- Konu Sahibi JuliJuli06
-
Benim bebişte sürpriz oldu normal rutin kontrole gebe olmayanlar polikinliğine gidip rahminde kalınlaşma var gebe olabilirsin test yap değilsen adet söktürücü veririz demişti bende test yaptım şok olarak öğrendim minik fasulyemiKizlar selamlarrr ben suan 6+2 hamisim sizler kac haftaliksiniz belirtileriniz neler benim iki uc gundur kokulara asiri hassasiyetim basladi midem cok hafif bulaniyo (nerdeyse hic) birde enerjim yok sanki bugun, uyuma istegi geliyo sabahtan beri4. Haftadan beri ishaldim yeni duzeldim kendi kendime patates yiyerek ilac vs kullanmadim cunku hicbi acil veya doktor bir sey yapmadi soylemedi 5 haftalikken doktora gittigimde kesede bebek gorunmuyo dedi o kadar uzuldumki ama umudumu kesmiyorum baska doktordan randevu aldim insallah gorunecek cunku daha kucuk ve gorunmeme ihtimali varmis o hafta bana dua edinnn sizin durumlar nasil kim neler hissediyo bakalim kalp atisini duyan varmi kac haftalikken duydunuz bizden onde olanlar bizede bilgi tavsiye versinnnnnn
Seninki daha büyük sürpriz olmuş hahah çok iyiBenim bebişte sürpriz oldu normal rutin kontrole gebe olmayanlar polikinliğine gidip rahminde kalınlaşma var gebe olabilirsin test yap değilsen adet söktürücü veririz demişti bende test yaptım şok olarak öğrendim minik fasulyemibelirti olarakta hiç belirti yok iştahım açıldı sürekli cips çikolata yiyesim geliyor diğer gebeliğimde tiksinmem çok olmuştu yaptığım yemeğin kokusunu alınca asla yiyemiyodum bu aksine iştahım arttı anca yiyorum
Mide yanmasına ne iyi geliyorsa araştır onu tüketmeye bak bence rahatlarsın az da olsaSeninki daha büyük sürpriz olmuş hahah çok iyibenim midem deli gibi yaniyoorr yemek istesem de yiyemiyorum
Valla işte hamileler için olan mide ilacı ve tuzlu çubuk kraker başka çare yok şimdilik maalesefMide yanmasına ne iyi geliyorsa araştır onu tüketmeye bak bence rahatlarsın az da olsa
6.haftada başladı yavaştan canım. Teşekkür ederimHayirli olsun bebisin canim
Hafta olarak bizlerden ilerisin acaba bu dedigin belirtiler kac gun sonra oldu. ? Bende suan ilk haftam cok normalim ishal disinda korkuyorum gelecek haftalarda kotulesmekten
28 şubatta hamile olduğumu öğrendim 8 martta keseyi gördük 18 inde kalp atışını duyduk şükürEee gittin mi dr kalp atislari duyulur bu hafta
Gebelik hesaplamada cikiyor kac haftalik oldugun takip et istersen
Her yeni haftaya girdiginde heyecanla bebegim bu hafta ne kadar buyumus nereleri gelismis diye takip etmekk cokk guzel
Normaldir benim son adet tarihimin ilk günü 2-3 şubat ben 7 martta öğrendim 17 martta gittiğimde keseye göre 5+3 dedi doktorum dün kontrolde 6+2 olarak söyledi kalbini dinledim. Doktorun ona göre düzenleyecek zaten tarihini için ferah olsun28 şubatta hamile olduğumu öğrendim 8 martta keseyi gördük 18 inde kalp atışını duyduk şükür3 farklı uygulama indirdim hepsinde gün farklı çıkıyor ultrasonda farklı çıkıyor benim hesaplamam farklı çıkıyor
Of en zor zamanlar Allah kolaylık versin çok zorBen de 8+4’üm bugün
Mide bulantısı kusma halsizlik tiksinti ne ararsanız hepsi var ve giderek daha da kötü oluyor maalesef
Sürekli yatıyorum ve son iki gündür çubuk kraker dışında pek bir şey yiyemiyorum su bile içemiyorum zar zor birkaç yudum
İlaç da kullanıyorum bulantı için ona rağmen böyle Nolcak bilmiyorum bu durum
Benim kasik ağrım bugün basladi ben de korktum yine mi kimyasal olacak acaba diye6+2yim kasik ağrısı beni benden aliyor sağ tarafım kasik ayrı bel ayrı agriyo mide bulantılarından bahsetmiyorum bile ayrı yetten gaz sancisi bide üstüne dişağrısı vallahi çöktüm hepsini idare ediyorum da bu kasik ağrısı çok fena benim gibi olan var mı
Keseyi gördünüz mü ?İş yapmak ne mümkün yemek zor yaptım bugün çektiğim ağrının haddi yok çok korktum hemşireyi aradım sordum normal dedi kanama yoksa sıkıntı yok rahim genişliyor dedi bakalım sağlıklı haberlerini alalım da her ağrı başımızın üstüneBenim kasik ağrım bugün basladi ben de korktum yine mi kimyasal olacak acaba diyebildiğin zonkluyor iş yaptırmıyor
Aynen öyle çekmesi sorun değil de içimizde sürekli bir acaba oluyor maalesefKeseyi gördünüz mü ?İş yapmak ne mümkün yemek zor yaptım bugün çektiğim ağrının haddi yok çok korktum hemşireyi aradım sordum normal dedi kanama yoksa sıkıntı yok rahim genişliyor dedi bakalım sağlıklı haberlerini alalım da her ağrı başımızın üstüne
Hayırlı olsun kimyasalı atin aklınızdan hala adet olmadıysanız kimsayal değildir bende daha önce kimyasal geçirdim adetim sadece 2 gün gecikti akşamına adet oldum kandada 13 çıkmıştı iyi düşünün iyi olsunAynen öyle çekmesi sorun değil de içimizde sürekli bir acaba oluyor maalesefyok benim daha cok yeni 4 haftalık, haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora
Hayirli olsun guzel bi supriz yapmis bebis sana Allah sabir versin kardesim artikSelam kızlar hepinize hayırlı olsun Allah'ım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallahben daha çok çok çok yeniyim maalesef reglime 6 gün kala tesadüfen öğrendim niye maalesef diyorum çünkü bu ay kendi kendime yemin etmiştim asla regl geçmeden kan vermycem çünkü çok erken öğrenince beklemek zor oluyor demiştim ama ateslenince antibiyotik almak zorundaydım almadan da mecbur kan istediler ve gebe olduğumu öğrendim simdi keseyi görmek için bile 1-2 hafta beklemem gerekiyor
Beyaz leblebi ye canim bendede var beyaz leblebi bastiriyor yanmayi eksimeyiSeninki daha büyük sürpriz olmuş hahah çok iyibenim midem deli gibi yaniyoorr yemek istesem de yiyemiyorum
Ah bunu hiç duymamıştım çok sağ ol deniycemBeyaz leblebi ye canim bendede var beyaz leblebi bastiriyor yanmayi eksimeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?