5+5 gebelik

Bende bugün 1386 hcg değeri ile muane oldum 4 gün önce 886 idi. Doktor rahim kalinlasman iyi nokta gibi gösterdiği yerde de kesen beliricek dedi okadar ve 6+1 haftalığız suan

Cnm hiçbir dr kolay kolay net bise söylemiyor 12+5 haftaligim şu an ben mesela bugün kontrolüm vardı 2li tarama testi falan yapıldı cinsiyet belli ama net bişey söyleyemiyorz dedi bende gibi de mi demiyorsunuz dedim ne dese iyi ben doktorum biz gibilerle konusmuyoruz dedi ee sen 1 dk önce net değil derken de kesin değilsin ki kendiyle çelişiyor yani. Söylemezsen söyleme yarın özele gider öğrenirim dedim icimden. İlk haftalar skntili oluyor ama emin ol sonrası da öyle şu mu bu mu sonuç ne cikaqvk derken 9 ay geçiyor sanırım..
Bende bugün 1386 hcg değeri ile muane oldum 4 gün önce 886 idi. Doktor rahim kalinlasman iyi nokta gibi gösterdiği yerde de kesen beliricek dedi okadar ve 6+1 haftalığız suan
Kesenin belirecegi noktayı biliyorlar cnm ben ilk gittiğim de kese tam gözükmedi ama dr burda sıvı birikimi var buraya yerleşecek demstı dediği gibi orada belirdi kesem. Bu senin için iyi bir gelişme bence en azından kesen oluşmaya başlamış 3 güne kadar keseyi nokta kadar da olsa görürsün insAllah ben o günden sonra 3 gün sonra gitmiştim keseyi ufacık görmüştük

Inşallah canım ya Rabbim kolayca geçirir inşallah bu günleri bize

Inşallah canım ya Rabbim kolayca geçirir inşallah bu günleri bize
İNŞALLAH buraya yazacaksın ilerde bak keseyi bi gör bebek içinde oluşmaya başlasın bulantılarım var diyeceksin o günler de gelecek ilk de demiştim sana beynine negatif yollama asla bu donemde sakın çevre ne diyor die kafana takma ( her kafadan bi ses çıkar çünkü ) ben bebeği ilk de göremedim bana eşimin arkadaşının eşi telefonda boşver takma olursa olur senin daha önce de düşügün olmuştu dimi diyor hiç olmadı öyle bişey bu arada Yoo o nerden çıktı dedim bende ne düşügü... olumlu ol sadece bebeğini düşün , sana kötü gelen ne varsa kim varsa uzak dur sana tek tavsiyem bu olur

Evet çok haklısın kuzum. Kotu düşünüp kendini yiyip bitirmektense Rabbime emanet edip hayırlısını istemek çok daha iyi ❣ inşallah o gunleri de görürüz

Aynen canım,bu doktorların tavrı zaten bizi bu hale getiriyor.Bazen diyorum keşke beta hcg artışına baktırmasaydım da bu stresi yaşamasaydım,insan yine de duramıyor işte.Bu dış gebelik olayı hiç aklıma bile gelmemişti,şok oldum.Bir de ben tam tüp bebek için OPU ya başlayacaktım adetimi bekliyordum,o arada normal gebelik oldu,yaşım da çok 42,bu mucize bir bebek oldu bizim için,Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin,mucizeyi devam ettirsin inş..Seninki bayağı büyümüş canım,inşaallah sağlıkla kucağına alırsın,cinsiyetini de Allah gönlüne göre versin

Ya çok üzgünüm. Doktora gittim. Gebe olduğumu düşünüyorum. Ama ultrasonda baktı görülmedi. Beta sonucu çıkacak yarın. 5+3 haftalıkta kese görünmeme ihtimali var mıdır

Ya çok üzgünüm. Doktora gittim. Gebe olduğumu düşünüyorum. Ama ultrasonda baktı görülmedi. Beta sonucu çıkacak yarın. 5+3 haftalıkta kese görünmeme ihtimali var mıdır
Ihtimal var tabiki geç döllenme olabilir. Ama hcg artışlarına dikkat et. Benim de görünmemişti ve artışlarım duzensizdi. Düşük yaptım. Kavuşamadan ayrıldım

Ihtimal var tabiki geç döllenme olabilir. Ama hcg artışlarına dikkat et. Benim de görünmemişti ve artışlarım duzensizdi. Düşük yaptım. Kavuşamadan ayrıldım
Aaa öyle mi.. Öyle bir durum da söz konusu demek. Çok geçmiş olsun arkadaşım. Ve teşekkür ederim böyle bir duruma karşı uyardığı için

hissettikleriniz çok acı.. inşallah Allah sevinenlerden eylesin..

hissettikleriniz çok acı.. inşallah Allah sevinenlerden eylesin..
Amin Rabbim kimseyi büyük imtihanlarla sınamasın şuan 11 haftalık oldu sancılarım dindi sürekli yatıyorum her hafta kontrole gidiyorum gözlerim mutluluktan dolu dolu oluyo onun kalp atışlarını duyunca sanki bana " anne sakın ol ben iyiyim" diyo . Rabbim annelere ve meleklerine sağlık sıhhat versin umudunuzu hiç bir şartta kim ne derse desin kaybetmeyin .

Malesef gebeliğim sonlandı. 6+4 günlükken kanamam başladı ve düşük yaptım
çok geçmiş olsun.. üzüldüm.. kendiliğinden mi düştü bir operasyon yaptılar mı? umudunu yitirme ben aralığın son haftası kürtaj oldum şuan 6+0 hamileyim ama kalp atışı vs bir sürü daha stresli gün var bitmiyo hiç bir şekilde napalım Allah hayırlısı ile tekrar nasip etsin.. ben çok üzgündüm ağlayamıyodum bile boğazımda bi yumruk vardı.. kontrol günü doktorun yanında ağladım artık dedi ki o kadar şanslısın ki benim herşeyim düzgün giderken 7 aylık bebeğimin kalbi durdu suni sancı ile ölü bebeği doğurdum.. çok acı çok.. Allah eşin ile sana hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin..

aminnnn inşallah 9 ay ve sonrası da Allaha emanet olsunlar :)

Amin canım benim hepimizde nasip etsin inşallah. Kendiliğinden düştü benimki bi operasyon yapmadılar. Bide ben istemedim yapmalarını kendiliğinden dusucek zaten dedikleri için. Rabbim kimsenin umudunu hayalini yarıda bırakmasın. Evet çok zor bi durum çok çok zor oluyo. Ama ışte elden de bi çare gelmiyo mecburen teselli ediyosun kendini. Aklın fikrin herzaman onda oluyo ama ışte....

Aaa öyle mi.. Öyle bir durum da söz konusu demek. Çok geçmiş olsun arkadaşım. Ve teşekkür ederim böyle bir duruma karşı uyardığı için
Ne demek canım benim insanın aklına hiç bir zaman kötü şeyler gelmiyo getirmek istemiyo. Ama ışte Rabbim ne yazdıysa başına geliyo yaşıyorsun. Rabbim seni bebeğine kavuştursun inşallah❣

peki kontrole gidecek misin kendiliğinden düşse de içerde herhangi bir şey kalmış ise tespit edilmesi açısından bir de rahim yapışıklığı gibi durumlar olabiliyomuş. doktorun söylemiştir de hani olur da söylemedi ise diye yazdım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…