5+4 kese gelişim göstermiyor

Bak buranın aramalar kısmına 5+4 kese boyutu yaz çıkan yorumlara bak. Orada bazıları 5+2 de 5mm kese boyutu olduğunu falan yazmış. Bence normal seninki içini ferah tut.

Bak buranın aramalar kısmına 5+4 kese boyutu yaz çıkan yorumlara bak. Orada bazıları 5+2 de 5mm kese boyutu olduğunu falan yazmış. Bence normal seninki içini ferah tut.
Bende ole dusunuyorum cok agladım dusur dedıgınde eger oyle bır durum yoksa hakkımı helal etmıyorum o doktora

Bende ole dusunuyorum cok agladım dusur dedıgınde eger oyle bır durum yoksa hakkımı helal etmıyorum o doktora
Noluyo bu doktorlara ya. Öğlen birine daha yorum yaptım o kızcağıza da kese yok gel alalım kürtaj demiş densiz doktor. Halbuki değerleri güzel artmış ve kese görülecek bir değerde değil henüz daha var. Hemen teslim olmayın. Moral bozmak yok her şey yolunda diye düşünün zaten yolk görülmüş bebek de olacak demektir

Annemde bagırıyor bana gıtme su doktorlara dusecek olsa o zaten duser bız doktor yuzu mu gorduk dıyor

Ama bız gecen hafta yolk gorduk 2 gun oncede kesenın ıcınde olusumlar basladı dedı kuzum bos gebelik degıl kı
Canım doktorun kendisiyle çelişiyor ozaman bak ilk kese görünür sonra yolu görünür zaten yolu varsa bebeğin varlığını gösteriyor bu ozaman kesen gelişmiyor yani boş gebelik deilsede kese küçük kalıyor normalde kesede büyür ama yani bildiğim kadarıyla yolla 12 mm geçince görünür senin 7mm ben doktorunu tuhaf buldum açıkçası başka doktora görünmelisin

Yarın gıdıcem canım dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…