Bende bugün 1386 hcg değeri ile muane oldum 4 gün önce 886 idi. Doktor rahim kalinlasman iyi nokta gibi gösterdiği yerde de kesen beliricek dedi okadar ve 6+1 haftalığız suanYani uzun bi sürecin ardından değer yükseldi dış gebelik olmadığı kesinleşti. Kese göründü, sağlıklı gelişip gelişmediği artik bu haftalarda belli olacak usg ye girecek ben yine gelisme olursa yazarim
Cnm hiçbir dr kolay kolay net bise söylemiyor 12+5 haftaligim şu an ben mesela bugün kontrolüm vardı 2li tarama testi falan yapıldı cinsiyet belli ama net bişey söyleyemiyorz dedi bende gibi de mi demiyorsunuz dedim ne dese iyi ben doktorum biz gibilerle konusmuyoruz dedi ee sen 1 dk önce net değil derken de kesin değilsin ki kendiyle çelişiyor yani. Söylemezsen söyleme yarın özele gider öğrenirim dedim icimden. İlk haftalar skntili oluyor ama emin ol sonrası da öyle şu mu bu mu sonuç ne cikaqvk derken 9 ay geçiyor sanırım..İnşaallah canım ya,moral oldu yazdıkların...Progesteronum 19 çıktı,sağlıksız gebelikte 5 ve daha düşük değerde olurmuş,tek umudum bu.Kaç tane doktorla konuştuysam net bişey söylemiyor,bu belirsizlik de kabus gibi..
Kesenin belirecegi noktayı biliyorlar cnm ben ilk gittiğim de kese tam gözükmedi ama dr burda sıvı birikimi var buraya yerleşecek demstı dediği gibi orada belirdi kesem. Bu senin için iyi bir gelişme bence en azından kesen oluşmaya başlamış 3 güne kadar keseyi nokta kadar da olsa görürsün insAllah ben o günden sonra 3 gün sonra gitmiştim keseyi ufacık görmüştükBende bugün 1386 hcg değeri ile muane oldum 4 gün önce 886 idi. Doktor rahim kalinlasman iyi nokta gibi gösterdiği yerde de kesen beliricek dedi okadar ve 6+1 haftalığız suan
Inşallah canım ya Rabbim kolayca geçirir inşallah bu günleri bizeCnm hiçbir dr kolay kolay net bise söylemiyor 12+5 haftaligim şu an ben mesela bugün kontrolüm vardı 2li tarama testi falan yapıldı cinsiyet belli ama net bişey söyleyemiyorz dedi bende gibi de mi demiyorsunuz dedim ne dese iyi ben doktorum biz gibilerle konusmuyoruz dedi ee sen 1 dk önce net değil derken de kesin değilsin ki kendiyle çelişiyor yani. Söylemezsen söyleme yarın özele gider öğrenirim dedim icimden. İlk haftalar skntili oluyor ama emin ol sonrası da öyle şu mu bu mu sonuç ne cikaqvk derken 9 ay geçiyor sanırım..
Kesenin belirecegi noktayı biliyorlar cnm ben ilk gittiğim de kese tam gözükmedi ama dr burda sıvı birikimi var buraya yerleşecek demstı dediği gibi orada belirdi kesem. Bu senin için iyi bir gelişme bence en azından kesen oluşmaya başlamış 3 güne kadar keseyi nokta kadar da olsa görürsün insAllah ben o günden sonra 3 gün sonra gitmiştim keseyi ufacık görmüştük
İNŞALLAHInşallah canım ya Rabbim kolayca geçirir inşallah bu günleri bize
Evet çok haklısın kuzum. Kotu düşünüp kendini yiyip bitirmektense Rabbime emanet edip hayırlısını istemek çok daha iyiİNŞALLAHburaya yazacaksın ilerde bak keseyi bi gör bebek içinde oluşmaya başlasın bulantılarım var diyeceksin o günler de gelecek ilk de demiştim sana beynine negatif yollama asla bu donemde sakın çevre ne diyor die kafana takma ( her kafadan bi ses çıkar çünkü ) ben bebeği ilk de göremedim bana eşimin arkadaşının eşi telefonda boşver takma olursa olur senin daha önce de düşügün olmuştu dimi diyor hiç olmadı öyle bişey bu arada Yoo o nerden çıktı dedim bende ne düşügü... olumlu ol sadece bebeğini düşün , sana kötü gelen ne varsa kim varsa uzak dur sana tek tavsiyem bu olur
Aynen canım,bu doktorların tavrı zaten bizi bu hale getiriyor.Bazen diyorum keşke beta hcg artışına baktırmasaydım da bu stresi yaşamasaydım,insan yine de duramıyor işte.Bu dış gebelik olayı hiç aklıma bile gelmemişti,şok oldum.Bir de ben tam tüp bebek için OPU ya başlayacaktım adetimi bekliyordum,o arada normal gebelik oldu,yaşım da çok 42,bu mucize bir bebek oldu bizim için,Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin,mucizeyi devam ettirsin inş..Seninki bayağı büyümüş canım,inşaallah sağlıkla kucağına alırsın,cinsiyetini de Allah gönlüne göre versinCnm hiçbir dr kolay kolay net bise söylemiyor 12+5 haftaligim şu an ben mesela bugün kontrolüm vardı 2li tarama testi falan yapıldı cinsiyet belli ama net bişey söyleyemiyorz dedi bende gibi de mi demiyorsunuz dedim ne dese iyi ben doktorum biz gibilerle konusmuyoruz dedi ee sen 1 dk önce net değil derken de kesin değilsin ki kendiyle çelişiyor yani. Söylemezsen söyleme yarın özele gider öğrenirim dedim icimden. İlk haftalar skntili oluyor ama emin ol sonrası da öyle şu mu bu mu sonuç ne cikaqvk derken 9 ay geçiyor sanırım..
Kesenin belirecegi noktayı biliyorlar cnm ben ilk gittiğim de kese tam gözükmedi ama dr burda sıvı birikimi var buraya yerleşecek demstı dediği gibi orada belirdi kesem. Bu senin için iyi bir gelişme bence en azından kesen oluşmaya başlamış 3 güne kadar keseyi nokta kadar da olsa görürsün insAllah ben o günden sonra 3 gün sonra gitmiştim keseyi ufacık görmüştük
Evet çok haklısın kuzum. Kotu düşünüp kendini yiyip bitirmektense Rabbime emanet edip hayırlısını istemek çok daha iyi❣ inşallah o gunleri de görürüz ❣
Malesef gebeliğim sonlandı. 6+4 günlükken kanamam başladı ve düşük yaptımsuan nasılsınız merak ettim İNŞAALLAH iyisinizdir
Ihtimal var tabiki geç döllenme olabilir. Ama hcg artışlarına dikkat et. Benim de görünmemişti ve artışlarım duzensizdi. Düşük yaptım. Kavuşamadan ayrıldımYaçok üzgünüm. Doktora gittim. Gebe olduğumu düşünüyorum. Ama ultrasonda baktı görülmedi. Beta sonucu çıkacak yarın. 5+3 haftalıkta kese görünmeme ihtimali var mıdır
Aaa öyle mi.. Öyle bir durum da söz konusu demek. Çok geçmiş olsun arkadaşım. Ve teşekkür ederim böyle bir duruma karşı uyardığı içinIhtimal var tabiki geç döllenme olabilir. Ama hcg artışlarına dikkat et. Benim de görünmemişti ve artışlarım duzensizdi. Düşük yaptım. Kavuşamadan ayrıldım
Allah sabır versin kucağına alıp büyütecegin bir evlat nasip eylesinMalesef gebeliğim sonlandı. 6+4 günlükken kanamam başladı ve düşük yaptım
hissettikleriniz çok acı.. inşallah Allah sevinenlerden eylesin..Olumsuz ihtimal her zaman var benim değerlerim gayet iyiydi kalp atışını duydum keseyi gördüm mutluluktan ağladım vs şuan 9 haftalık hamileyim 9 haftadır sürekli ağrı sancı çektim ve geçenlerde şiddetli kanamayla hastaneye gittim hemen yatış verdiler .yattigim servis kadın doğum servisiydi yeni doğan bebeklerin sesi yeni doğum yapan anneler ve ben bebeğimi kaybetmek üzereyim bu meleği dünyaya getirip kokusunu içime çekebilecek miyim bilmiyorum ruhum acı içinde öğrendiğim ilk gün böyle bir mutluluk yaşamamıştım ve şimdi böyle bir acı ilk defa yaşıyorum ama bana bu mutluluğu yaşattığı için sukrediyorum vermek onun takdiriydi almak da onun takdiri. Acı çekiyorum canım yanıyor ama bazen her şey mükemmel gitse bile son anda herşey değişebiliyor .hiç umudumu kesmiyorum içimde bebeğimin 4 katı büyüklüğünde bir miyomum var ben dua ediyorum Allah'ım içime koydugun bu meleğe orada tutunması için güç ver bana nasip ettigin mutluluğu benden alma diye. Hcg su 80 olup kanaması olup iki gün sonra test yapınca 81 çıkan bi hanım vardı sonra değerleri hızla arttı ve sağlıkla doğum yapmış bu da size umut olsun olumlu durumlarda da olumsuz durumlarda da imkansız diye bir şey yoktur
Amin Rabbim kimseyi büyük imtihanlarla sınamasın şuan 11 haftalık oldu sancılarım dindi sürekli yatıyorum her hafta kontrole gidiyorum gözlerim mutluluktan dolu dolu oluyo onun kalp atışlarını duyunca sanki bana " anne sakın ol ben iyiyim" diyo . Rabbim annelere ve meleklerine sağlık sıhhat versin umudunuzu hiç bir şartta kim ne derse desin kaybetmeyin .hissettikleriniz çok acı.. inşallah Allah sevinenlerden eylesin..
çok geçmiş olsun.. üzüldüm.. kendiliğinden mi düştü bir operasyon yaptılar mı? umudunu yitirme ben aralığın son haftası kürtaj oldum şuan 6+0 hamileyim ama kalp atışı vs bir sürü daha stresli gün var bitmiyo hiç bir şekilde napalım Allah hayırlısı ile tekrar nasip etsin.. ben çok üzgündüm ağlayamıyodum bile boğazımda bi yumruk vardı.. kontrol günü doktorun yanında ağladım artık dedi ki o kadar şanslısın ki benim herşeyim düzgün giderken 7 aylık bebeğimin kalbi durdu suni sancı ile ölü bebeği doğurdum.. çok acı çok.. Allah eşin ile sana hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin..Malesef gebeliğim sonlandı. 6+4 günlükken kanamam başladı ve düşük yaptım
aminnnn inşallah 9 ay ve sonrası da Allaha emanet olsunlar :)Amin Rabbim kimseyi büyük imtihanlarla sınamasın şuan 11 haftalık oldu sancılarım dindi sürekli yatıyorum her hafta kontrole gidiyorum gözlerim mutluluktan dolu dolu oluyo onun kalp atışlarını duyunca sanki bana " anne sakın ol ben iyiyim" diyo . Rabbim annelere ve meleklerine sağlık sıhhat versin umudunuzu hiç bir şartta kim ne derse desin kaybetmeyin .
Amin canım benim hepimizde nasip etsin inşallah. Kendiliğinden düştü benimki bi operasyon yapmadılar. Bide ben istemedim yapmalarını kendiliğinden dusucek zaten dedikleri için. Rabbim kimsenin umudunu hayalini yarıda bırakmasın. Evet çok zor bi durum çok çok zor oluyo. Ama ışte elden de bi çare gelmiyo mecburen teselli ediyosun kendini. Aklın fikrin herzaman onda oluyo ama ışte....çok geçmiş olsun.. üzüldüm.. kendiliğinden mi düştü bir operasyon yaptılar mı? umudunu yitirme ben aralığın son haftası kürtaj oldum şuan 6+0 hamileyim ama kalp atışı vs bir sürü daha stresli gün var bitmiyo hiç bir şekilde napalım Allah hayırlısı ile tekrar nasip etsin.. ben çok üzgündüm ağlayamıyodum bile boğazımda bi yumruk vardı.. kontrol günü doktorun yanında ağladım artık dedi ki o kadar şanslısın ki benim herşeyim düzgün giderken 7 aylık bebeğimin kalbi durdu suni sancı ile ölü bebeği doğurdum.. çok acı çok.. Allah eşin ile sana hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin..
Ne demek canım benim insanın aklına hiç bir zaman kötü şeyler gelmiyo getirmek istemiyo. Ama ışte Rabbim ne yazdıysa başına geliyo yaşıyorsun. Rabbim seni bebeğine kavuştursun inşallah❣Aaa öyle mi.. Öyle bir durum da söz konusu demek. Çok geçmiş olsun arkadaşım. Ve teşekkür ederim böyle bir duruma karşı uyardığı için
Aminnn❣ Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahAllah sabır versin kucağına alıp büyütecegin bir evlat nasip eylesin
peki kontrole gidecek misin kendiliğinden düşse de içerde herhangi bir şey kalmış ise tespit edilmesi açısından bir de rahim yapışıklığı gibi durumlar olabiliyomuş. doktorun söylemiştir de hani olur da söylemedi ise diye yazdım canımAmin canım benim hepimizde nasip etsin inşallah. Kendiliğinden düştü benimki bi operasyon yapmadılar. Bide ben istemedim yapmalarını kendiliğinden dusucek zaten dedikleri için. Rabbim kimsenin umudunu hayalini yarıda bırakmasın. Evet çok zor bi durum çok çok zor oluyo. Ama ışte elden de bi çare gelmiyo mecburen teselli ediyosun kendini. Aklın fikrin herzaman onda oluyo ama ışte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?