5+4 kese gelişim göstermiyor

CerkesMaria

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
566
159
35
Arkadaslar kesede buyume olmuyor bunu yasayıp sonradan kesesı buyuyen var mı doktor pazartesıye kadar bekleyelım eger buyumez ıse ılacı keserız düsük yap dedı cok kotuyumb

Eklentiler

• IMG_3548.jpeg
    100,2 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
8. Haftaya kadar lütfen bekle gerekirse başka doktora gidip aynı şeyi duyduktan sonra düşük kısmını düşün.
Yarın bırde devlet hastanesıne gıdecegım 0.70 cm 7 mm yapıyor mıllete doktoru sorun yok demıs bana kucuk dusuk yap dıyor soru ısaretı olustu kafamda

Arkadaslar kesede buyume olmuyor bunu yasayıp sonradan kesesı buyuyen var mı doktor pazartesıye kadar bekleyelım eger buyumez ıse ılacı keserız düsük yap dedı cok kotuyumEki Görüntüle 3491638 b
Canım benim başıma geldi bu buna boş gebelik deniliyor yani kesem oluştu doktorum gayet iyi dedi on gün sonra gel dedi gittim kesen olduğu gibi duruyor dedi hiç büyümemiş dedi normalde kese günde 1mm büyür dedi seninki aynı dedi ve boş gebelik deyip kürtaj yaptı üzgünüm ama değişmez çok zor bir durum Allah bir daha yaşatmasın neler yaşadım hala da bir bebeğim yok

Ama bız gecen hafta yolk gorduk 2 gun oncede kesenın ıcınde olusumlar basladı dedı kuzum bos gebelik degıl kı

Geçen gittiğindeki kese görüntüsü ile arasında fark ne kadar? Başka doktora da gidin bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…