-280. Kese oluşmuş mudur. Gitsem görebilir miyim. Geç döllenme dedikleri şey bu mu oluyo yani adete 4 gün kala bu kadar düşük betayla öğrenmem geç döllenme mi demek
Aynen be imde oyle şişkinlik nasill var5+6yim daha mide bulantım yok çok şükür ama şişkinlik var tabiiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?