Merhaba ben de ayni durumdayim 4 ocak cumartesi ilk kan testimi, 6 ocak pazartesi ikinci kan testimi verdim, sali aksam cok az bir pembe lekelenmem oldu, doktorum yerlesme kanamasidir normaldir dedi icim rahatlasin diye kess randevumu cuma gununden persembe gunune aldilar. 9 ocak persembe keseyi gorduk icinde yolk kesesi de var hersey yolunda sevinin rahatlayin dediler. Ben B rh negatif oldugum icin hemen kan uyusmazligi ignesi yapildi.
10 ocak cuma aksami adet agrisi gibi agri, asiri tatli istegi ile birlikte yani tam adet olacak gibi kanamam basladi. Pihti vs hic yoktu ama kirmiziydi cok az da degildi.
Doktoruma ulastigimda yapilacak bir sey olmadigini sabahi beklemem gerektigini, progestan fitil koymami ve yatip dinlenmemi sabah gelmemi soyledi.
Fitil koyunca kanama bir anda sakinledi, ben de biraz daha rahatlayip uyudum. 11 Ocak Cumaresi sabah gittiğimizde (bu arada artik 5+4 olmustum) kesenin daha da büyüdüğünü gördük, kalp atisi henuz yok ama erken dediler, doktor bir hafta sonra goreyim dedi, coraspin kullaniyordum biraktirdi.
Simdi ben de bekliyorum sizin gibi ve yatak istirahatindeyim