- 14 Mart 2019
- 108
- 29
- 13
- 26
Ilk düşük yaptığım ve kanamam başladığı an hemen gittim böyle durumlarda zaten direk alttan bakıyorlar kanama yoğunluğu için.ilk baktiklarida rahim için çok güzel kalınlaşmış şuan yerleşme kanaması yasiyo olabilirsin kesen beliriyo dedi tabi ozaman hcg değerim 1386 idi. 4 gün sonrasında kanamam başlamıştı doktor böyle konuştuktan sonra bi kan ver bakalım değerlerine dedi ve kan sonucun 116 cıktı direk anladılar düşük yaptığımı eve göndermediler uzman doktor geldi kontrol için. Oda baktığında rahim güzel kalınlaşmış tutması için bi engel yok şuan ama sağlıksız ilerlediği için vücut kabul etmedi atiyo şuan kendisi. Tüplerin yumurtaliklarin temiz . Rahim tekrar kendini inceltmesi lazım kanaman olucak istersen biz çekebiliriz ama ağrılı olur dedi ben istemedim 4 gün sonrası için tekrar gel dedi gittiğimde hcg 20ye düşmüştü. Şükür ki bende bi sorun bırakmadıpeki kontrole gidecek misin kendiliğinden düşse de içerde herhangi bir şey kalmış ise tespit edilmesi açısından bir de rahim yapışıklığı gibi durumlar olabiliyomuş. doktorun söylemiştir de hani olur da söylemedi ise diye yazdım canım